Skocz do zawartości

MAMUSIE PAZDZIERNIKOWE!!! | Forum o ciąży

belen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A cały czas sobie mówiłam, żeby kupować ciuszki uniwersalne i teraz mam temat do rozmyslań czy dobre kolory kupowałam 🙂 Ale jak się tak na te wieszaki popatrzy, to niestety dla niemowlaków dominuje róż i błękit. Dopiero potem robi się większa gama kolorystyczna. na szczęście jeszcze trochę zostało mi do kupienia 🙂 Ale z tego co wiem to moja mama też z niebieskim szaleje 😁

• Mamusia
Liczmy na to, że pomyłek u nas nie będzie 🙂
Bardzo trudno się pracuje z myślą, że został tylko tydzień. Na niczym nie mogę się skupić i na dobrą sprawę większość spraw w pracy mi po prostu wisi. Nawet telefon, który dzwoni mnie drażni 😉

• Mamusia
ja juz zapomnialam jak to jest w pracy 🙂
teraz bede miala maly problem, bo l4 mam do 3.08, a wizyte przelozono mi na 27.07, bo ginka zmienila sobie plany urlopowe i 3.08 jej nie bedzie 😞 jestem ciekawa jak mi wykombinuje z tym przedluzeniem zwolnienia...mam nadzieje, ze nie bede musiala wracac w 8 miesiacu ciazy do pracy 😮

• Mamusia
Może uda Ci się z nią jakoś dogadać albo skieruje Cię do jakiejś doktorki co ją zastępuje, żeby wystawiła zwolnienie. Ja idę po zwolnienie w przyszły czwartek, więc teoretycznie dostanę już od piątku. Chociaż ja w sumie nie wiem jak to jest - nie może wypisać zwolnienia z inną datą np. od 30 lipca czy 1 sierpnia?

• Mamusia
Jak każdy 🙂 Dziękuję 🙂 Ogólnie dobrze się czuję, więc nie miało sensu dla mnie siedzenie w domu, zwłaszcza samej. Miałabym za dużo czasu na rozmyślania i wydawanie pieniędzy 😉 Teraz jest gorzej, bo trudniej się siedzi, wolniej chodzi, myślami błądzę po wyprawce, więc to chyba dobry czas, żeby na 3 trymestr sobie odpuścić obowiązki zawodowe.

• Mamusia
jejjj dzis wyjezdzamy pod domek, a pogoda sredniawa 🤨 nie wiem co do ubrania zabrac, w domu taki rozpizdziel, ze nie moge sie ogarnac. Musze sama wszystko zapakowac, bo jak Łukasz wroci z pracy to od razu jedziemy...mam nadzieje, ze niczego nie zapomne, bo beda jaja 🙂

• Mamusia
Cześć Dziewczyny jak dzisiaj samopczucie?ja mam dziś wizytę u gin mam skromną nadzieję że w końcu maluch pokaże co ma między nóżkami 😆 bo umrę z ciekawości.Wczoraj odebrałam wyniki z laboratorium i troszkę mam obniżone erytrocyty3.77,hemoglobinę11.6 i hematokryt34.3.Czy któraś z Was wie czy to coś poważnego?bo wcześniej wszystko było w normie

• Mamusia
kasia40322 napisał(a):
Cześć Dziewczyny jak dzisiaj samopczucie?ja mam dziś wizytę u gin mam skromną nadzieję że w końcu maluch pokaże co ma między nóżkami 😆 bo umrę z ciekawości.Wczoraj odebrałam wyniki z laboratorium i troszkę mam obniżone erytrocyty3.77,hemoglobinę11.6 i hematokryt34.3.Czy któraś z Was wie czy to coś poważnego?bo wcześniej wszystko było w normie

nie masz sie czym przejmowac, bo to niewielki spadek 🙂 na pocieszenie ja mam gorsze wyniki 🙂