Skocz do zawartości

Witam wałbrzyskie mamusie! | Forum o ciąży

Sathi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 245
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No to gratulacje małego facecika! 😁 A teraz skoro już taka pewność to wiesz, że możesz odpuścić sobie małe sukienusie na rzecz małych portasków, hi, hi... 😉

A miałaś jakieś własne przeczucia co do płci? 🙂

Wczoraj jakieś takie przeczucie mnie naszło że będę miała faceta 😉 I nie będę miała z kim plotkować i chodzić na zakupy buuu 😞

• Mamusia
Oj to już zależy... Ja znam znacznie więcej przypadków, gdzie chłopcy całe życie polegają na mamie - nawet gdy mają już jako dorośli problem, to mama pozostaje tym pierwszym rodzicem do którego pójdą. W sumie jak tak pomyślę, to, żeby relacja ojciec - syn była lepsza niż ojciec - matka z tego co znam to naprawdę rzadkość. 🤨 Ale wiadomo to też kewstia wychowania, zaufania i etc. ... w sumie ja bym chciała aby syn miał zaufanie do nas obojga takie samo. 🙂

To mnie trochę pocieszyłaś 😉 I tak spróbuję go wychować żeby mógł zawsze na mnie polegać i widzieć we mnie przyjaciółkę 😉

• Mamusia
Independent_19 napisał(a):
To mnie trochę pocieszyłaś 😉 I tak spróbuję go wychować żeby mógł zawsze na mnie polegać i widzieć we mnie przyjaciółkę 😉

No bo w sumie tak powinno być. 🙂 Też bym tak chciała, tylko czy mi się to uda? Troszkę brak mi wzorca. 🥴

renata1 napisał(a):
Cześć dziewczyny długo tu nie zaglądałam, nareszcie coś się tu dzieje.Jestem z Piaskowej,też będę miała synusia-WIKTORA.Pozdrawiam Renata

Też kiedyś mieszkałam na Piaskowej. 🙂 Wiktor, fajnie, he, he, by się nam myliły maluszki, jak byśmy razem je wołały... Wiktor czy Witold, ale obaj Witki, hi, hi... 😆 😉

• Mamusia
A mój będzie Tymoteusz 😉

Raaany! Nawet nie wiesz jak mi się podoba to imię! Ale mam już w rodzinie jednego Tymka - kuzynka ma syna - a zwykle się u nas nie powtarza imion, które już są, więc poszukałam inne. Ale gdyby było inaczej sama bym takie dała. 🙂

• Mamusia
A ja dzisiaj jestem po chrzcie małego (był wczoraj). Wszystko udało się lepiej niż się spodziewałam... 🙂 A i pochwalę się "torcikiem" produkcji mojej mamy (tak naprawdę to sernik wiedeński był 😉):

[URL=http://img156.imageshack.us/i/aaciacho.jpg/][IMG]http://img156.imageshack.us/img156/5214/aaciacho.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Sliczny torcik narobiłaś mi ochoty tylko na takie cudo 😉

No ale na szczęście w Szczawnie jest gdzie wyskoczyć na ciastko. 😜

I looodyy... Mmm, zrobi się ciepło to się zaczną wycieczki do Bohemy na pucharek. 😆

• Mamusia
Ale najbardziej lubię serniki na zimno 😉

W sernikach na zimno mistrzynią jest moja mama. 😜 He, he i był też jeden na chrzcinach... specjalnie dla mnie, bo uprosiłam... 😜 ☺️

Jak tam pogoda w Wałbrzychu? Bo ja właśnie jestem daaleko od... 🙂

A dziękuję dziekuję było cudownie noi teraz już jestem oficjalnie narzeczoną . Ah za nieługo ślub i cała reszta, a mój Misiek jaki zadowolony 😉 Chodzi cały czas z bananem na buzi 🙃

• Mamusia
A dziękuję dziekuję było cudownie noi teraz już jestem oficjalnie narzeczoną . Ah za nieługo ślub i cała reszta, a mój Misiek jaki zadowolony 😉 Chodzi cały czas z bananem na buzi 🙃

A mój właśnie zadowolony nie jest - bo ja właśnie odwrotnie: nie chcę się zaręczać i nie chcę brać ślubu. 😁 Mimo, że mamy już dzidziusia i żyjemy sobie razem... 🙂 Ale cóż, mnie to do szczęścia niepotrzebne - tylko mojemu M. 😉