Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dziewczyny dobra to my też się piszemy na następny weekend
Netinetka nie mogła od jeszcze następnego weekendu 😉
Tylko Łajsoka on chyba zrozumiał, że chcemy zamówić tylko 4 osobowe apartamenty...
To ile w końcu ja zapłacę za 2 osobowy apartament za cały weekend? bo już nie kapuję nic z tego 🤢

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A może rzeczywiście pomyśleć o domkach? z tego co widzę to też mają łazienki, są ogrzewane więc powinno byc ciepło.. Co Wy na to? I jakby brać w takiej samej opcji jak miałyśmy w apartamentach - czyli po dwie rodziny, to wyjdzie nawet taniej. Co myślicie?

• Mamusia
kurcze mogłam zamówić szybciej, ale to czekaliśmy na Magdzę, to na odp. od. MAdziochy, chcieliśmy wszystko dopiąć...kurcze Iza szkoda ...
Fakt Mariusz jak dzwonił to mówił o ilości apartamentów bo tak się pan zapytał, a nie osób myślę że jakbyśmy ustalili co dalej z naszym spotkaniem to wtedy byśmy panu zaznaczyli że 3 rodziny byłby same w apartamencie, więc wtedy zgodnie z cennikiem opłata za dwie osoby 110 za dobę.

• Mamusia
szczerze powiem ze nie jedziemy tam na wywczas na dwa tygodnie tylko na dwie noce.... moim zdaniem lozko rozkladane w kuchni (a wygląda na spore) jest do przejscia.
Jezeli tylko to miało by byc dyskomfortem to ja jestem w stanie się przemęczyć 🙂 pod warunkiem że spotkanie będzie w ustalonym wcześniej terminie i Izulka będzie z nami 🙂

• Mamusia
teraz jeszcze raz patrzyłam na zdjęcia tych domków. Kurcze - temat do przejścia 🙂 moim zdaniem damy radę 😁 tylko teraz czy domki jeszcze będą 😜 no i w ogóle co o tym myślicie 🙂

PS. No i trzeba się upewnic czy na pewno ten narożnik tam się rozkłada ;D żeby nie było suprise'a jak przyjedziemy 😁

• Mamusia
Łajsoka bno może być tak że ten termin wcześniejszy nie ma na tyle apartamentów, ale nie wszystkie są zarezerwowane, więc może dowiemy się ile jest wolnych apartamentów, ile domków i się podzielimy.
My możemy spać w domku, dobrze by było, żeby sami, ale jak nie da rady to luz, jakoś to przeżyjemy 😁

• Mamusia
Dziewczyny skoro Wysoccy i Pszczółkowie beą razem to reszta może być nawet osobno w domkach
Domków jest 10
Kasia
Beata
Madzia
Kamila
Pszczółka
Radzia
Netinetka
Karolcia
Gabiś
Izulka

w sumie 9 domków - nawet może być każdy w osobnym wiec luz 🙂

• Mamusia
Dzwoniła do mnie Beata 🙂
Nie ma chwili żeby do nas zajrzeć, Amelka gorączkuje Bidulka 😞
Pisze się na wszystko, więc może wpiszę Beatkę na domek na pierwszy rtermin.

DOMKI:
1. Pszczoła + Łajsoka
2. Radzia (nie wiem jeszcze czy sami czy z kimś)
3. Kasia - sami
4. Beata - sami
5.

APARTAMENTY:
1.
2.
3.

• Mamusia
Wiecie co nawet lepiej , ze domki bo nie bedzie trzeba martwic sie o media bo sa wliczone w cene z tego co pamietam jak czytałam.
DOMKI:
1. Pszczoła + Łajsoka
2. Radzia - sami
3. Kasia - sami
4. Beata - sami
5. Karola - sami
6.

APARTAMENTY:
1.
2.
3.

LUB

DOMKI:
1. Pszczoła + Łajsoka
2.
3. Kasia - sami
4. Beata - sami
5. Karola - sami
6.

APARTAMENTY:
1. Radzia + Netinetka
2.
3.

Jesli nie bedzie mozliwosc zebysmy byli sami to nie ma problemu zebysmybyli z kims 🙂

• Mamusia
Dziewczyny niestety pan powiedział że w ten nasz weekend cały ośrodek jest zarezerwowany 😞 też mają jakąś dużą grupę 🤢 trzeba szukać czegoś innego...może ten Dresso co Kasia znalazła??
Pan powiedział jeszcze że w czerwcu może jedynie zaproponować weekend ten 10-12 lub 17-19...