Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hheheh 🤪
nie ma duzo tych rzeczy Kochana tak sie tylko wydaje 🙂 Ja po prostu kupuje potrzebne rzeczy i czasami w sumie juz koniec z tymi czasami kupowalam cos uzywanego na all . 🙂 ale to drobnostki 🙂
co do mieszkania to Moja Mama mieszka ze swoim meżem a wczesniej mieszkala ze mna wiec jak sie wyprowadzila to domek mialam Ja nie jakis tam wielki dom ale domeczek 🙂 teraz stoi pusty i czeka na przyjazd mojej siostry . A Ja mieszkam z K. w mieszkaniu 3pok. z jego mama,poniewaz Tata zmarl niedawno a Mama jest po wylewach wiec nie wypada zeby sama mieszkala 🙂 Na poczatku maluszek z Nami pozniej u siebie w pokoiku 🙂

• Mamusia
klk1509 napisał(a):
hheheh 🤪
nie ma duzo tych rzeczy Kochana tak sie tylko wydaje 🙂 Ja po prostu kupuje potrzebne rzeczy i czasami w sumie juz koniec z tymi czasami kupowalam cos uzywanego na all . 🙂 ale to drobnostki 🙂
co do mieszkania to Moja Mama mieszka ze swoim meżem a wczesniej mieszkala ze mna wiec jak sie wyprowadzila to domek mialam Ja nie jakis tam wielki dom ale domeczek 🙂 teraz stoi pusty i czeka na przyjazd mojej siostry . A Ja mieszkam z K. w mieszkaniu 3pok. z jego mama,poniewaz Tata zmarl niedawno a Mama jest po wylewach wiec nie wypada zeby sama mieszkala 🙂 Na poczatku maluszek z Nami pozniej u siebie w pokoiku 🙂

Tak naprawde to z tymi rzeczami jest tak że wydaje się ich mnóstwo a naprawdę jest ich mało jedna komoda i wystarczy no plus, łóżeczko, 2 półki i można wszystko pomieścić. Agata najważniejsze że jest gdzie mieszkać. A z teściową się dogadujesz?

• Mamusia
atomota napisał(a):
Ja nie mam ani jednej pieluchy w domu, nie wspominając już o pościeli itp 🙂 wiec nawet nie myślę o takich rzeczach jak podgrzewacz 🙂.

atomota wstaw zdjęcia profilowe bo jakoś tak głupio pisać z pustką 😞 i prosiłabym o imię 🙂

• Mamusia
To najważniejsze 🙂 ale jednak domek to domek 🙂 jakoś nie przywykłam do mieszkania w bloku .
B.dobrze wiesz Moj Kuba ma 32 lata jest 5 dzieckiem i jedynym chłopakiem wyczekiwanym i ostatnim 🙂 Mama miała 40 jak go urodziła a Tata 50 🙂 więc teściowa starsza osoba ale naprawdę kochana 🙂
Jak ona to mówi ... Teściowa Ty stary rowerze pedałów Ci brak 🙂 poczucie humoru ma lepsze niz niektóre 20 latki 🙂 a najlepsza jest jak mówi o seksie . Jest bezpośrednia co mowi to mysli nie patrzac na okolicznosci 🙂 kiedys spotkanie rodzinne bylo z 20 osob wchodzi K. siostrzeniec z zona a mama mowi . Sylwia jak ona ma taki gruby brzuch to jak Wy sie bzykacie ? Chyba na pieska .... biedna spalila sie i nie wiedziala co powiedziec 🙂

• Mamusia
klk1509 napisał(a):
papmpersioki to Ja mam 2 paczki 1 i wydaje mi sie,ze wiecej miec nie musze a z 2 mam jedna paczke 🙂
Ty nie masz pampersów a Ja juz mysle o podgrzewaczu itd . ale to tylko dlatego,ze nie wyobrazam sobie w jeden miesiac wydac jakis 5000 pln . 🙂

Agata i tu masz wielkiego plusa ode mnie.
Bo:#1 kupujesz powoli
#2 nie zostawiasz wszystkiego na ostatnią chwilę
#3 i najważniejsze wiesz co robisz