Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć kobietki!
Małgosiu, trzymam kciuki, by dzidzia jak najdłużej usiedziała w brzuszku.
A ja od dawna wybierałam wózek, czytałam opinie i w końcu wygał jeden. Już z moim postanowiliśmy, że kupujemy ten:
http://allegro.pl/leo-wozek-symbio-graco-shp-11x-czesci-najtaniej-i2320739571.html
U nas dzisiaj piękna pogoda 🤪

• Mamusia
Witam. Wózek ładny, ale jak dla mnie, za drogi 🙂 Ja mam upatrzony za 1190zł i przesyłka gratis 🙂 Kolor czekoladowy z kremowym, 2w1 bo fotelik dostane od siory. Tylko że mam dylemat bo jak zrobi się z niego spacerówę to jest cały czekoladowy i bez tego jasnego nie wyglada za ciekawie bo taki ciemny a mi sie takie mocno ciemne nie podobają.Zobaczymy jeszcze.W moim mieście oczywiscie jest 1 sklep z wózkami, bylismy tam i klapa totalna, trzeba będzie podjechać 35km do innego miasta i tam jest ich więcej,bo boje sie kupic z allegro bez ogladniecia w realu 🙂

• Mamusia
Hej dziewczymy ja znowu do 9 pospałam 😮
Wczoraj byłam u teściówki i jak wróciłam to nie miałam siły do Was zajrzeć.
U mnie pogoda świetna , a ja muszę posprzątać mieszkanie i upiec ciasto drożdżowe z truskawkami bo znajomi mają do nas wpaść 😠Wolałabym na spacerek .
Małgosia trzymam kciuki ,żeby maleństwo pomieszkiwało w brzuszku jak najdłużej 🙂
Agnieszko super ten wózek , ale jak dla mnie też za drogi . Ja widziałam co prawda na alegro
za tysiaka 3 w 1 , ale też nie kupię bez pomacania 😜
Ach już się nie mogę doczekać środy i wizyty u gin. Wczoraj nic tylko wszyscy pytali , a cóż to będzie , a ja ,że nie wiem ☺️
Jeżeli będzie dziewczynka to mam zapewnione ciuszki , bo w rodzince mojego M właśnie we wrześniu urodziła się dziewczynka , zaraz będzie miała roczek to regularnie mogłabym odziedziczać ciuszki 😜

• Mamusia
Ja już oglądałam w sklepie, niestety są dużo droższe niż na allegro, poza tym cena tego akurat ciągle spada i mam nadzieję, że do sierpnia/września jeszcze spadnie 😁 Ja nie mieszkam w samym Szczecinie, tylko zaraz pod, w małej wiosce gdzie tylko lasy i mało chodników.... Muszę mieć sprzęt wytrzymały 😁 No i z tego co widziałam, błyskawicznie i lekko się go składa/rozkłada 😁 Mój też trochę pomarudził, że drogi ale w końcu ustąpił 🤪

• Mamusia
Ja bym chciała wózek na czterech większych kołach. Bo jak miałabym się męczyć na tych dziurach z małymi przednimi kołami to bym chyba się szybciej wkurzyła niż poszła na spacer 😁 a i na działce jakbym chciała pojechać na plażę, to na piasku też dla mnie wygodniejsze będą większe koła 🙂

• Mamusia
Dzien dobry dziewuszki 🙂 a my spalismy do okolo 11 i na 12 Bartus do pracy....
wstawiam zdjecie moze to lepszejsze bedzie 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/829/dsc02156xr.jpg/][IMG]http://img829.imageshack.us/img829/4633/dsc02156xr.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
isa8 napisał(a):
Witam dziewczyny... ja od wczoraj mam jakieś bóle dołem brzucha jakby dwa jajniki mi buzowały 😮 jak na okres.... taka piękna pogoda a ja leże w łóżku... mam nadzieję że to tylko takie chwilowe.

Ja też mam czasem coś takiego. Ale na szczęście mi po jakiejś godzinie przechodzi. Weź może sobie no-spę?

• Mamusia
Najlepiej Daria zapytać co i jak i byś spokojniejszym 🙂

Ja uciekam na dzisiaj od Was, bo jadę na nocke do mojego chłopa 😉
wczoraj nie miałam siły więc dzisiaj mnie to już nie minie 🙂
Miłego dzionka :* i do usłyszenia jutro.

• Mamusia
A my właśnie po spacerku wróciliśmy - ale super pogoda 🙂 mrrrrrrr....

a wieczorkiem do moich rodziców idziemy 🙂 moja mama mówi, ze pierwszy raz była w lumpku i kupiła Maluszkowi dwie pary dżinsów za 3zł 🙂

• Mamusia
Laski fotkę macie super z tej konferencji! Na pewno robiłyście furorę jak tak wszystkie z brzuszkami razem sobie szłyście po mieście 🙂

Malgosia1986 – trzymam kciuki aby maleństwo było w brzuszku jak najdłużej!

Weekend spędziłam u teściowej (w sumie sobotnie popołudnie i noc) , wieczorem razem z Mariuszem, jego bratem i teściową zrobiliśmy sobie ognisko i piekliśmy kiełbaski, a że pogoda była super to było całkiem sympatycznie.
A dziś z kolei wstawaliśmy przed 5 rano !!!! ponieważ odwoziliśmy brata M na lotnisko do Łodzi, bo wracał dziś do Anglii. No a skoro już byłam w Łodzi, tak na marginesie to chyba po raz pierwszy, to nie mogłam nie skorzystać i nie namówić męża na wypad do słynnej Manufaktury. Wszyscy tak zachwalali i ja też potwierdzam, że robi wrażenie. Nie mam na myśli tu części sklepowej, tylko bardziej chodzi mi o całe zagospodarowanie terenu i o samą architekturę. Naprawdę wszystko dopieszczone niesamowicie i mam na dzieję, że Poznanianki się nie obrażą, ale Browar przy tym się umywa, ale to chyba dlatego, że tu jest super zagospodarowany plac pomiędzy poszczególnymi budynkami i można miło spędzić czas na świeżym powietrzu 🙂
A teraz padam na twarz… tyle się nachodziłam i jeszcze ta pobudka tak wcześnie…

• Mamusia
Witam mamusie 🙂 a ja wlasnie wrocilam do domku, od rana mialam wyprawe z siostra i jej dzieciaczkami do naszych rodzicow - bardzo sie ucieszyli 🙂 fajny dzien byl... nawiaozlam dwie rekalmowy ciuszkow dla dziewczynki, laktator elektryczny, wkladki do staniokw bawelniane i takie ochronne silikonowe 😁 dodatkowo bylam w pepco i kupilam pieluszki tetrowe, jedną flanelową, skarpetki z hello kitty 😉, łapki, czapeczki 🙂
Pati bylysmy wczoraj niezłą atrakcja - nawet chinczyki zrobili nam zdjecie 😜 😜