Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja tez tak chcialam tego siuraka malego 🙂) hehe, ale wyszla dziewczynka i tez ma to swoje pliusy..
Szczegolnie, ze u nas mala roznica wieku.. no i ciuszki i wszystko aktualne 😉)

Jade z mezem po tenisowki na silownie... bo normalnie to takie ciezkie zadanie, ze sam sobie poradzic nie moze ;/// Szkoda gadac 🙂

• Mamusia
Sandros super że z małą wszystko ok 🙂
Mój mały też coś się ostatnio rozleniwił, bo nie daje już o sobie tak bardzo znać jak przedtem... nawet mój M to zauważył 😉
Jutro mam dwa egzaminy a ja nie mogę się zmobilizować i nawet ściąg mi się nie chce czytać 😮 także wesoło będzie...
Myślę co by tu zjeść...

• Mamusia
hejo dziewczyny 🙂 🙂 my już z moim przyszłym mezem w domku 🙂 🙂 🙂 no my mamy wszystko pozałatwiane 🤪 🤪 mialam do nadrobienia 30 stron....niedlugo to ksiazke napiszemy 😁 😁 😁 ja bede na dworcu o 8:56 tak powinien na stacje wjechac pociag...takze mozecie Tusia z Emilka na mnie zaczekac...ja do Emilki mam numer takze bede dzwonic gdzie jestescie,łoki??:P jej już się nie moge doczekac...no a najbardziej 16 tego lekarza 🙂 🙂 no dobra nie bede taka 🙂 🙂 to tylko wode bierzecie? no my mamy wszystko pozałatwiane 🤪 🤪

• Mamusia
natalia23ona napisał(a):
hejo dziewczyny 🙂 🙂 my już z moim przyszłym mezem w domku 🙂 🙂 🙂 no my mamy wszystko pozałatwiane 🤪 🤪 mialam do nadrobienia 30 stron....niedlugo to ksiazke napiszemy 😁 😁 😁 ja bede na dworcu o 8:56 tak powinien na stacje wjechac pociag...takze mozecie Tusia z Emilka na mnie zaczekac...ja do Emilki mam numer takze bede dzwonic gdzie jestescie,łoki??:P jej już się nie moge doczekac...no a najbardziej 16 tego lekarza 🙂 🙂 no dobra nie bede taka 🙂 🙂 to tylko wode bierzecie? no my mamy wszystko pozałatwiane 🤪 🤪

a ja bede czekac ok 9.10 na Zachodnim 🙂