Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hancia napisał(a):
klk1509 napisał(a):
Kobietki Moje zaciskaaaac nogi do 17 marca bo inaczej bedziecie tylko pol roku na macierzyńskim a nie rok 🙂

Kochana ja już swojemu dziecięciu zapowiedziałam że nie będzie zabawek jak wyjdzie przed 17marca, mój Adam to się śmieje że najwyżej korek mi pipulca wsadzi 🙂

hahah i dobrze 😁

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nie,nie,nie jeszcze tak nie oszalałam 🙂 jutro sobie zażyczył na obiad to tarł 🙂
Ja na brzuchu nie spie bo bym zgniotła mala 🙂 ale za to nie moge powstrzymac sie zeby na plecach nie spac bo jak tak leze na nich to mnie nie bola ale najczesciej spie na lewym boku wtulona 🙂
http://allegro.pl/dres-bluza-spodnie-roz-cieply-lindex-56-jak-nowy-i2912784024.html 🙂

• Mamusia
Agata śmiej się śmiej zobaczymy czy sama nie będziesz chciała się zakorkować 😜 ZCo do ubranek przesłodkie są. Tylko czemu ja na 100% nie wiem czy mam babę w brzuchu???? 😠
Mada nie na fb nie kupowałam zrezygnowałam... A avatar się wyświetla szkoda ze brzucha nie pokazujesz 😞
Adriana ja śpię tak w połowie nocy bo tylko tak umiem usnąć po wybudzeniu się znaczy śpię tak na połowie brzucha 🙂

• Mamusia
Spanie na brzuchu? To nierealne i tak bym się skulneła na bok 😁 Poza tym brak mi wtedy tchu.
Na plecach też nie śpię bo mam wtedy straszne parcie na pęcherz, także pozostają mi tylko pozycje boczne.

Mada z tym kręceniem się w głowie spróbuj pić więcej wody mineralnej i spać własnie w pozycji bocznej - na lewej stronie.
Ja miałam straszne zawroty jakieś 2 miesiące temu i gina mi to zaleciła i pomogło.

• Mamusia
Hmmm placki, Agata smaka mi na noc narobiłaś, jak pomyślę że jutro do południa mam być naczczo to moze nie byłoby głupie teraz czegoś tak kalorycznego się naftrykać 🤪
Swoją drogą jakie katusze dla dziecka, pierwszy posiłek koło 12 godziny 😮

• Mamusia
Mada2409 napisał(a):
A to zdj w "baloniku moj..." nie wyswietlilo sie Wam zadne ???
Ja na brzuchu kocham spac ale teraz strach... zreszta niewyobrazam sobie takiego spania bo brzuszek juz okraglutki 🙂

Tam się wyświetliło ale chcemy aktualne 🙂
Ja widziałam też na fb 😎

• Mamusia
Przeslodkie te uranka wynajdujecie, dla chlopakow nie ma takich 😠
Musze w tym tygodniu przejechac sie do kuzynki bo ma dla mnie odlozone ubranka po swoim synku, przejrze to i zobacze co ewentualnie trzeba dokupic.
No ja mam duzy brzuch i o dziwo 😮 spie na nim, nie wiem jak ja to robie ale jest mi bardzo wygodnie w tej pozycji 😆
Zawroty glowy tez miewam ale nic mi lekarz na to nie polecil 🤔 siadam poprostu i czekam az przejdzie...
Moj maz sie porobil dzisiaj piwkiem i spi juz, ale jak on przy tym chrapie.Czolg przejechalby przez mieszanie i by sie nie obudzil 😁

• Mamusia
Jeżeli mnie pamięć nie myli to Oleenka wogóle nam się nie pokazała, ani awataru ani brzusia 😎

Adriana apropo piwa to ja mojemu ostatnio zabroniłam 😁 Wszedł razem ze mną na wagę i okazało się że waży 86kg - to jego rekord życiowy. Stwierdził że trochę zacznie się ograniczać, głównie wieczorem, nie podjadać na noc. No a piwko było zawsze wieczorem po pracy więc sam na siebie bata ukręcił 😁

• Mamusia
Gunia moj wazy 105kg, i to na 100% zasluga piwka bo on raczej duzo nie je a piwko zdarza mu sie wypicic kilak razy w tygodniu.Walczylam z tym, teraz sie poddalam.Jego rybka,samo chodzenie na silownie efektu nie przyniesie.
Hancia, Mada w jak to sie stalo ze macie sie w znajomych na FB?