Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Niestety ale są i tacy ludzie, u mnie dwa lata temu podział majątku tak się skończył ze teraz dziele dom z bratem. Na moje szczęście tylko na papierze no plus jeden pokój w którym on trzyma rzeczy ale tak to jakoś jeszcze daje rade bo gdybym miała z nim mieszkać bym chyba wolała iść do miasta do bloku coś wynajmować.....

Będzie dobrze zobaczysz obyście się tylko nie pozabijały.....

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mój brat na szczęście jest człowiekiem bezproblemowym, a do tego pracuje za granicą, zjeżdża na te "przestoje" na budowach. No i się dogadujemy 🙂 Tylko myślę, że moja matka się nie zgodzi żeby dom przepisać na nas czy sprzedać go i kasę dać dzieciom. Chytrość we krwi- od pokoleń 🙂

Co planujecie na dzień babci? Ja chyba zrobię różyczki dla babć 🙂 Zawsze się cieszą jak dostaną coś, co sama im wykonam 🙂

• Mamusia
a mam zwykłego burka, także mały też jest burek, ale fajny taki malutki.

My raczej z Teściową do siebie nie strzelamy 🙂 Prowadzimy raczej zimną wojnę- czyli stan napięcia oraz rywalizacji ideologicznej 🙂 A spotkanie się raz na dwa miesiace przy stole, z jakiejś okazji pozwoli upoić się nam naszym widokiem na wiele tygodni 🙂.
Czyli mamy takie bardzo dyplomatyczne do siebie podejście.

• Mamusia
Agatka, tik, tak,tik, tak lecą aukcje na allegro, a Ty śpisz 😆

A mieścisz się w swoje wyjściówki? Bo ja bym chyba miała problem 🙂 I tak wybrałabym coś czarnego, standard 🙂

A, przypomniało mi się, że śniło mi się że byłam u gina i wchodziłam 3 razy na wagę, bo nie mogłam uwierzyć 🤔

• Mamusia
Hej dziewczynki... Co prawda ja zadnej babci ani dziadka tez nie mam ;/ najgorsze to to ze z tej czworki poznalam.tylko dziadka ze strony mamy. Nasza dzidzia tez lepiej nie bedzie miec bo mojego S ojciec nie zyje a z moim tez nie najlepiej - modle sie zeby moj.ojciec zobaczyl chociaz pierwszego wnuka bo ma same wnuczki ;p
Tesciowa... powiem wam z reka na sercu mieszka ona jakies 2,5km ode mnie a widziala mnie ostatnio jak bylam w 6 tc i szczerze powiem ze nie mam ochoty jej widziec i slyszec bo od razu mam nerwaaaaa 😠 Teraz kupila niby lozeczko i udaje dobra mamusie ! Moi rodzice pomagaja nam w miare mozliwosci ale nie obiecuja kokosow a pozniej gow... daja jak tesciowa :///

• Mamusia
Przytyło mi sie 7 kg przez okres ciąży, ale w większość swoich ubrań się mieszczę. Jedynie te które były obcisłe i nie rozciągliwe odłożyłam na bok.

Chodzę w tylko wybranych tych bardziej wygodnych ubraniach,ale ciążowych spodni jeszcze nie założyłam.

Czarnych sukienek mam sporo, ale większość jest przylegających do ciała i nie wiem czy wypada podkreślać swój bębenek :P.