Skocz do zawartości

Grudnioweczki 2012 :) | Forum o ciąży

anitek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dorotex, ja chyba tez bym nie chciała tego oglądac hahah 😁 ale my se tylko gadac możemy i wszystko znosić 😁
Sylwia, ja to bym sie wybrała jednak do tego lekarza. Bo już dawno temu byłas! Nie stresujesz sie ze cos jest nie tak?
Biologia, a ty znowu, no komedia 😁 może jednak w końcu dzisiaj się ruszy i nie będzie ci dane kupic choinki hahah 😁 będą święta z nowym tv, ale bez choinki 😁

• Mamusia
hahaha dorotex 😁 noo pasmo samych niedobroci ale jaki finał 😁

Tak w temacie ..to ja zamawiam porod do 16 grudnia 😁 potem inne terminy nie wchodza w gre hahahaha jak po 16 to ja nie rodze 😎 😁 😁 😁 😁 😁 tak wiec maly szantaż 😁 )nie no żartuje)
Ajj dziewuchy tez juz mam dosc.. napinajacego sie brzucha , dzinych skurczy ktore nie daja efektu skaczącej wagi, opuchnietych nóg i siebie czasem w lustrze..ale to tylko czasem bo staram sie juz nie spoglądać 😁 😁 😁 szkoda mi lustra hahahaha

Jestem w połowie sprzątania wiec wpadnę tu do was wieczorem.

Basia sie coś odzywała? jak tam co tam u niej ? wybrała sie do dentysty na koniec ciazy 😁 dobra jest ! 😁 cos mi sie zdaje ze chce miec darmowe wizyty stomatologiczne jakby tak urodzila na fotelu 😁

• Mamusia
Ania : po prostu wiem ze jak jutro jej nie kupie to pozniej bedzie ciezko, a moj nie ma opcji zeby sam ja kupil, bo chyba bym sie predzej zaplakala jak bym zobaczyla to drzewko wybrane przez niego 😁
Skwara : Ty mnie nawet nie denerwuj ze bede miala swieta z nowym TV ale bez choinki 🙂 Na razie przyszedl ruter, dzieki temu moge bynajmniej do was zagladac z mojego tel 🙂 ale telewizora na razie nie widac i moj juz chodzi poddenerwowany 😁 😁 Najgorzej jak bede rodzic i zadzwoni kurier ze stoi pod klatka z telewizorem, ciekawe co by wtedy zrobil 🙂 zostawil mnie czy jak?... 🙂

• Mamusia
Emilka, a to se zes zamowiła 😁 skonsultuj z bocianem na którego da ci pozwolenie, a nie tu jakies zamówienia:d 🤪
Biologia, ja to mysle że ty nie doceniasz swojego meza 😁 hahaha on by cos takiego wymyślił że by ci sie to nawet nie sniło 😁 a choinke to zawsze można narysować.... 🙂 albo w tv puścić haha 😁
Ania, wez ty nie gadaj o tresowaniu w brzuchu bo tu zaraz wszystkie sie za to wezmą 😁

• Mamusia
Biologia, skoro tak mówisz to nie pozostaje mi nic innego jak tylko cie posłuchać 😁
A z ta lewatywa to ja zamierzam juz tylko dzisiaj. Jak nie zadziała to w dupie mam. W ogóle to okropne jest...se trzeba do dupy wkładać bleeeeeech

• Mamusia
oj dziewczyny szalejecie...
Skwara no w sumie troche sie boje ze niebylam tak dlugo u lekarza, ale co ja zrobie jak nie dalo rady sie do niego umowic...
a ta lewatywa to chyba jeszcze gorsza niz ten czop...
Ja to wspolczuje Basi troche z tymi zebami, ja to na wizycie dwa razy od poczatku ciazy bylam, tak kontrolnie, nawet zrobilam sobie scalling i nałożyłam lakier żeby mi sie nie popsuly...
Ja teraz obstawiam, że najwczesniej urodzi Skwara, Anitek, Biologia albo ja ewentualnie Emilka.

• Mamusia
Sylwia, może masz i racje z tym czopem hahaha 😁 no ale coś dla spokoju psychicznego zrobić musze 🙂
Basia to jest spryciula i na pewno liczy ze bedzie miała dożywotnio leczenie zebów za free hahah bo urodzi na fotelu 😁
Oj, ja t bym powiedziała że Ty bedziesz pierwsza 🙂 potem stawiam na Anite i Biologię. Emilka to jeszcze z bocianem nie skonsultowala wiec niewiadomo kiedy odstanie pozwolenie 😁

• Mamusia
hello kobitki nie nadrobie was teraz bo strasznie xle sie czuje jakoś tak mi ciezko cały dzien i boli wszystko :/

u lekarza hmmmno po zbadaniu mnie stwierdzil ze ooo jeszcze nie urodze, pozniej na usg powiedzial ze mam duzo wod plodowych i czy czasem dziecko nie jest za male ale zmierzyl ninie i ma 2700-2800 wiec klocuszek po mału sie z niej robi hehe 😁 ale jak wypisywal w karcie te swoje badziewia to zerklam na monitor i z wymiarow wychodzilo np: 36tc, 35,6tc, 36i2tc wiec tak no wydawaloby sie ze faktycznie moja niunia bedzie z 2013r 😁 juz nie wazne byle zdrowa ale nie obrazilabym sie jak bym teraz urodzila o straszniee sie mecze no tragedia jak mi ostatnimi czasy zle :/

postaram sie zajrzec pozniej zobacze jak bede sie czula 🙂

• Mamusia
Skwara teraz tak myslle...ze moze jednak powinnas mnie przepuscic, bo ja chyba bede miala najwiekszego bobasa, wiec najbardziej bede sie meczyc 🙂 A im dluzej bedzie siedzial w tym moim brzuchu tym bedzie wiekszy i jeszcze mi sie jakis drugi rozstep zrobi 😁 😁 😁