Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...O WSZYSTKIM... | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
anula4ever napisał(a):
Andziucha napisał(a):
glowa mnie boli 🥴

To oddaj mi swoj bol glowy a ja ci oddam swoje mdlosci 😉))))))))))))

nie skorzystam z propozycji 🙂

A co ja bym oddala zeby tego sie wyzbyc.Ale podobno jak tak sie wymiotuje to znak od dziecka ze zyje i ma sie dobrze-osobiscie wolalabym inna forme kontaktu 😉

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
anula4ever napisał(a):
Andziucha napisał(a):
anula4ever napisał(a):
Andziucha napisał(a):
glowa mnie boli 🥴

To oddaj mi swoj bol glowy a ja ci oddam swoje mdlosci 😉))))))))))))

nie skorzystam z propozycji 🙂

A co ja bym oddala zeby tego sie wyzbyc.Ale podobno jak tak sie wymiotuje to znak od dziecka ze zyje i ma sie dobrze-osobiscie wolalabym inna forme kontaktu 😉

no tak dla tej dzieci wszystko sie przetrwa wiec dasz rade ja na szczescie mdlosci codziennie ale obmacywanie kibelka tylko raz na tydzien 🥴

• Mamusia
kasia-88 napisał(a):
Dziewczyny, jak patrzę na Wasze brzuszki to mam kompleks mniejszosci, bo u mnie to tak troszkę tylko widać-tak jakbym trochę więcej zjadła na obiad 🙂

Ciesz sie bo ja juz wiekszosc spodni mam za ciasne tzn wchodze w nie jeszcze ale nie ma mowy rzeby sie dopiac 🙃

• Mamusia
kasia-88 napisał(a):
Dziewczyny, jak patrzę na Wasze brzuszki to mam kompleks mniejszosci, bo u mnie to tak troszkę tylko widać-tak jakbym trochę więcej zjadła na obiad 🙂

Nie ma co sie martwić to zależy od postury kobiety.Moja siostra jest ze tak powiem "wieksza" ode mnie i jej brzuszek bylo widac dopiero okolo 4,5 miesiaca i sama jest zdziwiona ze ja dzis walnelam 8tc i mam taki bebenek sama tez sie dziwie bo co to bedzie za kilka miesiecy

• Mamusia
anula4ever napisał(a):
Andziucha napisał(a):
dzien dobry 😉 w ten sloneczny dzien 🙂

A dzien dobry dzien dobry-ale ładny u mnie dzionek słoneczko świeci jest jeszcze troche chlodno ale to sloneczko sama radosc

od razu inne samopoczucie jak sie otwiera oczy a za oknem taka pogoda 🙂

• Mamusia
anula4ever napisał(a):
Oj tak-tymbardziej ze ja dzis pierwszy raz od nie wiem jakiego czasu wyspalam sie i pierwszy raz dopiero obudzilam sie o 4,30 gdzie zawsze najpierw 1,30 i co 2 godziny. A pogoda rewelacja

ja dzis pobudka o 6.30 bo dziecko moje juz spac nie chcialo a ja bym sie jeszcze zdrzemnela 😁 😁

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
anula4ever napisał(a):
Oj tak-tymbardziej ze ja dzis pierwszy raz od nie wiem jakiego czasu wyspalam sie i pierwszy raz dopiero obudzilam sie o 4,30 gdzie zawsze najpierw 1,30 i co 2 godziny. A pogoda rewelacja

ja dzis pobudka o 6.30 bo dziecko moje juz spac nie chcialo a ja bym sie jeszcze zdrzemnela 😁 😁

Oj oj to nie zazdroszcze ale bedziesz miala dopiero jazde z dwojka maluchow oj oj

• Mamusia
anula4ever napisał(a):
Andziucha napisał(a):
anula4ever napisał(a):

Oj oj to nie zazdroszcze ale bedziesz miala dopiero jazde z dwojka maluchow oj oj

troche sie pomecze na poczatku ale za to pozniej jaka frajda dwoje takich brzdacow 🙂

• Mamusia
przyszlam sie przywitać 🙂
u mnie pogoda w miare, pranko wstawione tylko na obiad brak pomyslu 🤔
wczoraj z M. kupilismy mi 1 spodnie ciążowe bo w dżinsy wchodzę ale mnie pasek drażni i cisną mnie na brzuch.
spodnie w końcu kupiłam dżinsowe bo tylko te leżały na mnie w porządku, mierzyłam jakies inne ale moje uda wyglądały jak balerony 😜
ale tak jak wczesniej pisałyście najlepiej w legginsach sie chodzi bo tam wszystko bez ucisku 🙂
kurczę ale aż się boję co to będzie jak zacznę przybierać na wadze, przy moim 1,60m w kapeluszu będę jak kulka...
na razie waga stoi chociaz wydaje mi się że brzuszek jest inny, większy

• Mamusia
amme napisał(a):
przyszlam sie przywitać 🙂
u mnie pogoda w miare, pranko wstawione tylko na obiad brak pomyslu 🤔
wczoraj z M. kupilismy mi 1 spodnie ciążowe bo w dżinsy wchodzę ale mnie pasek drażni i cisną mnie na brzuch.
spodnie w końcu kupiłam dżinsowe bo tylko te leżały na mnie w porządku, mierzyłam jakies inne ale moje uda wyglądały jak balerony 😜
ale tak jak wczesniej pisałyście najlepiej w legginsach sie chodzi bo tam wszystko bez ucisku 🙂

ale ile mozna chodzic w leginsach czasem chce sie ubrac cos innego 🙂
ja mam jeszcze jeansy ciazowe z poprzedniej ciazy za ktore dalam 170 zloty 🤪 😮 🥴 bo glupia kupilam w jakims markowym sklepie dla ciezarnych a tu byl tylko jeden taki ☺️

• Mamusia
no ja też widziałam takie za 150zł a za te wczoraj zapłaciłam 57zł i myślę że to bardzo mało
andziucha a jakie buty nosilaś w ciąży? ja prawie cały czas na obcasach i teraz już mnie zaczynają wkurzać, a jeszcze z miesiąc temu sobie kupiłam na koturnie takim ogromniastym-nie wiem co mi strzeliło do głowy z tymi butami 🤔