Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...ZDJĘCIA NASZYCH BRZUSZKÓW:) | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 185
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Megan100 napisał(a):
Basier śliczny domek 🙂 nie wyciągnęłaś jeszcze kolczyka z pępka. ja zrobiłam to na samym początku. Mam nadzieję,że dziurka sie nie zarośnie.

Megan ciężko mi się z nim rozstać, ale ja mam ten problem że jak wyciągnę to dziurka niestety zarośnie, bo na ostatnich wakacjach zgubiłam kolczyk i miałam już problemy z włożeniem a to były zaledwie 2 tygodnie. Mam zamiar to uczynić w najbliższym tygodniu 😞

Andziucha pewnie maleństwo się rozgości za niedługo 🙂

Anula- tak, jeszcze przed ciążą byłam na granicy wagi, później po wymiotach niestety schudłam i była niedowaga, teraz pomału wracam do wagi z przed ciąży, na razie nic nie przytyłam na + !
Ale brzuszek troszkę sie wypycha, juz czuję w spodniach 😁
Każdy brzuś jest śliczny 🙂

• Mamusia
Ja na ostatnim usg bylam 1,3kg do przodu i mimo mdlosci i takich silnych wymiotow sama bylam w szoku ze na plus waga ciekwa jestem jak teraz bedzie ale nie przejmuje sie tym bo nie objadam sie duzo bo jak zaduzo zjem to automatycznie zaraz w kibel chyba taki mam zoladek ze zaduzo nie moge jem wiec mniej a czesciej nawet obiad jem na raty 😉

• Mamusia
baiser88 napisał(a):
Elmirko też się zastanawiam hmm hmm !
Ja zawsze należałam do szczupłych osób, raczej mi brakowało tych kg 😁!

A ile masz wzrostu i kg?ja nigdy nie mialam probelmow z nadwaga i przy wzroscie 165 mialam 56 kg a teraz rosne jak na drozdzach

• Mamusia
anula4ever napisał(a):
baiser88 napisał(a):
Elmirko też się zastanawiam hmm hmm !
Ja zawsze należałam do szczupłych osób, raczej mi brakowało tych kg 😁!

A ile masz wzrostu i kg?ja nigdy nie mialam probelmow z nadwaga i przy wzroscie 165 mialam 56 kg a teraz rosne jak na drozdzach

Anula przed ciążą ważyłam 48 przy wzroście 164 później troszkę po wymiotach zmizerniałam. Teraz mam może 0.4 wiecej, co wnioskuję tym, że urosły mi piersi 😁

Megan śliczny brzusio 🙂 !! widzę, ze na razie blizna jest ok, nie widać zeby się powiększała 🙂