Skocz do zawartości

czerwcowe Maleństwa 2013:) | Forum o ciąży

MartaMartaMarta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6.7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej
Witam czerwcóweczki.
Ja najprawdopodobniej też zostanę mamusią czerwcową.Póki co jestem po teście ciążowym na którym pojawiły się 2 czerwone kreski.Lekarza mam zamiar odwiedzić w najbliższym czasie.Cieszę się bardzo choć mam świadomość tego jak maluch wywróci znowu świat do góry nogami.Piszę tak bo jeden łobuz biega już po moim domu.Mam synka Filipka z lutego 2010.Spodziewając się pierwszego dziecka też gościłam tu na forum.Teraz jak tylko okazało się,że znowu zostanę mamą ponownie tu zajrzałam.
Z niecierpliwością czekam na inne czerwcowe mamusie 🙂
Pozdrawiam brzuszki i ich właścicielki 😉

• Mamusia
Hej jestem Aga
w niedziele zrobiłam test i po 3,5 roku wyszły w końcu upragnione dwie kreseczki 😜
byłam już u lekarza ale stwierdził, że na USG jeszcze za wcześnie (5tydz) i będę miała zrobione w 8tyg. 🙂 już nie mogę się doczekać 😁
A ty asiulkamj widziałaś już fasolkę na USG?
Pozdrawiam wszystkie czerwcowe mamusie 😆

• Mamusia
Hmmm...nadal tu jest pusto 😞 .Jeszcze mało z nas wie o o dwóch kreseczkach,usg,maleństwie a już na pewno o tym forum.Ja mam zamiar lekarza odwiedzić w tym tygodniu ewentualnie początkiem następnego.Jakoś tym razem daję sobie na wstrzymanie z wizytą-z pierwszym maleństwem byłam na samym początku tuż po teście i autentycznie nie było po co.Wiem,że jestem i czekam cierpliwie a póki co cieszę się moim jedynakiem 😉
Buziaki 😘

• Mamusia
hej 🙂
Ja też jestem po dzisiejszej wizycie u lekarza.Wszystko ok.Maleństwo rozwija się ładnie.Wzrost taki sam i termin porodu też mam na 5 czerwca 😉 Co za zbieg okoliczności 🙃 Kurcze cieszę się-jednak po usg ta ciąża stała się taka realna 😆a nie tylko w podświadomości.
Dzisiaj sprawa z ciążą rypnęła się też w pracy.Teoretycznie miałam im powiedzieć po wizycie lekarskiej no ale już mnie tak "przycisnęły do muru"że spasowałam 🤢 A tam kiej licho czy wreszcie teraz czy za kilka dni. ☺️