Skocz do zawartości

Poronienia | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
🙂 🙂 witajcie kochane ata ja mam tez wielka ochote na jakies zakupy....Małalenko trzymam kciuki 🙂tu pogoda jak zwykle pochmurna dziecia sie nudzi i ja w sumie tez warjuje bo niewiem czym ich zajac???cosik trza wymyslec.... [img size=300]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/mediumjyspfe5647f5fdbaa485765539-322d328b319fdc5a2700ac93f94ab61f.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
🙂 A DZIEKUJE RAZ LEPIEJ RAZ GORZEJ DZISIAJ DOWIEDZIAŁAM SIE ZE MOJA DOBRA KUMPELA SASIADKA SPODZIEWA SIE DZIECKA...GŁUPIO JEJ BYŁO POINFORMOWAC MNIE O TYM...WIDZIAŁAM JEJ LEK A ZARAZEM WIELKIE SZCZESCIE....JA ODEBRAŁAM TA WIADOMOSC...HMMMNORMALNIE ALE POCZUŁAM RÓWNIERZ TAKA PUSTKE W BRZUSZKU 😞ALE CIESZE SIE BARDZO JEJ SZCZESCIEM A WIEM ZE JESZCZE NIE RAZ BEDE PŁAKAC ZA MOIM NATANIELKIEM 😞 😞

• Mamusia
🙂 A DZIEKUJE RAZ LEPIEJ RAZ GORZEJ DZISIAJ DOWIEDZIAŁAM SIE ZE MOJA DOBRA KUMPELA SASIADKA SPODZIEWA SIE DZIECKA...GŁUPIO JEJ BYŁO POINFORMOWAC MNIE O TYM...WIDZIAŁAM JEJ LEK A ZARAZEM WIELKIE SZCZESCIE....JA ODEBRAŁAM TA WIADOMOSC...HMMMNORMALNIE ALE POCZUŁAM RÓWNIERZ TAKA PUSTKE W BRZUSZKU 😞ALE CIESZE SIE BARDZO JEJ SZCZESCIEM A WIEM ZE JESZCZE NIE RAZ BEDE PŁAKAC ZA MOIM NATANIELKIEM 😞 😞

• Mamusia
Dorunia700 napisał:
a powiedz mi ata w którym straciłas malenstwo??jesli moge zapytac??ja dzis mam dzwonic a z wynikami jeszcze trza czekac...niestety...

Głowa do góry, będzie wszystko w porządku, zobaczysz. Ja też się zamartwiałam, jak na nie czekałam, ale teraz wiem na szczęście, nie było czemu, bo wszystko jest w porządku 🙂
Jestem pewna, że u Ciebie też będzie 🙂

• Mamusia
Cześć laseczki, już przybyłam 🙂

Jeju pojechałam do tej Łodzi i po dwóch godzinach wracałam z powrotem. Ogólnie mówiąc porażka. To co zaoferowali i w jaki sposób wyglądało szkolenie to jakieś nieporozumienie. Z powodzeniem nie musiałam mieć aż takiego doświadczenia, zeby tam pracować. Było tam 6 dziewczyn, ja najstarsza reszta max 23 lata. One i ja byłyśmy kandydatkami na to samo stanowisko. Doszłam do wniosku, że coś tu jest nie halo. Jedna z nich to nawet tylko pół roku pracowała. Nie no masakra. Nie ma nawet o czym pisać, bo szkoda słów. Powiedziałam, ze rezygnuję i wróciłam do domku. Z tym, że za nim wróciłam musiałam jeszcze czekać tzry godziny na dworcu bo pociąg się zepsuł. Ogólnie wczorajszy dzień do d... i tyle.

Szukam dalej.

• Mamusia
ata38 napisał:
Nawet obiadu mi się nie chciało zrobić i wyciągnęłam pierogi ruskie z zamrażalnika... ☺️

Mi się też dzisiaj nic nie chce, a głodna jestem więc i ja wyciągnę pierogi z zamrażalnika, z tym że z truskawkami.

Ale zaraz u nas będzie burzaaa.