Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hahaha Oli jak jest Boski 😁 😁 😁 a mama jakie dźwięki wydaje 😁 😁 😁

Kurcze bałam się napisać wodzionka, bo nie byłam pewna czy bedzieie wiedziały co to jest 😁 pewnie powiecie fuuuuj jak to można jeść 😜 😁 jest to zupa z dużą ilością czosnku, z chlebem w środku, a dokładnie pokrojony chleb w kostke zalany wywarem z czosnku, magii, masła, przypraw.

Eh przerąbane z tą koleżanką i jej ojcem 🤨 no nie dziwię się że teraz mama się boi

• Mamusia
[URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/636/71a6976767106b20med.jpg[/IMG][/URL]

Hejo,to My.

Mam teraz szkolenia z pracy w Wyższej Szkole Bankowej i cały dzień mnie nie ma,więc nawet nie mialam czasu zajrzeć.Obiecuję się poprawić.

Z nowości,to mamy już 4 zęby i pcha się pięty!! 🤪

Pozdrawiamy Was i calujemy! 😘 😘 😘

• Mamusia
Witam wieczornie,wczoraj na urodziny moje dziecko zrobilo mi prezent i sie rozgadalo,ciagle mama mama ,mniej baba.Mamy juz tez wreszcie 1 zab na gorze,ale wszystko ja boli i jest marudna.Zaczela w koncu lubiec brzuch i ciezko ja przebrac,wiem,ze to juz dawno za wami ale ja sie ogromnie ciesze.dobrej nocki

• Mamusia
hej dziewuchy,
nie moglam niestety uczestniczyc w waszych dyskusjach, bo w poniedzialek przyjechala do mnie moja przyjaciolka , ktora jest w ciazy i do tego jest mega kucharka i tak siedzialysmy, gotowalysmy, gadalysmy do 2 w nocy, bo dawno sie nie widzielismy 😁
na poczatku STO LATEK DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKOW O KTORYCH CIOCIA ZAPOMNIALA 😘 ☺️
Magda jak tam kaszelek Jasia?dobrze, ze nie dalas od razu antybiotyku, bo lekarze przesadzaja z tym!!!u nas tez kaszelek, ale nic poza tym, wiec robie tylko nebulizacje i daje flegamine, wiec mam nadzieje, ze przejdzie....
Karolcia dobrze, ze nie sadzasz malej w chodziku, moze rzeczywiscie szybko nauczy sie raczkowac!tak trzymac poki co 😉a z oczkami miejmy nadzieje, ze wszystko bedzie oki, ale masz racje ze idziesz, bo jak masz watpliwosci to trzeba to sprawdzic!
Radzia ale sie usmialam z Matiego jak ucieka z kapieli, jest tak slodki, ze az chce sie go zjesc 😜
a na szczeniaczka uczniaczka tez dopiero teraz Blabla zwraca uwage!
Kasiu a co to za chorobska was dopadly??biedaki zdrowiejcie jak najszybciej, a temperatura u dziecka to podobno dobry objaw, bo organizm walczy z choroba, wiec moze to nic powaznego!
ha ha Kacperek jaki smieszek, suuuper 😁 Wysa dobrze, ze sie pobawilas, posmialas, kazdej z nas jest to potrzebne od czasu do czasu. a z piciem dzieciakow roznie bywa, moja dopiero od niedawna pije ok. 50 ml wody w ciagu dnia i nic poza tym i probowalam spoosbami i nic, nie chce i juz! 😜 a wozek to ja tez ogladalam lira 4, ale w koncu zdecydowalam sie na inny!ale ten pierwszy tez fajny i ladne kolory!
Madziocha ja miesko Blabli podaje...wciaz w sloiczkach ☺️ najczesciej albo pulpeciki z indyka robie i widelcem rozdrabniam i daje, a z tymi kurczakami to prawda, bo moja pani gin jest endokrynologiem tez i tak mi tez tlumaczyla, zeby ograniczyc ilosc u malych dzieci! a na nartach bylismy w Murzasichle, bo byly z nami osoby, ktore uczyly sie jezdzic a tam malutkie i krociutkie stoki 🙂
a kolejne dziecko narazie odpada, bo chce na troche wrocic do pracy a poza tym troszke odsapnac, bo po tych 2 miesiacach jak nie spie po nocach, to ledwo chodze...
Lajsoka Oli super chodzi, rosnie nam drugi Korzeniowski, a balaganem sie nie przejmuj, bo u mnie jest czasami taki burdel, ze sama juz nie moge sie patrzec, ale przy malym dziecku ie da sie inaczej 🙃
Kasia mi wodzionka kpjarzy sie z mam talent, bo tam bylo 2 gosci co spiewali "hmm...wodzionka..." a ja za cholere nie wiedzialam o co biega 😮
Izulka szkoda, ze siostrajuz pojechala, znow bedziecie za soba tesknily i dzieciaczki tez ☺️ ale w lato jedziesz do Polski i sie zobacyzcie!ale zazdroszcze ci tyc pieknych zdobyczy dla Mai, dlaczego nie ma czegos takiego u nas wrrr 😠
Madzia jaki Jasiulek slodki, chyba lubi jak mu sie zdjecia robi co? a ty zostaw meza, bo jak udusisz to pojdziesz siedziec dziewczyno 😁!
a moj maz rozwiazal mi jeden problem....kupil sam fotelik samochodowy, przywiozl do domu , pokazal, fotelik swietny, wiec juz nie musze sie zastanawiac i wybierac 🤪
i love moj maz!!!! 😘
OOO Gabis, ale sliczne zabki ma Oliwcia! 😉