Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
I ja się witam 😁
W końcu pierwszy raz od tygodni się wyspałam i nie wiem, czy spałam ze zmęczenia czy dlatego, że mój kupił mi poduszkę dla kobiet w ciąży 😁 Dziś postanowiłam kupić sobie zestaw do paznokci żelowych, od 10 lat chodzę na maniciure i płacę sporo kasy a tak mam czas, by sama sobie robić a i córka skorzysta, bo robi sobie hybrydowy 🤨 Jak się nauczę to sporo zaoszczędzę 😁 Tylko będzie problem z prawą ręką 🤔

• Mamusia
dzień dobry 😉

a ja dziś jadę do tygodniowego Franka 😉 i pewnie jak wróce, to będę miała więcej niż 30 stron 😜
pomyślałam,że kupię im taki zestaw do zrobienia odcisku stopy czy dłoni 🙂 za jakiś czas, jak maluch podrośnie, będą mogli zrobić, a to fajna pamiątka później 😉

• Mamusia
I ja się witam 🙂 nie pamiętam kiedy wstałam wcześniej niż o 10...

agn ja dostałam taki zestaw 2 lata temu na Gwiazdkę od mamy i powiem Ci, że rzeczywiście spora oszczędność 🙂 ale tak jak mówisz - gorzej z prawą ręką 😁 Ja miałam kurs tipsów żelowych w szkole, ale wpiszesz ja Youtube i sama zobaczysz jakie to proste 😜

• Mamusia
No dokładnie tak jak piszesz 😁 ja sobie nie robie jakiś udziwnień, bo nie mam zbytnio na to czasu a to pracochłonne strasznie 😁 więc tylko french i koniec 😜 najlepiej nauczyć córę, może Jej się udzieli inwencja twórcza 🙂 hehe

• Mamusia
Dzien dobry 🙂
Tusia mi tez Bartek mowil ze ja ruszam brzuchem,a jak polozy reke to Maja sie uspokaja...ojej mowicie o żelowych pazurkach...ja mam skonczone 4 kursy,ale wszystko w szafie lezy 😁 bo mi sie juz nie chce...kiedys mialam gabinet,potem zrezygnowalam a teraz samej mi sie nie chce robic,a klijentki stracilam bo sie wyprowadzilam juz w zeszlym roku 1 stycznia tam gdzie mieszkalam z bylym i koniec z pazurami 🙂

• Mamusia
Na początku to jest fajnie. Można robić wymyślne wzory, bawić się kolorem itd. Ja miałam takie parcie przez rok, a teraz leży na półce 😜 ale jak mam więcej czasu to skorzystam 🙂 teraz pewnie dopiero na czerwiec, bo kilka dni temu wzięłam się za zrobienie hehe

• Mamusia
edith napisał(a):
french to najlepiej wygląda i na wszystkie okazje pasuje 🙂 🙂

tez tak uwazam 🙂 ja sobie za czesto go nie robie, bo jak mam meczyc sie zwyklym lakierem i za 3 dni zmywac bo odchodzi to ni sie odechciewa i przerzuciłam sie na jednolite kolory 🙂