Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witajcie.
Wszystkiego naj naj dla Tych dzisiejszych solenizantów i dla tych już wcześniejszych.
U mnie nastała błoga cisza w domu.Ale za to razem z Amelką jesteśmy chore.Amelka ma zapalenie górnych dróg oddechowych,przy tym katar i kaszel ją męczy.A ja mam zapalenie krtani i bezgłos.Porozumiewam się na migi,a jak już nic do nikogo nie dociera to skrzeczę jak papuga.
I moje obawy co do zaburzeń hormonalnych się potwierdziły,oraz przyplątała się znowu niedoczynność tarczycy i dlatego nie mogę schudnąć.
Za oknem taka piękna pogoda a ja muszę gnić w domu,ech żeby się Filip od nas nie zaraził.
Póki co to się nie odnoszę do Waszych postów,bo muszę ok 10stron nadrobić.
Miłego dnia.

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja też jak Karolina ,jestem chuda jak szkapa 😞tez wszyscy mówią że zle wygladam 🤢 ale i bez ich gadania to wiem ☺️
Beatko współczuję tych chorób ale chociaż ciszą się możesz po delektować haha {żartuję} wracajcie do zdrówka.
Śliczne te dziewczynulki Wasze Izunia , no i ten nasz przystojny Kacper w pajacyku 😘ładnie mu w niebieskim Wyska wiesz?!
Gabiś dobrze że nic poważniejszego męzowi się nie stało i faceci to zawsze takich wytrzymałych zgrywają 😁więc jak już pokazał męską wytrzymałość to niech zasuwa do lekarza i to raz 😉bo Karolina to zawsze sama może wybić ząbka mężulkowi i nie konieczny będzie dentysta 😁
Radziu ale na zdjęciach i na filmikach Mateuszek nie wydaje się być taki niski , dla mnie jest i tak sliczny i to co małe to piękne 😘 😘 😘
Fajnie z tymi kamerkami jak moja się jeszcze będzie nadawała to ja podłacze bo od kąt Daniel wrócił z Danii to z niej nie korzystam i się przewraca po szufladzie.
Kasiu pamietam że prosiłaś o pokazanie fotelika naszego ale na allegro go nie ma już ale poszukam w kupionych rzeczach i wstawię zdjęcie jak jeszcze będzie , kosztował nie duzo bo okolo 200zł ,mozna go montować i przodem i tyłem, jest naprawdę fajny za takie małe pieniądze . No ale każdy ma swój gust i zdanie 😉
no i sukieneczka jest śliczna 🤪.
A co do tych diet , to nie mam doswiadczenia w tych sprawach ale nie trujcie się dziewczyny za wszelka cenę żadnymi tabletkami to jest nie normalne żeby w mgnieniu oka zrzucić 20kg,to musi być szok dla organizmu .Jesteście super babki i to się tylko liczy 🙂 😉 😁
buziaki dla maluchów 😘

• Mamusia
Wyska Kacperek wyprzedził Jaska z ząbkami haha a pisałysmy nie dawno w smsie że Jasio ma a Kacperek jeszcze nie 😁 no i ładnie przytył ale jest wysoki ,przynajmniej tak wnioskuję ze zdjęć i nie widać tych kilogramków 😁 wyściskaj Go od nas . A jak w bujaczce ? lubi się chustać??
Ja tez chyba kupię taka Jasiowi .

• Mamusia
Hej!!!
Wróciłam z pracy a dzidzi nie ma 😞 Nie chcial spac i moja mama go na spacer zabrała... a tak ciepło u nas dzisiaj, jak wiosną 🤪
Z mama juz git majonez, czyli mi od razu humor się poprawił... już wczoraj było spoko 😉
Buziaki dla Jasia, Oliwki i Majeczki... prosze mi tu ładnie spac w nocy, jeść co zdrowe i bawić się bez użycia mamusi 😜
Meridia... osobiście bym tego za żadne skarby nie wzięła... tak jak pisze Magda, kilogramów nie przybyło w miesiąc także trudno się spodziewac żeby ubyło w miesiąc... odchudzanie musi trwać, żeby było skuteczne i żeby nie było jo-jo... organizm musi przyzwyczaic się, że jemy inaczej, mniej, zdrowiej... meridia tylko zahamuje nam apetyt, gdy je odstawimy apetyt wróci niestety... niektórzy mówią że nie ma po nich efektu jo-jo i Gabiś jest tego przykładem, ale znam osoby które po odstawieniu przytyły a podczas stosowania potwornie źle się czuły... żadne odchudzanie nie będzie na długo skuteczne jak nie przestawimy sobie w głowie pewnych nawyków... nie da się jeść ile się chce i nie przytyć, chyba że sie jest takim szczęśliwcem jak Magda czy Karolcia... ale jak same dziewczyny mówią, to tez nie do końca tak jest z tym szczęściem... osobiście wolałabym być trochę za chuda niż za gruba, ale to dlatego, że nigdy chuda nie byłam i nie wiem jak to jest... 😉
To się nagadałam, jakbym sie na tym znała, a sama jestem gruba i nie potrafię nigdy utrzymac efektów diety 😁

• Mamusia
A z tego wszystkiego zapomniałam pogratulować nowych zębolków 😜

Madzia a co do tego wzrostu Mateusza, to mi tez się nie wydaje żeby był mały, myślałam że wszystkie dzieci w jego wieku noszą rozmiar 68 poza Mikołajem który jest poprostu wyjątkowo duży... a tu zonk... ale zobaczymy za 2 tygodnie jak sie spotkamy z Emilką czy faktycznie jest taka róznica... mi sie wydaje że tego nawet nie będzie widac po dzieciaczkach 😉

• Mamusia
No hej
Radziu sądzę że Mateuszek jest w sam raz jak to się mówi 🙂 ubranka są różne chodzi mi o rozmiarki ,Jasio też ma na 68cm ale i na 86 tez zakłada i co ? a wzrostu ma 72 cm {mierzyłam go jak spał} wydaje mi się że nie ma na to reguły tak jak z ząbkami 😁 no a Mateuszek ma ich najwięcej a do roczku jeszcze mu pozostało 3 mc. 😉
No a co do tycia to cięzko z tym , jestem wybredna {nie tak bardzo}jem to co lubię a jak mam zjeść byle się zapchać to mogę głodować i cały dzień, mam dobra przemianę materii bo wszystko co zjem idzie dla mnie nie mal że w ,100% bo toaletę mogę odwiedzac raz na tydzień ☺️ 🤢 ma to plusy i minusy bo gdybym zjadła i leciała do łazienki to jasne że za chwilkę bym poczuła pewnie głód a tak ...mogę tylko pomarzyć o 60kg a nawet o 65 kg. 😠 😞
Zawsze taka byłam , moi rodzice też byli szczupli a może to geny???
Piszecie że u Was pogoda super, pozazdrościc bo u nas brzydko i o zadnych spacerach nie ma mowy , no ale bliżej do wiosny niz dalej 🙃

• Mamusia
Hej 🙂
ja dziś na 12 umówiłam się z moją przyjaciółką Kamilą,dawno się nie widziałyśmy i przegadałyśmy 5h 🤪 😁 😁 i tak było nam mało 😁 😁
Naszym solenizantom dzisiejszym dużo radości, mało złości z okazji 9-cio miesięcznych urodzinek 🤪 😘 😘 😘 😘 😘
Karolcia, Madzia ja was doskonale rozumiem, jak się czujecie będąc tak szczupłymi osobami, bo dokładnie mam to samo 😞 zawsze chciałam być grubsza przy wzroście 175 waga 57kg 🤢 🤢w szkole nawet jeden taki upierdliwy kolega mówił wszystkim że mam anoreksję 🤢 wiesz jak mi smutno było, chociaż w szkole starałam się nie pokazać że to jest mój słaby punkt w domu zawsze było mi smutno 😞 moje psiapsióly zawsze mnie pocieszały i mówiły żeby olała tego Marcina bo jest głupi 🤢 później zaczęłam brać tabletki anty i jakoś przybyło mi te 3kg więc ważyłam 60 i tak było już cały czas,chociaż chciałam ważyć te 65-67 w ciązy na samym początku przez te wymioty straciłam prawie 7kg 😞 😞 więc jeszcze gorzej wyglądałam 😞 później przytyłam a po ciąży znów 60kg ostatnio się ważyłam to już było58kg więc spada waga 😞 i już mi smutno 😞 nie ograniaczam się w jedzeniu, nie jestem na diecie a przytyć nie mogę 😞a teraz ciągle trzeba ganiać za krasnalem i już wogule skóra i kości ze mnie zostaną 🤢ehh dobra już nie będę zaśmiecać forum 😁
Gratulki ząbków dla Kacperka i Oliwki 🙂
Dla Amelki zdrówka 😘
hmm co jeszcze miałam pisać????

• Mamusia
Radziu cieszę się że z mamą wszystko jest już dobrze , nie ma większego szczęścia nad spokój wewnętrzny i świadomość że Twoje dziecko jest pod dobra opieką wtedy, gdy Ty jesteś w pracy i z kim będzie najbezpieczniejsze takie maleństwo jak nie ze swoja babcią , oby juz tak zostało a Wy z mężem żebyście nie musieli się już zamartwiać i bać o Mateuszka .Trzymam kciuki i przesyłam pozdrowienia Mateuszkowej Babuni 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Łajsoka u mnie jest tak samo , teraz jeszcze nie posiedzę bo Jasio gania i jem w locie a nie raz jak jestem zmęczona to i wcale.Ja po tabletkach nie przytyłam nic wręcz przeciwnie , może jak będę brała te drugie anty to coś się ruszy ach a tu wiosna za pasem a na mnie wszystko wisi jak na kiju 😠 🤢

• Mamusia
Ładnie Madzia napisała do Radzi a ja szczerze sie pod tym podpisuję i cieszę się że już jest u Ciebie dobrze Radziu i oby było tak zawsze.
Magda ja myślałam że Jasio jest dłuższy od Kacpra a to widzisz Kacperek przegonił o 4 cm a Jaś urodził się dłuższy o 1cm. Widzę że kamerkę włączyłaś ale u mnie nic nie widać wszystkie obrazy są puste eh szkoda.
U nas pogoda beznadziejna, i jeszcze ja bez humoru, zmarł sąsiąd mojej babci tak nagle 😞 pare dobrych lat tyle u nich przebywałam bo jego córka jest młodsza ode mnie o rok. Miał zawał, Zasnął ale z rana żona zastała go zimnego a miał tylko 47lat 😞 nie potrafię o niczym innym myśleć, jutro idę na pogrzeb eh.

• Mamusia
Cześć,

dzieciątka 9-miesięczne buziaczki,rosnijcie zdrowo!! 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Już miałam pisać,a coś hukło....ale się wystraszyłam...Marcinowi spadl pilot w sypialni...śpi z Oliwią od godziny w naszym łóżku,teraz do nich poszłam,a Mała cała mokra,włosy to jakby oblane wodą... 🤢

Co do Meridii,to ja jestem za,mnie te tabletki nie szkodzily,ja brałam je pół roku i przez te pół roku chudłam 20 kg,a nie w miesiąc,brałam tak jak lekarz przykazał 1 kapsułkę dziennie i po odstawieniu nie ciągnęło mnie do nich,żadnego uzaleznienia,i jo-jo nie było...Wyska-a gdzie Ty widziałaś,że Meridia jest dostępna w Polsce??

Prawie zapomniałam,że już niedługo Kasia z Radzią się spotkają.Fajnie macie dziewczyny... 🤪

Ok,lecę dalej oglądać TeleKamery. 😆

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Po pierwsze dziękujemy wszystkim baaaardzo za śliczne życzenia i przesyłamy moc buziaków Oliwce i Jasiowi 😘 😘 😘 Wszystkiego naj naj kochane bąbelki 😘 😉
Wczoraj napisałam posta giganta i niechcący włączyłam inną stronę 😠 i już nie miałam siły żeby znowu pisać.
Gabiś naprawdę zabrzmiało jakbyś w ciąży była 😁
Magda wracaj szybko do zdrowia 😘 SUper że Jasio nie ma żadnej alergii na mleko 😉
Karolcia oby Oliwci ząbki szybko wyszły i żeby przespane noce powróciły 😉
Kacperkowi gratulujemy ząbka 😉
Ojej Beata Wam też zdrówka życzymy 😘 😘
No i tak źle i tak niedobrze 🤢 Ale wiecie ja myślę że jakbyśmy się tak wszystkie kilogramami podzieliły między nami Majówkami to by było git 😉 🙃 😁
Radzia super że już z mamą wszystko ok 🙂
Łajsoka no to nieźle się z przyjaciółką rozgadałyście 😁
Oj Wysa współczucia 😞 47 lat i zawał?? Szok
Ciekawa jestem jak tam Netinetka z Blbablą 🤨 Nic się nie odzywa a mówiła że będzie mieć ze sobą komputer 🤨
No dobra to ja zmykam i odezwę się jeszcze później 😉
Buziaki

• Mamusia
Hej 😉
U nas nocka ok. Spał od 18 do 6 w swoim łóżeczko i tylko przez sen 2 razy mleczko dałam. No i jutro już powinna przebić się druga jedynka górna to jestem ciekawa czy będzie trochę spokoju bo ostatnio to taki piskliwy jest i trzeba pilnować bo wspina się na stołki regały a nie potrafi utrzymać równowagi i dziś już zarył noskiem.
Ja dziś do dentysty bo ząb mądrości mi przeszkadza i chyba ropa się zbiera i przez to boli mnie gardło z jednej strony, potem na pogrzeb a później jeszcze męża wiozę do chirurga stomatologa to cały dzień zawalony więc nie wiem czy jeszcze dziś coś napiszę.
No i jestem kamerce czyli u mnie wszystko działa 😉 tylko szkoda że Kacperek zasnął to bym pokazała swoje złotko 😉
No dziewczyny naprawdę opuściłyście się w dodawaniu zdjęć na forum, ja tak lubię oglądać zdjęcia naszych majowych szkrabów 🙂