Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
a ja po zakupach czekam w koncu na obiadek 🙂 moje dziecko szaleje chyba z glodu 😁 tusia to ja ja jutro 6:45 wyruszam z Kalisza 🙂

A ja będę na Ciebie czekać już o 8:40 😁 i w razie co będę dzwonić i pytać gdzie jesteś jakbym nie mogła Cię znaleść 😜

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):
a ja po zakupach czekam w koncu na obiadek 🙂 moje dziecko szaleje chyba z glodu 😁 tusia to ja ja jutro 6:45 wyruszam z Kalisza 🙂

A ja będę na Ciebie czekać już o 8:40 😁 i w razie co będę dzwonić i pytać gdzie jesteś jakbym nie mogła Cię znaleść 😜

poznacie sie po brzucholkach 🙂

• Mamusia
pati1984 napisał(a):
ja też bym po moim nie posprzątała, na początku chodziłam jak taka głupia i wszystko podnosiłam i odkładałam na miejsce, ale wiedziałam, że tak nie mogę go przyzwyczajać, przeprowadziłam rozmowę, a potem jak tylko np. nie odnosił talerza do kuchni po obiedzie, to wystarczyło moje groźne spojrzenie i już wiedział... grzecznie wracał i odnosił talerz, z czasem juz nie musiałam mu spojrzeniem przypominac, jakoś weszło mu w krew
ale nie ze wszystkim tak się da...skarpetki często leża obok kanapy zamiast w koszu na brudy... eh

ja z moim tak samo zrobiłam, tylko dotyczylo to opuszczania klapy w sedesie i ostatnio opuszczania prysznca, bo przeciez wyciągać się nie mogę 😜 za kazdym razem jak szłam do łazienki i widziałam, ze jednego czy drugiego nie zrobił to musiał się wracac i poprawiać. z talerzami różnie jest, ale mamy umowe, ze jak jedno gotuje, to drugie zmywa (niestety zmywarki nie mamy 😞) a teraz czasem stosuje sie do porady mojej koleżanki... trzeba czasem poudawac, że się źle czuje, wtedy może nawet firanki powiesic 😜 🙂 do odkurzacza przestalam się dotykac, a jak już to robię, to bardzo ostentacyjnie przy nim, zeby widział, ze dzwigam... wtedy podrywa zadek i mówi "daj,ja to zrobię", a ja nie protestuję i grzecznie oddaje sprzet 😉

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Tussiiaa napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):

ale Wam zazdroszczę 😞

• Mamusia
mixidixi napisał(a):
A mi się marzy placek drożdżowy z truskawkami 😜 albo z rabarbarem 🤔
Moja córka za to ma smaka na kremówki 😮
Ciekawe co mój M by zjadł 🙂
Każdy co innego .

placek drożdzowy... mmmmm.... narobiłas mi smaka i już u mamci zamawiam na jutro 😉 i jeszcze botwinkę zamówię 🙂 bo też za mną chodzi już parę dni :P
truskawek też doczekać się nie mogę... ponoć juz są, ale przy tej deszczowej pogodzie, to pewnie kwaśne 😞

• Mamusia
mixidixi napisał(a):
Znak rozpoznawczy duże brzuszki 😜
Ale macie dobrze z tym spotkaniem ,czemu ja tak daleko mieszkam 😞

Mixi my musimy szczecińskie spotkanie brzuchatek zorganizować 🙂 tylko u nas żadnej kampanii nie ma :/

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Tussiiaa napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):

jak wyjdzie z autobusu to najpierw zobacze brzuch, a później pojawi sie Emi 😁

• Mamusia
buffy85 napisał(a):
mixidixi napisał(a):

Mixi my musimy szczecińskie spotkanie brzuchatek zorganizować 🙂 tylko u nas żadnej kampanii nie ma :/

to bez kampanii 🙂 u mnie kampania to tylko pretekst do spotkania z dziewczynami 🙂

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
buffy85 napisał(a):
mixidixi napisał(a):

to bez kampanii 🙂 u mnie kampania to tylko pretekst do spotkania z dziewczynami 🙂

a u mnie to chyba nawet nie ma z kim się spotkać, bo z wawy to chyba sama jestem 😜

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
inirtam napisał(a):
też żałuję, że to spotkanie tak daleko... swoją droga sporo was z poznania i okolic 🙂

czy ja wiem, czy duzo... na jutro szykuje sie nas 5 🙂

nooo 😉 to nie mało 🙂

ps. byłam dziś u drugiej kumpeli, co termin ma na 21 czerwca, ale od trzech tygodni lezy, bo szyjki to juz prawie nie ma, tak się mała pcha na ten świat 🙂 dziś rano chyba czopa zgubiła... wiec pewnie niebawem się zacznie dziać 🙂

• Mamusia
mixidixi napisał(a):
A mi się marzy placek drożdżowy z truskawkami 😜 albo z rabarbarem 🤔
Moja córka za to ma smaka na kremówki 😮
Ciekawe co mój M by zjadł 🙂
Każdy co innego .

ojej, za mną waśnie taki drożdżowiec z rabarbarem chodzi już od ponad tygodnia...