Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Co do meczów mój raczej rzadko ogląda aczkolwiek ulubioną drużyne ma fc barcelona :p za to Mój S ma fioła na otomoto i motoallegro MASAKRA a i ostatnio nawet gra o-nline go wciągnęła jakieś word of thanks :P Mężczyźni to dzieci 🙂 mój w sierpniu skończy 26 lat a jak by mógł to wszystkie zabawki typu straż pożarna itp wykupiłby ze sklepu :PPPP

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mada Moj K. gra w WOT'a od kwietnia dzien w dzien ;(( jezeli u ciebie to dopiero poczatek to zrob cos bo pozniej nie podolasz jak w łeb nie przywalisz 🙂 To jest gra o czołgach niby nic w sobie nie ma a tak go wciagneło, że szkoda gadac 😞(( Moj ma 32 lata i tez by sobie z wielka checia kupil samochod na pilota a jeszcze lepiej helikopter dla dzieci Oo...
Karolcia tez o tym myslałam ale jeszcze się zastanawiam bo za kazde "g" chcą kasy 😜 za malego motylka nawet ...

• Mamusia
Mój w tym roku na święta powiedział, że jego marzeniem jest latający helikopter na pilota 😮

Niestety, trochę to kosztuje, ale zastanawiam się też nad zrobieniem samemu takie napisu 🙂 Dziadek ma stolarnie, więc z wycięciem nie kłopot, gorzej z tym, jak to pomalować żeby było ładnie 🙂 Myślę może o różu w szare kropeczki 🙂

• Mamusia
gunia141 napisał(a):
To mój Tomek pyta cały czas czy dołączył już na forum jakiś tatuś? Bo On jest chętny 😁 a bardziej ciekawy co my tu tak komentujemy 🙂

A to obraz - niezłą miałam wtedy wenę, bo wymiary antyramy to 1metr/1,5metra 🤪
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/217/wesolapolana.jpg/][IMG]http://img217.imageshack.us/img217/6029/wesolapolana.jpg[/IMG][/URL]

Superancki ten obrazek. Idealny dla malucha 🙂 i ile satysfakcji, nie? 🙂

• Mamusia
Już po wizycie a więc tak:
1# wyniki z krwi dobre, tylko mocz coś nie tego i furagin mam łykać + jeść żurawine
2# bagno to stan zapalny u mnie i nystatyna znowu wkroczyła, takie bagno to rzecz normalna na tym etapie ciąży choć jeśli utrzymuje się ponad 7dni to trzeba zgłosić dla lekarza
3# Moje dzieciątko chyba będzie jednak chłopcem, chodź ja trzymam się wersji że to pępowina i o 🙂 więc nie kupuje nic w konkretnym kolorze, żebym nie musiała sprzedawać.....
4# Waga maleństwa to 980g a przewidywany obecny wzrost to 32cm więc już kawałek maluszka mamy 🙂

• Mamusia
Hancia napisał(a):
Dziewczyny która z was już kupiła wózek i jaki?

jak już wspominalam (ale chyba nikt nie zauważył mojego posta:p 🙂 ) u mnie Rafał ma już furkę. kupiliśmy wózek retrus fire. wydaje się solidny i co najważniejsze stelaż mieści się do bagażnika naszego samochodu.

• Mamusia
pidi napisał(a):
Hancia napisał(a):

jak już wspominalam (ale chyba nikt nie zauważył mojego posta:p 🙂 ) u mnie Rafał ma już furkę. kupiliśmy wózek retrus fire. wydaje się solidny i co najważniejsze stelaż mieści się do bagażnika naszego samochodu.

Kasiu ja to zauważyłam i dlatego dziś o tym wspomniałam bo wypadło mi z głowy kto kupił 🙂

• Mamusia
Uwielbiam suszoną żurawinę ☺️
Czyli jednak może coś u mnie być nie tak. Widziałam któraś z Was pisała o drożdżycy- otóż posiadałam jakiś czas temu, ale w połączeniu z swędzeniem i bólem- czyli nie to.
A jednak przeczucia nie są bezpodstawne 😆
Kawał chłopa z tego maluszka, ciekawe jak moja 🙂

• Mamusia
Hancia napisał(a):
pidi napisał(a):
Hancia napisał(a):

Kasiu ja to zauważyłam i dlatego dziś o tym wspomniałam bo wypadło mi z głowy kto kupił 🙂

... jasne :P

• Mamusia
pidi napisał(a):
Hancia napisał(a):
pidi napisał(a):
Hancia napisał(a):

... jasne :P

No 🙂
Wózek wygląda fajny włanie go googlałam 🙂

A ja nadal nad espiro się zastanawiam tylko nie wiem czy atlantic czy vector

• Mamusia
Madera29 napisał(a):
Uwielbiam suszoną żurawinę ☺️
Czyli jednak może coś u mnie być nie tak. Widziałam któraś z Was pisała o drożdżycy- otóż posiadałam jakiś czas temu, ale w połączeniu z swędzeniem i bólem- czyli nie to.
A jednak przeczucia nie są bezpodstawne 😆
Kawał chłopa z tego maluszka, ciekawe jak moja 🙂

Karola mam nadzieje że jednak dziewczynka nie chłopczyk 😜

• Mamusia
dopiero nadrobiłam zaległości. w pracy dzisiaj nie miałam czasu przeczytać wszystkiego.... widzę, ze nasz wątek ostro ruszył z kopyta. a pamiętam jak tylko z Anią coś próbowałyśmy rozkręcić jakiś czas temu 😉 a tu teraz przez 1 dzień prawie 10 stron. ładnie, ładnie 😉
co do naszych dużych chłopaków to u mnie mój Ł. ma helikopter na pilota i jeszcze piękną, czarną audicę też na pilota 😉 uwielbiam robić mu prezenty niespodzianki i wiedziałam, że te sprawią mu ogromną przyjemność. i rzeczywiście tak było 😁 gry komputerowe potrafią mi go zabrać na większą część wieczoru, o gitarze nie wspomnę. lubi sobie poplumkać 😉także zajęć chłopak ma. ale jak ma pozmywać to jest ogólny dramat :p tyle pomarudzi nad tym zlewem, że ja już bym zdążyła 3 razy pozmywać. no trudno..... ale stara się chłopak 😉 chęci odbierać mu nie mogę - gorzej z tempem wykonania 😉

• Mamusia
Aniu gratulacje pokaźnego dzieciaczka, nie mały masz w końcu ten brzuszek 🙂 Dziewczynka czy chłopiec, najważniejsze że zdrowo rośnie.
Ale fakt że w tym czasie już każda z nas chce mieć pewność co do płci. Powiem Ci że ja też nie jestem pewna na 100%, a to trochę wkurza 😠 ale nic nie poradzę, że dziecko cały czas było tak niefortunnie ułożone i ciężkie do podglądu.

Swoją drogą ciekawa jestem czy u którejś z nas będzie psikus przy porodzie i inna płeć niż ustalona przez USG 😎 Oby nie było takiego przypadku 😉

• Mamusia
Gunia masz racje brzuszek mam niemały więc nie ma co się dziwić co do wielkości dzieciątka 😉

Dzisiaj moja koleżanka urodziła córeczkę a całą ciąże lekarze twierdzili że chłopak nawet kilka dni temu na usg twierdzili lekarze że to chłopak 🙂

• Mamusia
O nie,nie,nie u nas musi byc dziewczynka bo co pozniej mam farbowac ciuchy ? hehee
Ale jestem zła nie przeczytalismy z K. ze nasz lezaczek jest w stanach zjednoczonych i teraz bedziemy na niego czekac 14 dni 😞
Ale za to wylicytowałam swojemu kurtkę 🙂 bardzo cenimy sobie firme the north face zwlaszcza kurtki tej firmy Ja mam teraz na zime nowa i jest megaa ciepla itp. a K. ma swoja z przed 5 lat która juz moze zostac wyrzucona no i ciesze sie bo wylicytowalam ja za 380 zł 😁 a normalnie placimy za nie ponad 1000 zł 🙂 happyyy 😁