Skocz do zawartości

Poznanianki :) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
oskara rodzilam w raszei wtedy bylo oki a z hubim pojechalam do raszei a tam wstretne babsko na ip mowie ze mi chyba wody odchodza a ona podchodzi do mnie z podrecznym uzadzeniem do wykrywania tetna plodu i do mnie z tekstem: slyszy? bije wiec jest ok prosze nie robic mi z ip przychodni... az zdebialam. ja mowie ze chce lekarza bo cos jest nie tak a ona na to : nie ma. maz sie wkurwil i pojechalismy na lutyckiej kilka godzin pozniej nasz maluszek urodzil sie na lutyckiej i nie ma lepszego szpitala!!!!! polecam. o św rodzinie nie bede nic mowic bo szkoda slow o raszei juz mowilam a na polnej to juz w ogole hurtownia dzieci.. ( wiem bo lezalam). pozdrawiam

• Mamusia
Dzi9ewuszki witam się i żegnam od razu!!
Dziś spędzamy czas rodzinnie 🙂
Jesteśmy po ostatni szczepieniu, Gabi waży 8200 🙂

wklejam fotkę mojej małej Nauczycielki Miłości...jak tu Jej nie kochać?????

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/546/zdjcie0116l.jpg/][IMG]http://img546.imageshack.us/img546/9683/zdjcie0116l.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

POZDRAWIAMY!!!!!! 😘 😘 😘

• Mamusia
Gabi jest słodziutka, te bezzębne uśmiechy są cudowne 🙂 Nam udało się znaleźć okulistę dziecięcego, nawet dość blisko i za przystępną cenę, na 18.15 jesteśmy umówieni. Zawsze bardziej się denerwuje jak Mikuś idzie do lekarza. Jest małym wrażliwcem, czasem lekko się puknie lub uderzy zabawką, a płacz okropny. Trzymajcie kciuki. Papatki 🙂

• Mamusia
lemurek1 napisał(a):
Gabi jest słodziutka, te bezzębne uśmiechy są cudowne 🙂 Nam udało się znaleźć okulistę dziecięcego, nawet dość blisko i za przystępną cenę, na 18.15 jesteśmy umówieni. Zawsze bardziej się denerwuje jak Mikuś idzie do lekarza. Jest małym wrażliwcem, czasem lekko się puknie lub uderzy zabawką, a płacz okropny. Trzymajcie kciuki. Papatki 🙂

trzymamy mocno!! Dajcie znać, jak już będziecie po 🙂

• Mamusia
teraz to wszedzie maja dobry sprzet... zarowno na lutyckiej w raszei i na polnej sa takie same sprzety i tez z wośp. nie wiem jak w św rodzinie. hubi urodzil sie z wada serca problemami z oddechem itd... pomogli mu od razu pozdrawiamy.
biedny mikuś zapewne juz po wszystkim i juz smacznie spi 🙂 daj znac. a gabi rzeczywiście cudna

• Mamusia
Hej hej. Wczoraj już padłam na pyszczek i nie miałam na nic siły. U nas ok, trafiliśmy wreszcie do porządnego lekarza, a niełatwo znaleźć okulistę dziecięcego. Jeśli któraś będzie potrzebowała namiaru (oby nie), to służę. Pani dr jest daleka od udrażniania kanalików przynajmniej do ukończenia roku, nauczyła mnie jak porządnie i prawidłowo masować kanalik, bo to co robiłam wcześniej...to lipa.
Dziś znów dzień spędzony na powietrzu....a jak wracam, to zjadłabym....wszystko co wpadnie w ręce 😉 😉 W ciąży przytyłam 25 kg, a teraz nie ma po nich śladu 🙂
Dziękujemy, że myślałyście o nas 🙂 Jesteście kochane, spokojnej nocki życzę.
Dobranoc 🙂 🙂

• Mamusia
Dzięki Agamu 🙂 Z piękną pogodą opustoszało nam forum 😉
Korzystam z ostatnich dni przed powrotem do pracy i staram się spędzać jak najwięcej czasu z Synkiem. Nigdy bym nie pomyślała, że tak się wkręcę w bycie matką, żoną, gospodynią w domu......i bardzo mi się to podoba, gdybym tylko mogła, zostałabym w domu na dłużej.... 😉
Jak przygotowania do świąt, co dobrego macie w planach upichcić?
A Pammat, gdzie się zgubiła?

• Mamusia
Witam pyreczki 😘

my cały weekend spędziliśmy poza domem u rodzinki 😁 a dzisiaj miałam powtarzaną glukoze i wszystko w normie !! 😁 ulżyło mi!! w środę wizytę mam więc się dowiem czegoś wiećej mam wrazenie ,że brzuchol mi opadł troszkę a wczoraj jeszcze bolał mnie jak na okres... aż się wystraszyłam ,że już coś się zbliża ale na szczęscie spokój 😁

lemurek - super wieści 😘

• Mamusia
Tyssiiaa - zaciskaj nogi, jeszcze nie czas na was 🙂 im dłużej tym lepiej, super że wyniki w normie 🙂
Ja padam po porządkach przedświątecznych. Dziewczyny pewnie też zagonione przed Świętami 🙂 a tu wieje pustką 🙂
Agamu - śliczny avatar.

• Mamusia
Dzień doberek!!

Tysia uda zaciskaj...i daj znać po wizycie.
Lemurek, kiedy wracasz do pracy???
Pamm faktycznie się nie odzywa....mam nadzieję, że wszystko u nich ok.

POZNANIANKI ODZYWAJCIE SIĘ< BO ZNÓW CICHUTKO SIĘ ROBI!!!!!!!!! :-)
Miłego dnia, będę zaglądać, a póki co idę się ogarnąć! :-)

😘

• Mamusia
Agamu, wracam w czwartek, po Świętach 😞 i jestem załamana. Czasem się zastanawiam jak ja się ze wszystkim wyrobię ? Teraz ledwo daję radę he he 😉 Przeraża mnie wizja ponownej gonitwy:wszędzie szybko, nie chce mi się....
Dziś Mikuś dostał pierwszy jogurcik, ale wcinał, jak szalony.
Co już Gabi je oprócz mleczka?

• Mamusia
Witajcie 😘

jakoś nie miałam czasu ,żeby tu zajrzeć no więc w środę byłam u lekarza 😁
klusek waży 2,233 kg i lekarz mówi ,że bardzo ładnie przybiera i jak tak dalej pójdzie to być może na początek maja nawet wyjdzie a najpózniej między 11-14 co do bóli brzucha to stiwerdził ,że to normalne pod koniec ciąży bo macica się obniża a poza tym wiąże się to ze skurczami przepowiadającymi zbadał mnie i mówił szyjka długa rozwarcia nie ma wyniki książkowe cukrzycy brak 🤪 🤪 uff