Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
i troche ostrego sosiku 😉)

Matko boska, Karolka naprawde gdzie ty to miescisz 🙂) ja nawet nie mam sily pomyslec o jedzeniu 😉)
choc moze lody by sie zmiescily 😉

Niedlugo mloda do domku wroci, wiec zajecie bedzie 😁 Chcilaam isc na basen zapytac jak to wyglada z karnetami, ale kurcze nie chce mi sie....
Wykorzystam i sie jeszcze polenie 😁DD

Nie zrobilam dzisiaj kompletnie nic 🙂)

Ehhh ciekawe jak u Natalii po tym USG, oby wszystko dobrze z maluda!!!

Swintucho nie rob apetytu 🙂)

• Mamusia
Kurde ja wczoraj tak przylookalam, ze te rure co z kibla wychodzi mam taka uwalona.. ale sie brzydze to umyc ;/// Hehehe 🙂)
A watpie , ze Dariusz to zrobi ;// ale musze sie zabrac bo wstyd jak ktos przyjdzie ;//\\

Tusia mnie pozniej obgadoli na brzuszku i co ? 😁

• Mamusia
O widzę że spotkanie udane,tak wam zazdroszczę dziewczyny,też by mi się tu na miejscu jakieś brzuchatki przydały 🙂Zdjęcie bardzo ładne nie narzekać proszę 😉
Ja też się dziś na ploty i kawkę wyrwałam z koleżanką więc całkiem miły dzień,a teraz rosół dla M bo się kebabem zatruł i siedzi taki marny i blady 🤢a dla mnie sałatka z kozim serem i kurczaczek miodowo-musztardowy 🙂

• Mamusia
Natchnieta konferencja dzisiejsza zapisalam sie na ciekawa konferencje ginekologiczn0-poloznicza 🙂 Ciekawe tematy dosc beda poruszane, wiec pozniej sie podziele z Wami jak cos ciekawego 🙂)

Ogolnie duzo bedzie mowy o badaniu na paciorkowca, o ryzyku ciec cesarskich, wiec tak dosc ciekawie sie zapowiada 🙂

• Mamusia
No właśnie też tak zauważyłam 😲 Ale co ja mam zrobić skoro mnie nuda dopadła... Nie ma z kim wyjść na dwór... Do mojego nie chce mi się zbytnio dupska ruszać 😁 Do sklepu bym się przeszła, ale gdzie z brzuchem po piwsko pójde 😁