Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
inirtam napisał(a):
karolka84 napisał(a):
pati1984 napisał(a):
no jestem 84 rocznik, a to Wasze pierwsze baby? czy już macie jakieś??

pierwsze 😁

moje własne też pierwsze 😉
ale siostra ma dwie córcie i to tak, jakby też moje były 😉 dużo mnie jest w ich życiu 🙂

moje też pierwsze 🙂 chociaż ciąża trzecia, bo wcześniejsze się nie udały niestety
inirtam to Ty przynajmniej już masz jakieś doświadczenie, już masz pojęcie mniej więcej jak wygląda opieka nad maluszkiem

• Mamusia
a propos... wypiłam pół tej coli, co mi mąż rano przyniósł, i chyba zaraz będę mlekiem popijać... zostałam srogo ukarana za złamanie zasady unikania coca-coli 😞 a pomyśleć, że przed ciążą nie wiedziałam, czym w ogóle zgaga jest... ech... 😮

• Mamusia
Pati trochę doświadczenia mam, ale wiadomo, że ze swoim, to zawsze jakoś inaczej 😉 hehe... a jutro jadę do kumpeli, tej po ciężkim porodzie, bo sama zostaje i prosiła o pomoc 🙃
heh... ona dziś męża na zakupy wysłała, bo co mieli na malucha to przymałe jest i młody się denerwuje, że mu się body na klacie za mocno opina 😉

• Mamusia
dzonatalie napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):
inirtam napisał(a):
no wiem.... 😞 tez bym się wkurzyła nieziemsko w sumie... ale tak pocieszyć Cię chciałam 😜

ps. tak sobie teraz skojarzyłam... my chyba ten sam rocznik jesteśmy i pati chyba też 😁

91 ??

ja jestem 92!!

ja w 1992 mialam komunie 😜 😜 😜

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
inirtam napisał(a):
Karola mistrz!! hehe, ale się uśmiałam 😁 😁 😁 😁 😁 hehehe 😉

teraz to ja sie staro czuje 😮 😮 😮

e tam!! młode mamuśki jesteśmy 🙂

a panowie drzwi nie zrobili, hehehe 😁 bo coś im zawiasy nie pasowały 🤢 i znowu będę rok czekać, hehe 😞

• Mamusia
karolka czemu tak

p.s. moj laptop sie rozwalil calkowicie, ekran nie trzyma sie juz jak normalny laptop, tylko sie wygial do tylu i wyglada jakbym miala IPADA z laptopem 2 w 1 zawiasy mi sie urwaly, caly popekany i niedlugo to chyba sie rozwali i nie wiem co bede uzywala haha trzeba zainwestowac w nowego koniecznie

• Mamusia
To ja jestem 87 😉) i to moj drugi dzidziut 😉) Ciaza, co prawda 4...;/

Umieram naprawde, tak mnie boli gardlo, jak odksztuszam to boli mnie niesamowicie.
Nadia pojechala na noc do tesciowej, wiec sobie troszke odpoczne.. 🙂

Wrocilismy wlasnie i uwaga uwaga dostalismy caly karton ciuchow dla maluszka 🙂), drugi wozek, fotelikdo samochodu, torbe do wozka i karuzele do wozka taka na pilota 🙂) Wow... 🙂)) Teraz tylko trzebva pomyslec, gdzie to wszystko pochowac 😉)

Zaczelam dzis analize, jak zrobic, zeby sie nie narobic a dostac 13tke 🙂 ale chyba zrezygnuje.. 🙂 chcialam isc na 4 tygodnie do roboty, jak dzieci w sierpniu nie ma, bo mamy zamkniety zlobek 🙂) ale by mnie chyba kolezanki zamordowaly 🙂) no a poza tym, jeszcze 2 tygodnie i tak by mi zostaly do pracy 🙂 wiec sru... i tak nie dostane calej, bo tylko 500 czy 600 zl, wiec chyba nie warto kombinowac jak kon pod gorke... najleiej by bylo gdybym pracowala do konca maja 😉

Ale szczescie, ze poszlam, bo taka zawalona jestem z tymgardlem.. 🙂)

Kupilam na allegro butelke Lovi nowke ze smoczkiem za 7,50 🙂) O wow!!! 😁