Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hey, witam sie i ja 🙂)
Pogoda przepiekna 😉) ale dzisiaj jak obiecalam nie jade sie opalac, bo znow przesadze 😁
Pojdziemy na plac albo do parku, a pozniej troche chate trzeba ogarniac,bo az wstyd 🙂
No, ale jak taka pogoda zdecydowanie wole spedzic czas na dworze niz sprzatajac w chacie 🙂)

Mloda od rana mi wlacza notorycznie te karuzele nad lozeczko ;// Trafi mnie zaraz 😉) Chyba trzeba powziasc pewne kroki i wywiezc ja do rodzicow 🙂)

No i zaczal sie kolejny tydzien zwolnienia ;//

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
jak pracowałam w sklepie gdzie była klimatyzacja to jak wychodziłam na papierosa albo do sklepu na przerwie to wtedy mnie łapało przeziębienie. jak nie wychodziłam z zimna to było ok 🙂 🙂 🙂 a w samochodzie to wole klimatyzację niż otwarte okno. i dla dzieci też wydaje mi się lepsza klima niż zawiane ucho. szyja 😉

• Mamusia
Niestety z klimą to trzeba ostrożnie . Ja też w pracy odchorowywałam zawsze pierwszy dzień włączania klimy. 😞
Albo jak wracałam po urlopie to też zaraz byłam chora 🙂
Kurcze siedzę i oglądam te wózki i mam mętlik w głowie jakoś nie mogę się skupić .
Wiem tylko ,że ma być jasna zieleń taki groszek ,3 w 1 , a i ma kosztować do 1200.
Może z nieba mi spadnie bo ja sama to chyba nie kupię , co mi się jakiś spodoba to opinie ma złe 😠
Ooooo już mam 24 tydzień ciąży ale to leci 🤪

• Mamusia
Małgosiu to ja nie wiem czemu mi się tak uwidziało że u Ciebie Maja :/

My już uciekliśmy ze słonka, bo się gorąco robi że wytrzymać nie można.... Siedzimy w domku aż do 15 albo jak się wiaterek ruszy....

• Mamusia
A ja dzisiaj mam ochotę na opalanko , możne na balkonie się wystawię.
Powiedzcie mi ,to brzuszek ma być zakryty przed słońcem ,czy mogę go troszeczkę poopalać?
Wczoraj widziałam w wiadomościach jak pokazywali ludzi nad morzem i laska leżała na brzuchu i aż mi się smutno zrobiło kiedy dotarło do mnie ,że ja tak sobie nie poleżę . Zresztą na plecach też niet 🥴 będę musiała wziąć z wypożyczalni leżak na cały dzień. 😮
Ale o czym ja myślę , do urlopu mojego M jeszcze troszeczkę ,a ja już fantazjuję . 🙃

• Mamusia
ja wolę tak ostrożnie z tym słońcem... przez te hormony moga nam plamy wyskoczyć, a i dla malucha przegrzanie też chyba nie jest wskazane... poza tym, przy mojej zaburzonej pracy serca, to jakoś w cieniu wolę posiedzieć 😜 z tym,że cien mam teraz, a od 15 to już smażalnia, no ale nic... pranie zrobione, rozwieszone, może wezmę się za jakieś prasowanie, bo znowu sie kupka uzbierała... ale najpierw wyskoczę po warzywka i pieczywko świeże, a potem może do lumpa, widziałam, ze otworzyli nowy, to pojdę na zwiady 😉

jedno wiem na pewno, siedzieć w domu nie mogę, bo wtedy pochłaniam wszystko, co mam pod ręką... 😁 😁 😁

• Mamusia
Witam sie,
ja wrocilam godzinke temu z pracy, zjadlam sniadanie 🙃 taka glodna bylam a w pracy pol maszyny ze slodyczami pochlonelam 😮
pogoda jak zwykle okropna, chmury, wiatr dobrze ze chociaz nie pada 🤢
pozatym wczoraj porozmawialam z mama ktora sprawdzila dla mnie ceny kosmetykow w sklepach w PL no i wyszlo ze na allegro maja najtaniej wiec zamowilam z nivea baby i bambino sobie bo zanim to w moje rece trafi to troche minie 🤔... pozatym znajoma dala mi prezent dla malej od jej siostry , ktora chyba oszalala na punkcie tego ze bede miala coreczke bo kupila cala siatke rzeczy 😁 body, legginsy a''la jeansowe (najlepsze sa cudowne 😜) kocyk taki milusi ze sama bym pod nim spala 😁 i sliniaczki 🙂 wariatkowo sie robi z kazdym miesiacem 🙂 ale wszystko sie przyda..
wykorzystuje moja mame jak sie tylko da .. bo widze ze w UK niektore rzeczy naprawde sa drozsze niz w PL a ze mam wujaszka to mi dowiezie jupiii 😜

• Mamusia
Ooooooooo witam się i ja w ten piękny, słoneczny i gorrrący dzień 😁
wczoraj oglądałam z moim film do północy na tvn\'ie 🙂
pranie wstawione, bo trzeba czasem pomóc temu gamoniowi hehe i jeszcze naczynia trzeba pomyć, bo z tym u Niego jest najgorzej 🤔
Kot i pies wygrzewają się ładnie na słoneczku na balkonie 🙂

• Mamusia
Witam dziewczyny 🙂
ja dzisiaj też spałam jak zabita i nikt nie był w stanie mnie dobudzić 😁 posprzątałam i wynioslam pościel na balkon... pogoda śliczna i zastanawiam się co by tu porobić 😉

Co do wózków to mam zamiar kupować tak jak Karolka 😉 Gondolę na chwilę bo i tak w zimie na spacery często nie będę wychodzić... a później jakąś dobrą spacerówkę... no i oczywiście fotelik... zrezygnowałam z wózków typu 3 w 1

• Mamusia
isa8 napisał(a):
Witam dziewczyny 🙂
ja dzisiaj też spałam jak zabita i nikt nie był w stanie mnie dobudzić 😁 posprzątałam i wynioslam pościel na balkon... pogoda śliczna i zastanawiam się co by tu porobić 😉

Co do wózków to mam zamiar kupować tak jak Karolka 😉 Gondolę na chwilę bo i tak w zimie na spacery często nie będę wychodzić... a później jakąś dobrą spacerówkę... no i oczywiście fotelik... zrezygnowałam z wózków typu 3 w 1

Iza a ja myslalam, ze z tym wózkiem, to tylko ja sie tu wyłamię 😉

• Mamusia
czytałam dużo opinii o wózkach 3w1 i spacerówki ponoć są bardzo ciężkie itd... ale każdy kupuje wg swoich upodobań 😉
gondola przyda się tylko na chwilę, bo na spacery nie będę często chodziła z maleństwem bo to przecież będzie okres zimowy ... a jak się ociepli to mały już będzie potrzebował spacerówki... więc niepotrzebnie będę się pchać w koszta 😉 lepiej kupić zwykłą gondolę a kasę zaoszczędzić na spacerówkę która się znacznie na dłużej przyda...
i dużo znajomych i rodzina mi właśnie tak doradziła, więc Karolka nie jesteś sama 🙂
(ale sie rozpisałam 😮 )

• Mamusia
dziewczyny zmienie Wam temat przepraszam
tak sobie mysle o proszku (bo planuje sobie kupic w Polsce) jakies opinie na temat proszku dzidzius cleanic ??? albo bialy jelen hipoalerigczny / normalny do kolorow i bialego ??
na allegro sa dzidzis cleanic do kolorow i bialego 3kg za 26zl nie wiem ile w sklepie ale pewnie okolo 30-35zl z tego co mi mama mowila.. 🙂 bo w UK widzialam tylko jeden drogi Fairy i nic wiecej

• Mamusia
Witam, ja też już dawno o tym pisałam,żeby kupić samą gondolę ale za bardzo nie ma wyboru, przewaga jest 3w1 lub 2w1 a jak np sama gondola ma kosztowac tysiaka to różnicy wielkiej nie będzie to wolę dołożyć stówę i kupić upatrzony wózek 2w1. Nie wiem ale na allegro nie ma tylu wózków,samych głębokich co 3w1 lub 2w1 😞 niestety 😞 ja czekam za mężem ktory przywiezie bułki i chleb bo jeszcze nic nie jadłam. skończył nam się wczoraj wieczorem chleb i dziś przywiezie jak wróci z pracy,nie wiem za pół godzinki,godzinę....Jestem głodna 😞