-
Użytkownicy online
Brak użytkowników do pokazania
-
Najnowsze odpowiedzi
-
Hej dziewczyny! 😊 Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕 @Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
-
Przez pavla pavla · Napisano
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał). -
Przez pavla pavla · Napisano
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
-
-
Nasze kluby
-
Czerwcóweczki 2021
Klub otwarty · 29 klubowiczów
-
Majóweczki 2021
Klub otwarty · 43 klubowiczów
-
Kwietniówki 2021
Klub otwarty · 24 klubowiczów
-
Marcóweczki 2021
Klub otwarty · 22 klubowiczów
-
Lutówki 2021
Klub otwarty · 3 klubowiczów
-
Lipcówki 2021
Klub otwarty · 29 klubowiczów
-
Sierpniówki 2021
Klub otwarty · 17 klubowiczów
-
Wrześnióweczki 2021
Klub otwarty · 9 klubowiczów
-
Październikowe mamy 2021
Klub otwarty · 4 klubowiczów
-
-
Najnowsze dyskusje
Rekomendowane odpowiedzi
ninatrn
a na jakim osiedlu mieszkasz w Toruniu??
jesli chodzi o spotkanie z midwife to ja szlam do Child Centre i tam kazala mi nasikac to pojemniczka i pobrala krew... ile pobierze zalezy od tego czy chcesz miec porobione wszystkie badanie jak np na zespol Downa... mi pobrala chyba z 6 ampulek...
a co to zakupow to ja juz wszystko prawie mam... szukam tylko poscieli jakiejs fajnej kolorowej ale nigdzie nie moge znalezc nic fajnego... chyba kupie material i dam mamie i mi uszyje poprostu taka jak chce...
MonisiaD sliczna masz coreczke 🙂
MonisiaD
ninatrn
wozek kupilam przed swietami
ciuszki poprane poprasowane poskladane w komodzie 🙂
bo w sumie nigdy nie wiadomo kiedy mojemu synusiowi zachce sie przyjsc na swiat tak wiec wole miec wszystko przygotowane w razie co 🙂
MonisiaD
sylvianka3
Tak sobie zajrzałam na brzuszek i tak jakoś tutaj trafiłam 🙂 I Monie złapałam 😘 😜
Też mieszkam w UK i rodziłam 🙂
Monia dobrze napisała... Też miałam bardzo ciężki poród ,ale jak tylko zobaczyłam mojego brzdąca i dali Go do piersi zapomniałam o wszystkim co przeszłam i tyle radości i takiego uczucia szczęścia w życiu nie czułam co w tej chwili!!!!
MonisiaD
Szpiegowac mnie przyszlas?Jak nie Goska to ty hahaha 🙂A ja zawsze madrze gadam...no prawie hihi.I A uczucie jest niesamowite.Nie idzie tego z niczym porownac.Ide spac,bo mi na glowe wali..Mam nadzieje,ze jutro lala bedzie miala lepszy humor.Dobranoc
sylvianka3
MonisiaD
kaasiaak
zajrzalam tak kontrolnie i co widze?
mamusie uk podczytuja watek ciezarowek uk 🤪
troszke inna nazwa niz nasza ( no wlasnie, gdzie jest nasz stary watek? ) i kilka dziewczyn doszlo.
pewnie niedlugo dolaczycie do mamusiek. net? 😉
zycze cierpliwosci w oczekiwaniu i lekkich porodow 😘
bede tu czasem zagladac 😉
sylvianka3
Zaraz wszystkie 'stare ciążówki z uk' tu sie pojawia :P
marylu345
Mam już za soba pierwsze spotkanie z midwife, i nie jestem pod najlepszym wrażeniem. Na dodatek pierwsze usg dostane dopiero ok 14 tygodnia. I już się nie mogę doczekać 🙂 Może któraś z was rodziła albo zna kogos kto rodził w milton keynes? Słyszałam straszne opinie o tym szpitalu, i ciekawa jestem jak jest w rzeczywistości.
MonisiaD
LadyP
Ja wczoraj byłam na USG. Maleństwo chyba było w śpiące, bo pomachało Nam tylko dwa razy :P
LadyP
marylu345
Ostatnio miałam niezbyt ciekawe przygody, zaczeło się od silnego bólu w niedziele. Po którym mineły mi wszystkie objawy ciąży, wróciła energia, a we wtorek plamienie 😞 Mojej midwife udało się umówić mnie na usg w szpitalu, i naszczęście okazało się, że wszystko jest ok 🙂
Najgorsze, że dziś znów pojawiają mi się jakieś skrzepy? i nerwy wracają... chciałabym mieć usg w domu, i od rana do wieczora oglądać dzidziulka 🙂
Jutro uderzam do GP po skierowanie do ginekologa, bo musze wiedzieć co jest przyczyna plamień. Niestety nie bardzo mogę znaleść prywatnych ginekologów w milton keynes. Za to jest polska klinika w northampton- więc ostatecznie pojadę tam.
Wiecie może czy w UK stosują jakieś leki na podtrzymanie ciąży? Zastanawiam się czy GP może przepisać mi jakieś tabletki z progesteronem, czy też będe musiała jakieś badania wykonać żeby je dostać?
midorada