Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jestem jestem Kasia... Nie przysnęłam tylko poszłam się wykąpać... a tam mi było taaaaak dobrze, bo wanna to jedyne miejsce gdzie potrafie sie naprawde wygodnie ułozyć... no i strzeliłam sobie depilację krocza a to jak wiesz w naszym wypadku nie lada wyczyn... zmachałam sie okropnie 🙃

• Mamusia
No a ja dopiero przeczytałam co naskrobałyście ciotki 😜 sporo tego było 🙂
ja na szczęście na porodówce nie byłam, tylko w OBI - zażyczyłam sobie leżaczek bo ostatnio tak piękna pogoda że tylko na balkonie bym siedziała, ale na piłce to tylko w pionie a na krześle niewygodnie... jutro prześlę Wam fotkę 😁 ale już się przymierzałam i rewelacyjnie się leży... 😎 w międzyczasie jeszcze zahaczyliśmy o fryzjera i mój Grześ się ogolił 🙂 potem jeszcze nad Wartę na lody ze znajomymi i dopiero wróciliśmy niedawno...
Zdjęcia Blaneczki i Bartusia rewelacyjne!! Fajne bobaski 🤪
Śpijcie dobrze, jutro się odezwę a póki co, jak to ładnie Łajsoka określiła, idę bzykać 😜 może dziś się uda zanim zasnę 🤪 🤪 🤪
Oby tylko Ala zechciała zostać jeszcze w brzuszku bo na niedzielę zapowiedzieli się kolejni znajomi ze Szczecina i muszę ich jakoś przyjąć 😜

Dobranoc Kochane 😘

• Mamusia
Cześć Śpiochy 😜
ale sobie poklaskałam z rana 😁 ja już na nogach - obudziły mnie skurcze, które zresztą całą noc mnie męczyły 😮 Patrząc po tym jak mnie ostatnio chwytają to raczej do terminu wytrwać będę miała ciężko, ale byle majówkę przetrwać 😁 chociaż to i tak Ala będzie decydować 😜
Oglądałam jeszcze nasze majowe dzieciaczki na nk... przepiękne są 😆
Ja póki co wracam jeszcze na moment do łóżeczka, bo Mężuś mi miejsce grzeje 😁 w końcu majowy weekend więc mogę poleniuchować 😉 tym bardziej że jutro i pojutrze będę cały dzień na nogach...

Do później 🙂

PS. Łajsoka - pilnuj Mariusza na tych rolkach 🙂 jak oglądałam wczoraj filmik to to wyglądało prawie jak migawka z Jackass 🤪

• Mamusia
cześć dziewczynki, już na pewno majowe 😁 nie znalazłam mojego wczorajszego mega posta którego pisałam i obraziłam się trochę na brzuszka że mi takie psikusy robi 😠 ale już mi przeszło.

Miłego dnia 🙂

• Mamusia
Hejo!
Mnie też skurcze obudziły ok. 4 nad ranem, ale jakoś zasnęłam i teraz znów skurczają 🤢
Tak Blaneczka i Bartuś słodziutkie bąbelki a już niedługo będziemy podziwiać i Alę, Emilkę, Polę, drugą Oliwkę, Mateuszka, Jasia...Oliwierka 😉 każda wstawi zdjęcie swojej pociechy 😉
Zobaczymy co z tymi rolkami, bo jakoś tak pochmurno u nas 😞
PS. Pszczółka u Ciebie też pod suwaczkiem fajny opis 😜