Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
O nie to Ja tu dzisiaj nie siedzę jak tu taki szpital :P . Ja Karolcia zawsze generuje czas na komputerze i w ostatniej sekundzie wygrywam 😁 nie zawsze ale udaje sie 🙂 moze akurat u Ciebie to był znak,ze bedzie okazja na lepsza ? 🙂
Jak dostanę teraz kasę z ZUS'u to kupuję regał z szufladami 😁 powiem wam ze to sie wydaje ze tak duzo mam wszystkiego ale mam z jakies 3,4 szuflady 🙂

• Mamusia
Prócz wózka, ale na to składają się dziadkowie. Od chyba 15tc. stopniowo wszystko kupowałam, a zza pleców mama i teściowa się piłowały, że się nie kupuje itp. 🤢

O kurna, a ja ostatnio za 2 dychy dwie paczki chusteczek kupiła, tfu, głupia 🤔

• Mamusia
Wstałam o 12:25 🙂 muszę zacząć się ogarniać bo dzisiaj te zdj . a Ja mam stres jakbym nie wiem gdzie szła he 🙂 no ładnie na Mnie gada a sama juz wszystko ma :P
Ale jestem zła właśnie był Moj K. na obiedzie i mówi do mnie, że w Sobotę tak szybko wrócił bo jakieś małolaty chciały go zabrać na pokój 😠 jak bym się dowiedziała,które to takie kurwisko to bym zabiłaaa ale był pijany i nie pamieta ;/ normalnie te małolaty walą się jak domki z kart !

• Mamusia
Agata to nieźle pospałaś. Niestety ale gówniary w ostatnim czasie przechodzą same siebie.....

Karolina ja zamawiam od nich już dłuższy czas dzisiaj przyszły właśnie chusteczki i jak zawsze są super za paczkę wychodzi coś ok 4,60 no i przesyłka ale jak się bierze więcej rzeczy to warto 😉

• Mamusia
Karolina ja swoją 15nastoletnią kuzynkę utemperowałam w wakacje jak namówiłam kumpla żeby ją zaciągnął do samochodu i się powyśmiewał i tak dalej. Do niczego nie doszło bo on się szanuje ale szmatławiec mały już na imprezy nie chodzi. Była tak pijana że myśli iż ktoś się z nią zabawił a potem troszkę ją podszantarzowaliśmy a i ciążą się wystraszyła i ciut się zmieniła. Więc mówię że można podtemperować ale niestety nie wszystkie 😞

• Mamusia
Tylko z drugiej strony te dziewczyny powinny mieć mózgi, a nie ktoś je musi nastraszyć.
Uczulenie mam na takie księżniczki.
Chodzą z dupami i cyckami na wierzchu i później rozpacz, że nęka ją jakiś napalony facet- masakra.
I jak moja znajoma- czeka aż urodzi żeby się porządnie najebać i zacząć jarać szlugi- to jej cel 😮

• Mamusia
Ale bynajmniej my porządne dziewczyny i matki jestęśmy...
Ja to się tylko obawiam jak T. na delegacje musi jechać. Bo to wiadomo alkohol, hotel, a tam to się różne blondi i czarne mamby kręcą 😁 Na szczęście jego współwłasciciel też jest mężem i ma już trójkę dzieci, wydaje się porządnym facetem, więc jakoś im ufam.

Nie ma mnie tu dzisiaj bo ogarniam chałupę, zaraz jadę do lekarza na utęskniona wizytę po 3 tygodniach, a potem czeka mnie jeszcze kolęda. A wogóle to mi się dzisiaj nie uśmiecha. T. dłużej w pracy bo jutro ma tę kontrolę i będzie użerał się z jakims urzędasem, ja nie wiem o której wrócę od lekarza. Mam stresa że ksiądz pocałuje klamkę bo nie zdąrzę wrócic ☺️

wieczorem się odezwę co i jak,

Ania kuruj się, nie możemy teraz chorować!!!

• Mamusia
Gunia to czekamy na wiadomości co tam lekarz powie....

Ja się boje jak Adam w trasę jedzie tylko z chłopakami bo wiadomo młodym to różne rzeczy po głowie chodzą....
Kiedyś jak był po paru piwach zanim jeszcze razem byliśmy to stwierdził że mu się trójkąt marzy z dwoma laskami, wiec go z koleżanką spytałam czy byłby taki chętny do trójkąta gdyby to jego dziewczyna/żona zechciała trójkąta z dwoma facetami. Więc stwierdził że odechciewa mu się.... Mam nadzieje że serio mu się odechciało bo jakbym się dowiedziała że coś na boku kręci bym kark ukręciła, spakowała i wywaliła.
Ufam mu i mam nadzieje że tego zaufania nie stracę a on nie poleci w kulki ze mną.

• Mamusia
Gunia, co ma się stać to się stanie więc nie ma co męża ściskać w piątkach tylko jak ma ochotę to niech lezie. Mój już doszedł do wniosku, że się starzeje, bo woli w domu powiedzieć 😆

Od razu napisz co słychać u maleństwa i jak rośnie 🙂 a ksiądz nie zając 🙂

Lecę robić obiad, czymajcie się brzuchy 🙂

• Mamusia
Ale dziewczyny pilnujecie tych swoich facetów.

Mój jest żołnierzem i wyjeżdża nie raz na poligony na 3 tygodnie lub jakieś kursy. I to często cała ekipa facetów (a facetom w grupie to dopiero głupie pomysły przychodzą do głowy). Co ja mam powiedzieć? 🙂
Ale ja tam nie jestem zazdrosna 🙂.

Dostałam od szwagierki fotelik samochodowy, wanienkę, cała reklamówkę grzechotek i innych zabawek oraz leżaczek.

Musze kupić proszek dla maluszków + jakiś płyn do płukania. Powolutku zajmę się praniem, prasowaniem i segregowaniem ubranek.

• Mamusia
Moim zdaniem Faceta się nie upilnuje stanie mu przed twarza jakas lala blond pomacha tyłkiem to który się oprze ? 🙂 Mam nadzieje,ze K. faktycznie mowi prawde i po mimo tego,ze mu ufam są czarne mysli nad głową 🙂 a jak dowiem się która to tak swedzi to Ja juz Ją podrapie 🙂
ILONA nawet nie zaczynaj prasowania !!! Ja mam własnie kręgosłup dosłownie w dupie !!! Oo jakoś inaczej prasowało mi się sterty rzeczy Moich siostrzenic .... połowe zostawiam na inny termin 🙂
Nie idę dzisiaj na zdj. bo Moj Fotograf się rozchorował 🙂 przeniesione na czwartek ...

• Mamusia
Agata ja bym pomogła taką podrapać 🙂

Karolina pokaż tą swoją karuzelę 😉

Co do prasowania i ubranek jeszcze się nie przybieram ale jak już przyniosę i przebiorę te jeszcze po Bartku i dostanę paczkę od koleżanki to wezmę się za pranie wywieszenie na mróz, potem normalne suszenie, prasowanie (zadanie małża 🙂) a na koniec składanie. Tylko z tym składaniem to mam problem bo muszę w końcu komodę kupić ale nie mam pojęcia jaką 😞

• Mamusia
Wierzyć zawsze można 🙂
A wybraliście imię, bo w Twoim profilu wpisałaś "nie wiem" 😜

http://tablica.pl/oferta/lozeczko-hauck-dla-esprit-w-kolorze-brazowym-czekoladowym-ID29jkw.html
Może któraś się skusi, strasznie mi się podoba 😆
Uwielbiam brąz 😆