Skocz do zawartości

Mamy Styczniowe witajcie:) | Forum o ciąży

Abby

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ttinka napisał(a):
a ja dziś falki gotowałam specjalnie dla mężusia bo sobie zażyczył 🙂 a ja ich nie nawidzę 😜
i mam sałatkę z tuńczyka
a tak na serio czasem mam na coś ochotę, a nie wiem na co i lipka 😁 chociaż bym zjadła chickenburgera z kolesławem i fryteczkami plus jakiś napój do tego ale nie chce mi się nigdzie iść po tą zachcianke
to sie nazywa zachcianka 😁 😁

ja to mam ochote na lizaka lodowego 🤪 latem tylko nimi sie zajadalam 😁

• Mamusia
michasia24 napisał(a):

przyznam ze nie jadlam takiej salatki 🙂 ja to gyrosa bym sobie zjadla 😁

mm gyros, no to mam smaka teraz 😜 jutro trzeba będzie coś kminić, może jutro zrobię tortillę z kurczakiem w chrupkiej panierce.. albo właśnie gyros.. lub ten chickenburger też za mną chodzi..
nie no ja zamierzam korzystać chyba z takich przysmaków póki mogę 😁 🙃

• Mamusia
ttinka napisał(a):
michasia24 napisał(a):

przyznam ze nie jadlam takiej salatki 🙂 ja to gyrosa bym sobie zjadla 😁

mm gyros, no to mam smaka teraz 😜 jutro trzeba będzie coś kminić, może jutro zrobię tortillę z kurczakiem w chrupkiej panierce.. albo właśnie gyros.. lub ten chickenburger też za mną chodzi..
nie no ja zamierzam korzystać chyba z takich przysmaków póki mogę 😁 🙃
no jak moj ze mna pojedzie jutro to tez bym gyrosa zrobila ale jak nie to nie bo targac nie bede 🙂

mmm tortilli tez dawno nie jadlam ... mmmm 😜

• Mamusia
hehe daguza ty wcinaj wcinaj wszystko póki jeszcze wolno, bo przy piersi to troszeczkę dietka się narzuca, ja właśnie mam zamiar wszystko po trochu przez grudzień powymyślać z takich pyszności i robić bo później zarzucę sobie dietkę na ok 6mc 🙂
a jak ja nie lubię gotowanego mięsa, zup lekko przyprawionych i takich tam rzeczy.. ale dla bobasa wszystko 😉

• Mamusia
ttinka napisał(a):
hehe daguza ty wcinaj wcinaj wszystko póki jeszcze wolno, bo przy piersi to troszeczkę dietka się narzuca, ja właśnie mam zamiar wszystko po trochu przez grudzień powymyślać z takich pyszności i robić bo później zarzucę sobie dietkę na ok 6mc 🙂
a jak ja nie lubię gotowanego mięsa, zup lekko przyprawionych i takich tam rzeczy.. ale dla bobasa wszystko 😉
no to prawda a z czego trzeba bedzie zrezygnowac 🥴??

• Mamusia
michasia, po porodzie córci dostałam karteczkę z czego trzeba zrezygnować.. jak jej nie wyrzuciłam i udało by mi się ją znaleźć to ją ze skanuję i wrzucę.. ale nie obiecuję że ją znajdę bo pewnie ją wywaliłam 🥴 nie jestem pewna
jak coś to na necie można wynajść co można a co nie 😉