Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Czesc dziewczyny
Kubusiowi i Radzi z rodzinka zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia 🙂
Kasiu Emka wtaje o 5;30 , a Oliwia ostatnio przezuciła sie i wstaje o 7, a nie o 8 i mamy oddzielne sypialne mysle ze nie bedzie tak zle. Ja sie juz niczym nie przejmuje jade tam dobrze sie bawic, a jak trzeba bedzie to nie bede spała wcale 😁 zartuje. Przeciez to tylko 2 noce, damy rade 🙂
O matko Tomek juz od poczatku mi gadał o rybach jak sie dowiedział, ze nad woda, do Starej Wsi tez chciał zabrac wedki i wszystkie gadżety. Ale powiedziałam mu ze nikt nie bedzie na ryby chodził to co on sam bedzie tam siedział. A tu widze ze wiekszosc facetow to wedkarze 🙂 Ale sie Tomek ucieszy.
Pszczołka my przelew zrobimy w poniedziałek najpozniej bo Tomek w weekend ma jeszcze dyzur i potrzebuje na paliwo i na wydawanie. Nie bedzie problemu ?

• Mamusia
Heloł 🙂
Radziu zrowia Wam życzę ! Oby tylko Dziabąga nie złapało 😘

Dziewczyny no co Wy tu o wędkach piszecie ! Przecież my z dziećmi, a potem faceci mieli zajmować się dziećmi, a my impreza 🙂 no przecież pamiętam, że taK kiedyś pisałyśmy ! 😜 to co faceci jadą tam posiedzieć przy jeziorze ? no nie róbcie jaj 😜 😁 😜 żartuję niech siedzą gdzie chcą... ale mam nadzieję, że jakiegoś drina na zapoznanie nie zabraknie 🙃
a w tym czasie któś musi się dziećmi zająć 😜 Szymon nie ma pojęcia o wędkowaniu 😜

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Zdrówka dla Buchlików 😘 😘 oby tylko dziabąg nie załapał 😮
Hej laski to jest nasz zjazd, nasi chłopcy to "dodatki" bo ktos nas musi zawieść więc oni z dziećmi a my disco disco 😁 żartuje
Mariusz mówił że obleje swoje urodziny z majówami bo ma 9 czerwca , ale mówił ze nie zaszkodzi wcześniej 😁Netinetki mąż ma imieniny ogólny toast za spotkanie więc na pewno drinczek będzie 😉
Ps. Mario tez nie ma pojęcia o wędkowaniu 😁

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Ja to myślę że Henryk najchętniej połączył by dwa w jedno mianowicie poszedłby na ryby z piwem 😜 no ale on to raczej się nie zna na żadnych robakach i chyba nigdy nie łowił ryb tak normalnie tylko łowi na spinning 🙂 Kurde dziewczyny ja to już się nie mogę doczekać naszego spotkania 😆 a za zdrowie solenizantów nie wypada się nie napić 😜
U nas Maja ząbkuje i ma stan podgorączkowy od kilku dni 😞 chodzi normalnie do żłobka bo wiedzą wszyscy że to od zębów, a nie nic zaraźliwego. Maja już naprawdę super daje sobie radę w przedszkolu 🙂 płacze jak ją oddaje przedszkolance ale czasami jeszcze nie zdąże dobrze wyjśc jak już przestaje płakać i jest czymś zajęta 😉 ostatnio dostałam prezent od dziewczyn - zdjęcie Mai jak bawi i śmieje się w żłobku 🙂 normalnie super jest zobaczyć że ona naprawdę się tam dobrze czuje 🙂
A ja dzisiaj idę na balety z koleżankami z pracy 🙂 no i nawet jacyś panowie mają się rozbierać 🤪 😁 🙃 ja się śmiałam że to może żart prima aprilisowy, przyjdą tłumy lasek a tam żadnego striptizu nie będzie 😜 okaże się wieczorem 😁

• Mamusia
Hej, ja dzis kibluje w domu... dosłownie 😜
Mój mąz poszedł do lekarza po jakies recepty dla nas, a ja popołudniu jade do pediatry tak na wszelki wypadek, bo tu weeken i jakby mi tak cos Mateusza złapało to wole być zabezpieczona...
Ja tez już nie mogę sie doczekac wyjazdu... będzie fajnie 😉
Izulka cieszę sie że Maja tak dobrze toleruje żłobek, przynajmniej Tobie lżej :o) No i zycze udanej imprezy... 🤪

• Mamusia
Hej 🙂
co do wpłat to tj pisałam wcześniej, może być po weekendzie ale najlepiej najdalej do wtorku. Bow czwartek muszę puścic przelew a przelewy międzybankowe czasami idą dwa dni więc trzeba brać na to poprawkę.
Super że Majeczka tak fajnie sobie daje radę... a ja czasami już się boję jak Ala będzie w przedszkolu się zachowywać... boję się że będzie z niej taki płaczek jak z mamusi 😞
Radziu - zdrówka, zdrówka, zdrówka!!

A to widzę, że będzie co oblewać na naszym zlocie!! Drineczka na pewno nie zabraknie bo w końcu trzeba jakoś to wszystko uczcić! kurcze no!! 🤪 Będzie git 😁

• Mamusia
hej 🙂
na pewno bedzie co oblewac i czym oblewac 🙂 ja sie nastawiam, ze bedzie fajna imprezka, a faceci niech sobie ida na ryby z piwem 😁 Pszczolka ja wlasnie zrobilam przelew 🙂
a u nas wyszly wczoraj 2 zabki 🤪 2 dolne w tym samym czasie wyszly!czyli mamy juz 8 zabkow 😜
ja dzis w nic nie wierze, bo juz 2 razy mnie ktos nabral 😠
pozniej sie idezwe, bo Bla juz trze oczka...

• Mamusia
Och mnie już dzisiaj też oszukali 😁
oczywiście dałam się nabrać...
dostałam ochrzan co za fakturę zaksięgowałam 😁 już miałam nasrane w gaciach... na szczęście to był głupi żart 😉
Myślałam, żeby jakiś basenik wziąć dla dzieci, ale to raczej będzie za zimno na kąpiel w basenie na dworze :/

Och całe szczęście już weekend 🙂

Jaka u Was pogoda ? u nas mokro 🤢 ale ciepło 🙂

• Mamusia
Gratulujemy ząbków Blanci 🤪
A Emila tak śmiesznie wygląda z tą samotną dwójką u góry.. niania opowiadała mi, że wszystkie mamy śmiały się z niej na placu zabaw, że tak komicznie to wygląda 🤢
ach i przedwczoraj Emila prowadziła dyskusję na polacu zabaw z jedną dziewczynką 😁

• Mamusia
nie patrzylam na okolice, ale tez nie chce mi sie gotowac, ja proponuje grillowanie 😜 a na sniadnaie ktos pojedzie do sklpeu po buleczki, jakies jogurty, potem pozny obiad grill i wieczorkiem tez grill 😁 nakupi sie kielbachy, kaszanki, karkowki czy co tam ktos bedzie chcial jesc 😉

• Mamusia
To może umówmy się że każdy ze sobą przywiezie coś tylko na pierwszy dzień, bo raczej w pt nie będziemy już nigdzie jeździć, a na sobotniego grilla kupimy już razem (ktoś pojedzie do sklepu, zrobi zakupy, a potem podzielimy koszty i już). Co Wy na to?
I przy okazji dla Waszej informacji: właśnie weszły mi przelewy od Kasi i Beaty 🙂

• Mamusia
a mi wyjątkowo nikt psikusa nie zrobił 😜
u nas pogoda super tylko strasznie silny wiatr 🤢
a te zabawki mnie powaliły..ryba do nauki filetowania 🤪 czekoladowa kupa 🤪 błyszczyk w kozecie 🤪 a lalkę z penisem jak byłam mała to miałam 🤪 ☺️ nazywał się Tomek 😁 😁

• Mamusia
Ale ja już jestem wypruta do granic możliwości.... a teraz jeszcze jak wróce do domu to szybkie pakowanie i jedziemy do Szczecina... a ja najchętniej poszłabym spać...
co do zabawek to myslalam ze polegne ze smiechu 😜 ale ja się zastanawiam kto w ogóle wpada na takie chore pomysły?? 😜
Łajsoka - kiedy przyjedziecie do nas? Trzeba obgadać trasę, zakupy, poszperać w lumpku 😁

• Mamusia
Pszczołka na weekend przyjezdzacie do Szczecina czy na dłuzej?
Pożarłam sie niedawno z Tomkiem cisnienie podniosł mi na maxa, a tu za chwile dzwonek do drzwi pani listonosz przyniosła mi przesyłke od Kasi 🙂 Odrazu buzia mi sie usmiechneła ubranka sa śliczne, nie trzeba było ☺️ DZIEKUJEMY 🙂

• Mamusia
Heloł
no właśnie jestem w trakcie pakowania 🙂 będę w niedziele na Pomorzanach więc możemy pomyśleć o jakimś spacerku 🙂 ale nie obiecuje na razie bo mam mocno napięte plany i dlatego na razie nie chcę się deklarować.. dlatego nawet zbieramy się dzisiaj żeby ze wszystkim się wyrobić..

• Mamusia
U nas też w końcu wyjrzało słonko, ale wiatr jest bardzo silny...
ja już nie dałam rady spacerować, więc wróciłam do domu, a Szymon dalej wietrzy córcię 😉
Karolcia to my dziękujemy, bo auto jest super 😜 mam nadzieję, że ciuszki nie są za małe 🤨
Monia tak jak Ci pisałam, mamy lire 4