Skocz do zawartości

Brzuszki w obiektywie | Forum o ciąży

magdaluke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 479
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Czarnyloczek, przy drugim bablu bedzie rosl zastraszajaco szybko 🤪 🤪
A sama sie zdziwisz w jakim tempie brzuszek moze z malenkiego i zgrabnego urosnac do astronomicznych rozmiarow 😉
A ja ogladalm swoje foty z 38 i 40 tyg i po prostu nie moglam uwierzyc, ze mialam taki wielki brzuch! i to jeszcze w bikini !!!!!

• Mamusia
Ja też o tym słyszałam, że jak się ma chłopca to bardziej piłeczka i taki do przodu brzuszek jest, ta część pod piersiami też jest wypchana. A z dziewczynką to raczej taki szerszy, rozlany. Oczywiście tak często się zdarza, ale są też odwrotne przypadki. Bardziej trzeba było by popytać swoich mam jakie brzuchy miała z Wami, a jakie np z braćmi

• Mamusia
Moja mama rzeczywiście miała mały brzuszek "rozlany" po bokach, jak mówi. A brata nie mam, więc nie porównam 🙂 Ale mam kuzyna, który urodził się 3 tygodnie szybciej niż ja i ciotka miała podobno ogromny brzuch wypchany do przodu. Więc może w niektórych przypadkach coś w tym jest, a może to po prostu kwestia budowy.

• Mamusia
maiha nie masz az takiego duzego jak na 2ga ciaze.

czarny loczek ale masz figure 😁 nawet teraz w ciazy wygladasz jak miss fitnes hihi

slyszalam o tym przesadzie ale zaleznie co mam ubrane mowila ze wedlug przesadu dzieczynka lub chlopak hahah wiec chyba nie jest latwo odroznic. poprzednio rzeczywiscie mialam pilecze i byl chlopak heh