Skocz do zawartości

Mamy Styczniowe witajcie:) | Forum o ciąży

Abby

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć!!
Widzę, że jestem tu pierwsza. Dziś zobaczyłam dwie kreseczki na teście i jestem tak szczęśliwa, że muszę się pochwalić 🙂 Co prawda jeszcze ciąża nie potwierdzona przez lekarza ale już mogę się pomalutku cieszyć. Czekam na kolejne mamusie!

• Odpowiedzi 6,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jestem w czwartym tygodniu wiec urodze w styczniu ;** boje sie bo to moja pierwsza ciąża mam nadzieję że wszystko ze mną i malenstwem będzie w porządku życze tego wszystkim przyszłym mamą 🙂

• Mamusia
Witam

Jestem tu pierwszy raz, fajnie że jest w sieci miejsce gdzie wspólnie możemy się dzielić swoimi przeżyciami.

Jestem prawdopodobnie w 6 tc. Nie wiemy na pewno bo od 4 lat lecze się na wtórny brak miesiaczki, od 8 mcy mam samoistne ale nie regularne wiec po odc nie można stwierdzić tygodnia ciązy. 7.05 robiłam test i jakież było moje zdziwienie jak zobaczyłam dwie kreski, od razu następnego dnia do lekarza czy aby na pewno. Miewam boleści w podbrzuszu podobno przez torbiel na jajniku, której wcześniej nie było, dostałam duphaston i puki co daje rade. W poniedziałek ide na kolejne badanie może będzie już wiadomo który tydzień dokładnie.

• Mamusia
Byłam wczoraj u lekarza, serduszku bije jak szalone 🙂 To moja pierwsza ciąża dlatego wszystko jest dla mnie olbrzymią niespodzianką, a szczególnie sama ciąża. Jeszce pare dni temu nie wierzyłam że kiedykolwiek nam się uda, szczególnie że w zeszłym roku po stymulacji nam się nie udało, a tu teraz taka niesamowita niespodzianka.

• Mamusia
Witam i stycznióweczki 😁 termin porodu mam na 29.12.2012 ale różnie to może być więć mówie dołącze i do was heh 🙂

Mam pytanie odnośnie testów pappa jak myslicie czy sa one obowiazkowe itd ? bo moj lekarz nic mi na ten temat nie mowił ja za wiele też się nie oriętuje ale słyszałam że nie jest konieczne robić te testy aleee mówie zapytam wtajemniczone w to kobietki 😉

Z góry dzięki za odpowiedź 😉