Skocz do zawartości

czerwiec 2010 :) czy ktoś dołączy ?? | Forum o ciąży

szalona

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zuziek

2811

• laaf

3647

• Anulka81

2446

• kwasiek_

2548

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Komsi napisał(a):
dzieki, kto tam jeszcze chcial?waja? ale to dopiero jutro 😉 ok 😉 😘

Komsi ok 🙂

Tez macie wrazenie, ze suwaczki zyja wlasnym zyciem??Moj to zasuwa jak szaleniec jakis dzisiaj zaczynam 31 tydz a on twierdzi ze 32 i chce mnie zmylic 🙂

• Mamusia
a my spadamy z mężem i moją mamą do sklepów 🙂 najpierw pooglądać jakąś terakotę do kuchni i przedpokoju, a potem na dzieciowe zakupy 🙂 i może jakiegoś loda sobie kupię (nie wiem co jest, ale ostatnio wpierniczam minimum 2 dziennie... 🤔 )

• Mamusia
Angela slowo "idzkaj"to takie wasze kaszubskie no nie? Slodko bo moj szanowny tez tak mowi, do tego czasami idzkaj spackac 😉 Moje kaszubiaki 😉

Ochota na loda no tak ja mam tez ale podobnie do zuzka mam lenia... szanowsnego poprosze jak bedzie wracal z pracy zeby mi cos przywiozl 😉

• Mamusia
ehhh seks już zapomniałam jak on wygląda 😞 od 16 tyg. mam zakaz od lekarza na seks a w I trymestrze wogole nie miałam na to ochotki 😞 a teraz jak mam to nie mogę... ehhh to prawda że zakazany owoc najlepiej smakuje :P chociaż czasem się tam poszturcham z moim mężem ale nie dużo i delikatnie :P (tak że on ani ja nie jesteśmy zaspokojeni)

• Mamusia
bonidydek dobre 😁 😁 😁 😁 😁 😁
kurna juz myslalm ze to tylko mi na dekielek bije 😉 mam to samo kochana jak mnie bierze to nie ma zmiluj....a moja gorsza polowa czasami 12h w robocie i ledwo zipie...mowie mu korzystaj bo za 2 miechy 6 tygodni abstynencji 😜
ja to sie smieje czasami, jak sie poznalismy to widywalismy sie co 2 tygodnie (wrocek-wawka, wawka-wrocek) i prawie wogole z wyra nie wylazilismy ale teraz to bym go normalnie wytarmosila na lewa strone 😉

• Mamusia
laaf dzieki wielkie 😉

jak sobie pomyśle co myśmy wyprawiali przed ciążą to aż się łezka kręci w oku 🤢 mój to czasem mówi że chce żeby Zuzia już była z nami bo by mnie tak wytarmosił hehe 🤪 jak przed ciążą... a ja mu że lepiej żeby ona tam jeszcze posiedziała dla jej dobra i zdrówka...

wyobraźcie sobie że kiedyś bym nie pomyślała że nie bedzie mi się kiedyś chciało na początku z moim to potrafiliśmy codziennie i to nawet dwa razy dziennie w różnych miejscach (nie koniecznie w domu) hehe

• Mamusia
ja piernicze ale mi szwagier numer zrobil...wczoraj rano pojechali do polkowic do sioetry szwagierki, przekonana bylam ze juz dzis sa w wawce a oni zadzwonili domofonem 🙂 ogromny wor ciuchow dla malego przywiezli o tej siostry 🙂 wlasnie siedze i ogladam ale slicznusie 🙂