Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
kasia jest... grzebie na allegro, wcina crunchipsy solone - ups. skończyły się właśnie ;/ - i czyta Wasze posty. Karola mówi, ze tyle tutaj się dzieje a sama z tego co kojarze napłodziła wczoraj i z rana sporo tych stron 😉

• Mamusia
jakim świństwem! 🙃 z całym szacunkiem - pyszniutkie czipsiki 😉 Aniu szukam sama nie wiem czego. jutro wybieram się na zakupy z mężem - musi sobie garderobę uzupełnić i tak sobie myślę, że ja to raczej nic sobie w sklepach "normalnych" nie kupie - chybaże bieliznę więc tak sobie patrze np na koszule nocne, o których pisałyście chyba z paredziesiąt :P stron temu. nie lubie koszul nocnych ale wiem, że w szpitalu na pewno taka będzie konieczna. ale tylko narazie sobie grzebie. u mnie od grzebania do zakupu długa droga 😉

• Mamusia
klk1509 napisał(a):
UUUUuuu Anno to dopiero jest grzech cieżki takie slodkości na noc :P
No nie no nie ... tez wchodze na all chociaz się poślinić 😁

Agata! Ty powinnaś mieć zablokowaną tę stronę 😁 ja to dopiero patrze jakie tam działy są w ogóle a Ty pewnie obudzona w nocy wymieniłabyś wszystkie w kolejności alfabetycznej :P

• Mamusia
A Ja sobie szperam i patrze co ciekawego maja dla mamusiek uzywanego i znalazłam 2 pary fajnych spodni mam podobne i sa wygodne 🙂
http://moda.allegro.pl/hm-mama-spodnie-ciazowe-r-40-i2934518304.html
http://moda.allegro.pl/czarne-spodnie-sportowe-hm-rozm-40-l-i2942860299.html 🙂

• Mamusia
Aniu... oj tam oj tam. raz nie zawsze 😉 Agata - prawda. jak sprawdziłam Twoje linki to pomyślałam, ze przydałyby mi się nowe dresy bo te już jakoś się hm.... zeszmaciły ;/ także Twój dar szperaczo-grzebacza allegrowego jest jak widać nieoceniony - wskazujesz człowiekowi co by mu się przydało gdy ona sam nawet o tym nie wie 😉

• Mamusia
Normalnie aż urosłam hehe 🙂 no cóż muszę wam podsyłać linki bo sama mam zakaz mogę jedynie oglądać i się ślinić 😞 kupiłam sobie dzisiaj małe butki czerwone w białe kropki 😁 jakby facet chciał się mnie pozbyć i dał milion to itak by nic nie zdziałał bo za godz. byłabym po drugi hehe 😁

• Mamusia
klk1509 napisał(a):
Normalnie aż urosłam hehe 🙂 no cóż muszę wam podsyłać linki bo sama mam zakaz mogę jedynie oglądać i się ślinić 😞 kupiłam sobie dzisiaj małe butki czerwone w białe kropki 😁 jakby facet chciał się mnie pozbyć i dał milion to itak by nic nie zdziałał bo za godz. byłabym po drugi hehe 😁

Z tym milionem dobrze powiedziane. Jakby Adam mnie tak z milionem w samopas puścił na zakupy to bym szybko wróciła po więcej kasy. A tak jak jej nie mam to się ograniczam w zakupach. Lecz gdyby była to pierwsze co wywalam meble z kuchni i gościnnego robię remont i kupuje nowe a potem bym szalała na ciuchach i duperelkach dziecięcych 😉

• Mamusia
Aniu - trzymam Cię za słowo. na mnie czas. oczy mi się już zamykają. mój Ł. kaszle, smarka... kurde - oby jakoś to załagodził bo jak mnie zarazi to będzie silnie z dupki.... no nic. dobrej nocki dziewczyny.dzisiaj i ja miałam swój udział w "nabijaniu" stron 😎 pozdruffki

• Mamusia
o przepraszam muszę się wypowiedzieć 😉 to u mnie wręcz przeciwnie. nienawidzę robić zakupów... a i o dresach pomyślałam, że chyba mam jeszcze jakieś gdzieś w szafach tylko muszę je znaleźć. I tak właśnie choćbym się starała to nie mogę nic sobie kupić 😉 sknera wychodzi ze mnie...

• Mamusia
Witam z rana 🙂
Ciekawa jestem czy Agata wstała 😜

Dzisiaj mogę szczerze przyznać że pospałam nawet trochę. Znalazłam sposób na spanie przyniosłam sobie wieeeelką babciną poduchę z pierza podłorzyłam ją sobie pod biodro i położyłam się prawie na brzuchu. Spałam niesamowicie, maleńka się tak bardzo nie wierciła przynajmniej ja tego nie czułam więc i plecy mnie tak nie bolą......