Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jaką miałam noc dziewczyny. Tragedia. 😮. Cała nieprzespana. Do nerki doszło kłucie w boku - tak jakby jajnik i miałam takie wzdęcie jakby ktoś mnie ciął nożem od środka a ja miałabym zaraz pęknąć. 😮 Nospa nie pomagała. Biegałam ciągle do toalety a nad samym ranem zwymiotowałam. Jeszcze nigdy czegoś takiego nie miałam. 😞 Mały chce mnie wykończyć już wiem, że to jego sprawka bo jak czułam ruchy to ból się nasilał. 🤢 I przeszło o 11 🙂

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
Tusiak jeszcze nie tak dawno pamiętam jak po zrobieniu testu wyszłaś z mojego Wc i dzwoniłaś do Marcina ,żeby mu powiedzieć tą wspaniałą wiadomość 😁 😁 😁
Mój kibelek chyba przynosi szczęscie 🤪 🤪 🤪 hahaha

Hahahaha to ja mam taką słabą pamięć 😲 To drugi raz mu powiedziałam na Walentynki hahaha 😁
No chyba Twój kibel mnie zapłodnił momentalnie hahahah 🤪

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):
Tusiak jeszcze nie tak dawno pamiętam jak po zrobieniu testu wyszłaś z mojego Wc i dzwoniłaś do Marcina ,żeby mu powiedzieć tą wspaniałą wiadomość 😁 😁 😁

Hahahaha to ja mam taką słabą pamięć 😲 To drugi raz mu powiedziałam na Walentynki hahaha 😁

Tusia chyba pozazdroscila ciązy Tysi 😁

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Tussiiaa napisał(a):
Tyssiiaa napisał(a):

Tusia chyba pozazdroscila ciązy Tysi 😁

Hmmm po tych dwóch poronieniach nie sądziłam, że uda mi się znowu zajść w ciążę. Ale fakt - trochę zazdrościłam ale w końcu się udało 😜

• Mamusia
ja odrazu przeczuwałam, że jestem w ciąży, bo odrzuciło mnie od codziennych nawyków typu fajki, kawa, słodkie itd... no i okres sie spóźniał a w dodatku nie mogłam nic zjeść i cały czas klęczałam nad kibelkiem... było wiadome, że coś jest na rzeczy 😉 ale ja i tak 3 razy pod rząd robiłam testy 😁 a mój M stał nade mną i obserwował jak robią się dwie kreseczki 😁 niby oczywiste, ale i tak nie dowierzaliśmy a staraliśmy sie o małego pół roku 🙂 🙂

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Aisza2612 napisał(a):
Narazie tak 🙂 już mnie nic nie boli ale boję się jak się mały obudzi gdzie on powędruje 😉

ja to bym chyba poszla do lekarza, jesli sie powtorzy... nie wiadomo, czy to przez malucha, lepiej to sprawdzic 🙂

Byłam wczoraj i zrobił mi USG nerki i małego i wszystko było ok więc powiedział, że mam brać nospę i jak do dzisiaj nie przejdzie to na oddział. A ja tak nie chciałam do szpitala, że chyba dlatego przeszło. 🙂

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Iza pol roku to bardzo niewiele, nam tez sie jakos tak szybko udalo 🙂 slyszac o problemach, jakie maja kobiety z zajsciem czy wlasnie z poronieniami to jestesmy szczesciarami 🙂

no niby tak 😉 ale dla mnie nawet pół roku to było za długoo, i za każdym razem jak dostawałam okres to byłam nieziemsko zła... 😉 a jak już się nie pojawił to czułam dziwny lęk i strach, to chyba przez te hormony...

• Mamusia
isa8 napisał(a):
karolka84 napisał(a):
Iza pol roku to bardzo niewiele, nam tez sie jakos tak szybko udalo 🙂 slyszac o problemach, jakie maja kobiety z zajsciem czy wlasnie z poronieniami to jestesmy szczesciarami 🙂

no niby tak 😉 ale dla mnie nawet pół roku to było za długoo, i za każdym razem jak dostawałam okres to byłam nieziemsko zła... 😉 a jak już się nie pojawił to czułam dziwny lęk i strach, to chyba przez te hormony...

tez sie wystraszylam jak w koncu dwie kreski wyszly 🙂 ale to pewnie dlatego, ze zaczelo sie cos nieodwracalnego, co zmieni nasze zycie, kolejny etap w zyciu 🙂

• Mamusia
ten moment \'testowania\' utkwi mi w pamięci do końca życia, i ta mina mojego M poprostu bezcenna 😁 a dowody trzymam w pudełeczku, mam słabość do takich akcesoriów, które coś znaczą w życiu i będą przypominać daną chwilę... 🙂

dzisiaj piątek, i jak co piątek chyba wiecie co idę robić 😁 PIEROGI!! 🤪