Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mixidixi napisał(a):
Hej ja juz w domku , odebrałam wózek i kupiłam jeszcze pare drobiazgów 🙂
Zostało mi tylko do kupienia : podgrzewacz do butelek i termoopakowanie .
No i oczywiście muszę się wziąść za siebie.
Mam pytanko czy macie może dobrego sprzedawce na allegro , bo chcę kupić koszule do szpitala i te wszystkie higieniczne rzeczy ?
Teraz czas się wziąść za pranie rzeczy i układanie w szafie , a sił coraz mniej 🥴
Widziałam ,że pisałyście o anemi , powiedzcie czy macie jakieś konkretne objawy przy anemi ,czy uda się to wyczuć w organizmie?
Bo ja już od dwóch miesięcy nie miałam robionych badań i się troszeczkę zaczełam martwić 🤔

ja kupywalam od jednego kosmetyki i rzeczy do szpitala (oczywiscie na mamy adres w PL) i szybka przesylka i dodal mi czapeczke gratis 😁 no i tanio mial rzeczy

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
marylu345 napisał(a):
Dzień dobry brzuszki
Ja widzę, że to jakieś fatum, bo i mój Tata w szpitalu. Na dodatek wciąż martwię się siostrą, mam nadzieję, że zwiększą się jej przepływy i do maluszka zacznie docierać więcej pokarmu i tlenu.
natalia23ona czy u Majeczki też było coś nie tak z przepływami w pępowinie?
Doti jest jakaś herbatka dla karmiących którą polecasz? czy one są warte uwagi? korzystałaś może z plasterków do pępuszka?

tak ma podwyzszone przeplywy 1,6 czegos tam,a co u Ciebie tez to jest ???

• Mamusia
mixidixi napisał(a):
Hej ja juz w domku , odebrałam wózek i kupiłam jeszcze pare drobiazgów 🙂
Zostało mi tylko do kupienia : podgrzewacz do butelek i termoopakowanie .
No i oczywiście muszę się wziąść za siebie.
Mam pytanko czy macie może dobrego sprzedawce na allegro , bo chcę kupić koszule do szpitala i te wszystkie higieniczne rzeczy ?
Teraz czas się wziąść za pranie rzeczy i układanie w szafie , a sił coraz mniej 🥴
Widziałam ,że pisałyście o anemi , powiedzcie czy macie jakieś konkretne objawy przy anemi ,czy uda się to wyczuć w organizmie?
Bo ja już od dwóch miesięcy nie miałam robionych badań i się troszeczkę zaczełam martwić 🤔

Objawy anemii:
-zawroty głowy
-bladośc skóry
-zmęczenie
-osłabośc

Jeśli chodzi o sprzedawcę to ja kupowałam u :rajrodzica-pl
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=21186118

• Mamusia
Doti napisał(a):
A mnie znów wróciły nieprzyjemne skurcze całego brzucha 😞 Było już tak fajnie bo wszystko przeszło a teraz znów mnie boli jak tylko wstanę i znów kłuje i ciągnie w kroczu :/

Doti, ja od wczoraj kurna leże i kwiczę z bólu... nie wiem, czy nie skrócę wyjazdu, bo jak tak dalej pójdzie, to nie dam rady tutaj... 😞

a w ogóle to się witam 😉
chciałam Was trochę poczytać, ale nie daję rady, bo net strasznie słaby i pięc razy mnie rozłącza zanim uda się cokolwiek zrobić 🤢

Isa gratuluję obrony 😉

• Mamusia
moja szyjka przed wyjazdem miała 1,5cm... aż się boję iśc na wizytę po powrocie, tym bardziej, że trochę tu spacerowałam, bo człowiek głupi i jak się dobrze czuje to robi wszystko, czego nie powinien, łącznie z badmintonem 🤨 a teraz cierp ciało coś chciało i chyba wrócimy wcześniej 😞

• Mamusia
inirtam napisał(a):
moja szyjka przed wyjazdem miała 1,5cm... aż się boję iśc na wizytę po powrocie, tym bardziej, że trochę tu spacerowałam, bo człowiek głupi i jak się dobrze czuje to robi wszystko, czego nie powinien, łącznie z badmintonem 🤨 a teraz cierp ciało coś chciało i chyba wrócimy wcześniej 😞

Nie kazał Ci lekarz leżec przy tej długości szyjki??.Hmmmmm?

• Mamusia
mamusiak napisał(a):
inirtam napisał(a):

Oczywiście, że kazał... ale ile można... 🤢 😮 w miarę możliwości leżę, ale jak tylko czuję się dobrze, to naprawdę można pier...ca dostać leżąc i patrząc w niebo...

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
teraz mi sie przypomnialo, ze Pestka pisala, zebysmy sie nr tel powymienialy, zeby w razie czego sie informowac na bierzaco. Ja mam nr do Emi, Tusi i Sandry. jak ktoras ma ochote, to niech mi na priv napisze swoj nr, a ja odpikne i bedziemy wymienione 😁

A ja mam numer do Ciebie, Emi, Sandry, Natalii i Mixi 😁

• Mamusia
inirtam napisał(a):
mamusiak napisał(a):
inirtam napisał(a):

Oczywiście, że kazał... ale ile można... 🤢 😮 w miarę możliwości leżę, ale jak tylko czuję się dobrze, to naprawdę można pier...ca dostać leżąc i patrząc w niebo...

Wiem,bo sama leżę już od 17 tygodnia ciąży.......i dalej mam leżec......alec czego się nie robi dla maleństwa...... 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny,
u mnie jednak piątek 13 okazał się pechowy i pierwsze podejście do prawka oblane,no ale trudno spróbujemy znowu.
Współczuję wam kłopotów rodzinnych teraz wszystkie powinnyśmy mieć spokój i relaks no ale wiadomo życie...
Mnie znowu tak kość ogonowa boli że wczoraj ledwo chodzić mogłam 🤢
Marylu w uk położna zaleci ci picie bawarki przy karmieniu 😉
Karola poślę ci mój nr i czeka na twój.
Dziś do roboty a leje na całego,już mi się nie chce ale jeszcze chyba z 8 dni mi zostało więc damy radę 🙂

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
Tussiiaa napisał(a):
Karolcia Ty już wybrałaś sobie położną środowiskową? Bo ja nie wiem kurde gdzie, co i jak 😁

najprosciejto idziesz do swojej przychodni gdzie masz rodzinnego i prosisz o kontakt do poloznej 😁 ja tam zrobilam 😁

Łeee no to ja też tak zrobię 😁 zadzwonię do przychodni w poniedziałek :P