Skocz do zawartości

MAMUSIE PAZDZIERNIKOWE!!! | Forum o ciąży

belen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Moja siostra przeszla 2 ciaze smarujac sie zwykla oliwka dla dzieci i ani jednego rozstepu nie ma 🙂

to juz nie chodzi o to czym sie smaruje a o skore czy jest podatna na rozciaganie! jak smarowalam najpierw oliwka ale to nic nie dzialalo potem kremy a rozstepy i tak sa 🥴 🤢

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
karolka84 napisał(a):
Moja siostra przeszla 2 ciaze smarujac sie zwykla oliwka dla dzieci i ani jednego rozstepu nie ma 🙂

to juz nie chodzi o to czym sie smaruje a o skore czy jest podatna na rozciaganie! jak smarowalam najpierw oliwka ale to nic nie dzialalo potem kremy a rozstepy i tak sa 🥴 🤢

No dokladnie, kazda z nas ma inna skóre. ja na razie zostane przy oliwce, a jak zobacze jakies niedobre zmiany to sie zastanowie 🙂

• Mamusia
witajcie kobietki 😎
nie było mnie przez weekend bo wyskoczylam z kolezankami do Szczecina odpocząć toszkę a tu prawie 100 stron zaleglosci ..nawet nie probuje tego nadrobic 😉

widzialam ,ze zalozylyscie wątek brzuszki ;/ ja niestety narazie nic nie mam 🥴
zrobiłam sobie zdjw 10 tyg i dzisiaj 11 tydzien i 1 dzien ale jak dla mnie to nic nie widac jeszcze .. 🥴

chyba za wczesnie ale wy macie piekne brzuszki 🤪

• Mamusia
Ann witamy po weekendzie 🙂
Karolka ten olejek jet bardzo fajny w poprzedniej ciąży stosowałam i teraz też go używam. Jestem zdziwiona ,że nie mogłaś normalnie kupić PregnaPlus u mnie są w stałej sprzedaży i to w różnych aptekach a przynajmniej były jeszcze rok temu. Muszę się zorientować jak jest teraz.

• Mamusia
Ja całą poprzednią ciążę biegałam w legginsach i może też super nie wyglądałam bo nogi miałam jak słonica ale było mi w nich bardzo wygodnie 🙂 Do lekarza miałam jedne dyżurujące jeansy 😉 Teraz będzie łatwiej bo na lato mam dużo luźnych sukienek odcinanych pod biustem to w nich będę chodzić.

• Mamusia
Tak ciążą latem, to chyba wygoda. Bo i ciuchów mało i chyba lepiej się w nich wygląda. Ale z drugiej strony jak będzie upła to pewnie też da nam w kość. Pożyjemy - zobaczymy 🙂 Uciekam na egzamin, bo jestem groźną Panią z komisji 🙂

• Mamusia
No leginsy to chyba najlepsze na ciąże choć ha też myśle o zakupieniu fajnych dresów bo moge kupić swoj rozmiar a i tak sie rozciągną ile bedzie trzeba . Zaraz dodam zdjęcie brzuszka i jestem w szoku bo dopiero na zdjęciu widze że jest duży :d

• Mamusia
ja leginsy kupilam, ale tez specjalne dla kobiet w ciazy, bo takie normalne to mnie uwieraja w brzuch i jest mi niedobrze 🤨
W koncu kupilam ta PregnePlus, zobaczymy co to za wynalazek, ze tak trudno dostepny 😮 Rano mąż mi w aptece zamówil, a ja przed chwila odebralam i zaplacilam 45 zł.