Skocz do zawartości

Grudnioweczki 2012 :) | Forum o ciąży

anitek

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej Dziewczyny! Melduje ze u nas wszystko ok, dzieciaczki spia, byla u mnie dzisiaj polozna srodowiskowa, Maluszek ma delikatna zoltaczke, ale nie mam sie martwic, od poniedzialku przytyl 330 gram, wiec pieknie przybiera na wadze 🙂 Jteraz akurat oba moje skarby spia wiec mam spokoj, obiadek tez juz wstawilam, wiec odpoczywam. Super ze wszystkie zdazylysmy sie do Swiat rozpakowac i wrocic do domku 🙂 CUDOWNIE!!!!!!!!!!!

Emilka wspolczuje porodu, strasznie sie wymeczylas, ale najwazniejsze ze z Wami wszystko ok 🙂
Anitek wracaj szybko do zdrowia !

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Czesc 🙂
U nas tez wszystko ok 🙂 Pawelkowi wczoraj odpadl kikut z pepuszka po kapieli, tak myslalam bo juz wisial na wlosku ostatnio. Pod nim zostala taka "gesta zolta galareta" - ktora smierdziala nie ludzko :P Na szczescie dzisiaj to tez juz ladnie zaslo. Moj sobie suszy na grzejniku ten kikut zeby miec na pamiatke 😁 Dzisiaj w nocy nawet pospalam, tylko 2 godzinne pobudki na jedzenie, cyca nawet jakos lapal wiec nie bylo zle 🙂 Wasze dzieciaczki tez robia tyle kup? 🙂 U mnie co 3 godz to pielucha pelna...a czasamimu zmienie...on skonczy jesc i jest nastepna 😉 24.12 idziemy na ta wizyte kontrolna do lekarza, bo maly bedzie juz mial 2 tyg 🙂
Widze ze temat hemoroidow nadal 🙂 To sa takie wystajace guzki, dosyc bolace...i niestety z 2 wtedy ciezko, juz nie mowiac o dokladnym wyatrciu sie 🙂 Moj ostatnio mi powiedzial ze jak parlam podczas porodu to myslal ze mi pekna 😁
A wiecie ze dzisiaj nasza Basia wyszla ze szpitala??Jak bedzie miala chwilke to pewnie zajrzy 🙂
Dalej nie wiem czy pisac tu czy na mamuskach...musialybysmy sie zgadac wszystkie juz tak na 100% ze tu nie zagladamy
Lece cos poprasowac poki maly spi, a jak zasnal mocnym snem to moze obetna mu pazurki na drugiej raczce 😉 Bo na razie obcielam mu na jednej bo druga schowal 🙂 Myslalam ze bedzie gorzej,ale te nozyczki sa tak fajnie wyprofilowane ze nie ma szans maluszkowi cos zrobic 😉
Dzisiaj ostatni dzien jestem sama 🙂 Moj ma wolne do nowego roku, jupi 🙂
Zostal mi tylko 1 kg do zrzucenia....wiec ogolnie to juz jestem chudsza niz przed porodem, bo teraz to mi wcyce cos poszlo przeciez, brzuszek jeszcze minimalnie odstaje, ale jak sie polog skonczy to i o powrot moich miesni zadbamy 😁 😁
Buzka 😉

• Mamusia
Gratuluję Wam wszystkim ślicznych dzieciaczków 🙂 Cały czas Was sobie czytam ale jakoś nie mam weny żeby pisać...Miałam termin na dzisiaj, tzn. wczoraj bo to już niedziela ale nadal jestem w domku i wyczekuję. Lekarz mówi, że wszystko do porodu gotowe i, że w każdej chwili może się zacząć. Skurcze na ktg dochodzą do 127 a ja czuję tylko napinanie brzucha. Myślałam, że uda się przed świętami ale niestety. Wszystkiego dobrego i dużo zdrówka dla Waszych maluszków 🙂

• Mamusia
Dzien Dobry
Mleduje sie i nie moge sie zalogowac na mamusie.net tzn zarejestrowalam sie i czekam na maila a maila niet!!! sprobuje jeszcze pozniej!!!
U nas wszystko w porzadku. Na szczescie juz sie lepiej czuje gardlo juz nie boli. Katar tez juz ok.
Aby slaba jestem ze jak wstaje to kreci mi sie w glowie no ale co zrobic...
Wpadne jeszcze pozniej sprawdzic poczte z mamusie.net 🙂
I dolaczam do Was oczywiscie 🙂

• Mamusia
Niestety nadal nie moge sie zalogowac na mamusie.net nie wiem o co chodzi 😞

Chcialabym Wam zyczy Zdrowych Spokojnych Swiat Bozego Narodzenia 🙂 🙂 🙂
Zadowolenia z prezenciorow 😉 no i pociechy z dzieciaczkow 🙂 Obyscie wszystkie spedzily cudowe chwile w gronie najblizszych 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
[IMG]http://www.fotoszok.pl/upload/d6972074.jpg[/IMG]

• 2 miesiące później...
  • 1 miesiąc później...
  • Mamusia
witam dziewczyny jestem mamusią ale luty 2012 🙂 🙂 Moja córeczka Amelka już wyrosła z niektórych rzeczy i sprzedaję je na allegro jak by któraś była zainteresowana to zapraszam 🙂 🙂 🙂 Rozmiarowo na pewno będą pasowały 🙂
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=3639707