Skocz do zawartości

MAMUSIE PAZDZIERNIKOWE!!! | Forum o ciąży

belen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
moja tez ostatnimi dniami ciągle szaleje i chyba nadal jest głowa w dól jak na ostatnim badaniu bo czuje jej nogi wysoko nad pępkiem, az robia sie wybrzuszenia na skórze jak kopie- moj maz smieje sie ze mam obcego 🙂
Mnie glukoza czeka za tydzień 🤢 mam nadzieje ze tez dam rade..

• Mamusia
To mój dzidziol chyba musi się ciągle kręcić, bo mam wrażenie, że dostaję kopniaki w każdej części brzucha 🙂 Najdziwniejsze są takie ruchy jakby miał drgawki z zimna. Nie umiem tego do niczego innego porównać. To te zawsze są na dole 🙂

• Mamusia
No wlasnie dziwne sa te trzesace ruchy 🙂 tez sie wlasnie zastanawialam co to moze byc 🙂

Wlasnie mialam sesje zdjeciowa w plenerze - kolezanka zaczela jakis czas temu interesowac sie fotografia i nie miala jeszcze brzuchatej modelki to zaproponowala, zebym byla jej krolikiem doswiadczalnym 🙂 az jestem ciekawa co to wyszlo 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Danusia wreszcie pokazałaś swój brzuszek 🙂 Śliczny okrąglutki 🙂
Może to i faktycznie czkawka... W takim razie mój mały ma ją stosunkowo często 🙂
Wreszcie u nas zrobiło się przyjemnie. Jest czym oddychać. Teraz wielki brzuch będzie mniej uciążliwy 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Danusia świetnie wyglądasz 🙂
Karolka,a Ty koniecznie musisz nam wstawić zdjęcia 🙂
Piszecie o tej czkawce i wszędzie też jest napisane, że dziecko ją ma i się ją odczuwa, a ja chyba tego nie czuję..
U mnie też się ochłodziło, przyjemne 21 stopni 🙂 az chce się żyć 🙂

• Mamusia
No zimno tym naszym dzieciom to chyba raczej nie jest 😉 Także zostajemy z tajemnicą trzęsących ruchów 😉
Karolka nie wiem jak Tobie udało się tyle rzeczy pozamawiać w tej aptece z kartą dla mamy i maleństwa. Wszystko co by mnie interesowało jest niedostępne 😞 Ciekawe czy jakoś to uzupełniają na bieżąco czy trzeba czekać na następny katalog ważny od września.

• Mamusia
Wszystko co chialam to dostalam w tej aptece 🙂 trzeba tam zagladac, moze szybko uzupelnia towar 🙂 Jak ja robilam liste zakupow, to brakowalo kosmetykow Bobini, ale jak tylko sie pojawily to je dopisalam i od razu zamowilam 🙂 i na drugi dzien wszystko juz bylo do odebrania 🙂

Czytałam Was wątek i zauważyłam,że szukacie różnych promocji by skompletować wyprawkę dlatego podaję Wam :
http://promobaby.pl/
na tej stronie sa produkty dla dzieci posegregowane w kategorie i mozna sobie sprawdzic gdzie w tym momencie jest na co promocji