Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...ZDJĘCIA NASZYCH BRZUSZKÓW:) | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
baiser88 napisał(a):
PaaTinkagru napisał(a):
ja niestety nie mogę wrzucić Swojego brzuchacza 🙂 nie wiem dlaczego 😞

Też nie mogłam, dopiero po 20 postach, cały czas wyskakiwał dziwny komunikat :?

a no niestety ... 😞 ale zapewne niedługo bede mogła 🙂 mam nadzieje 🙂))

• Mamusia
PaaTinkagru napisał(a):
oj ja w 12 tyg. nie miałam jeszcze brzuszeczka ale szybko nadrobiłam później 🙂) od 13 tygodnia rósł jak szalony 🙂

To zalezy od budowy kobiety ja w 10 tygodniu mailam juz widoczny brzuszek rano nic a od poludnia nie dal sie ukryc a teraz to wieczorami mam pileczke 😉

• Mamusia
anula4ever napisał(a):
PaaTinkagru napisał(a):
oj ja w 12 tyg. nie miałam jeszcze brzuszeczka ale szybko nadrobiłam później 🙂) od 13 tygodnia rósł jak szalony 🙂

To zalezy od budowy kobiety ja w 10 tygodniu mailam juz widoczny brzuszek rano nic a od poludnia nie dal sie ukryc a teraz to wieczorami mam pileczke 😉

to za to teraz mam brzucholek taki ładny 🙂.

• Mamusia
nareszcie dodaję...co się okazało zdjęcie było za duże dla tego nie chciało mi go przerobić na link...musiałam je zmniejszyć dopiero po tym poszło na stronce do przerabiania....

a więc przedstawiam wam kochane moje maleństwo ze zgrabnie wyciągniętą nóżką 🙂 (po mamusi takie długie) 13 tydz 6 dzień
[IMG]http://i48.tinypic.com/2aexw80.jpg[/IMG]

• Mamusia
Cudowny widok! I Mały atleta rośnie w domku mamusi 🙂!
Mi Pani ginekolog powiedziała, ze jak długie nogi ( moje maleństwo też ma) to może być dziewczynka. Czekam na koniec maja i kolejne USG, gdzie może sie dowiemy 🙂

• Mamusia
Nie dawno domku nie było,a brzuszek był płaski... ale mi to nie przeszkadza. Martwię się trochę blizną po operacji, bo domek rośnie,a ona ma 2 miesiące i rośnie z nim nie wiadomo jak się zachowa. Po urodzeniu może być z nią problem i tak estetycznie wyglądać nie będzie...

• Mamusia
Megan100 napisał(a):
Nie dawno domku nie było,a brzuszek był płaski... ale mi to nie przeszkadza. Martwię się trochę blizną po operacji, bo domek rośnie,a ona ma 2 miesiące i rośnie z nim nie wiadomo jak się zachowa. Po urodzeniu może być z nią problem i tak estetycznie wyglądać nie będzie...

A konsultowałaś to z lekarzem ?? Być może blizna teraz się rozciągnie, bo wiadomo brzuszek rośnie , ale po porodzie może ładnie się zejść.. Ja też mam bliznę po wyrostku, ale ma juz sporo latem, i powinna wyglądać ok

• Mamusia
Gwiazdeczka-maleństwo faktycznie ma długie nózki super.Megan-ja wiem ze sie przejmujesz jak sie blizna zachowa ale czy to wazne najwazniejsze ze z dzidzia jest ok.Ja na poczatku sie przejmowalam a co to bedzie jak bede mimo zmarowania miala rostepy i zostanie mi falda skory na brzuchu ale po co sie zamartwiac na zas co bedzie to bedzie najwazniejsze aby nasze dzieci sie rozwijaly prawidlowo i przyszly na swiat cale i zdrowe.Normalne ze nasze cialo sie zmieni po dziecku i nie bedzie takie samo bo hormony zrobia swoje ale ja nie wiem jak wy ale ja teraz to czuje sie taka kobieca jak nogdy i nie wnikam w to co bedzie pozniej ze skora brzuchem i kg zrzuci sie i tyle skora sie wciagnie-juz upatrzylam pas ciazowy mowia ze to szkodliwe bo przez to skora sama ma ciezko wrocic do normalnosci ale ja nie chce zostawic tego naturze skoro sa takie udogodnienia-mojej siostrze pomoglo

• Mamusia
anula4ever napisał(a):
Andziucha-jaki fajnusi duzy brzusio i jak na ten tydzien-znawca az takim nie jestem ale jest ani zamaly ani zaduzy wiec nie narzekaj ze wydaje ci sie ze jest maly jest super

Narzekać to mogę Ja 😁! Ale czekam cierpliwie żeby z kawalerki zrobiło się mieszkanko w moim brzuszku!
Andziucha- brzuszek prześliczny !