Skocz do zawartości

czerwcowe Maleństwa 2013:) | Forum o ciąży

MartaMartaMarta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Przekichane właśnie są te bóle brzucha tak jak na okres. Czytałam właśnie, że te boleści mogą trwać aż do 3 miesiąca ciąży.No ja za tydzień mam iść na 2 wizytę do lekarza. Na razie biorę leki by nie stracić ciąży. Mam nadzieje, że teraz jak pójdę będzie wszystko ok

• Mamusia
Witam z wielką radością dołączam do Was Czerwcóweczki 🙂 To moja druga ciąża - numer I wrzesień 2003 córka Julia 🙂 tym razem termin mam na 11 czerwca. jestem po pierwszym usg 20 października Maleństwo 3,5 mm, pęcherz ciążowy 22 mm a ciałko żółte 4 mm. Serduszka już też udało nam się posłuchać 🙂 Następne usg będziemy robić około 19 listopada 🙂 😁

• Mamusia
Mnie rownież pobolewa podbrzusze jak w okres, znane jest mi już to uczucie, więc niczemu się nie dziwie. Może dziś pójdę prywatnie do gina, bo jeszcze nie byłam. Tak troszkę się boje, bo w lipcu miałam puste jajo płodowe i łyżeczkowanie. Oczywiście nie poddaliśmy się z mężem i efekty są ha ha. Zobaczymy jak to będzie tym razem.

• Mamusia
Witam was dziewczynki,jestem mama 3 letniego KAcperka i zow spodziewam sie upragnionej dzidzi dzis bylam na usg 5i pol tyg ciazy trzymajcie kciuki bo ciaza zagrozona mam jakis plyn w macicy, nie wiadomo czy krew czy co ;( 😞 biore duphaston i luteine oby pomoglo ;( za 2 tyg najpozniej mam 2 wizyte mam sie nie stresowac odpoczywac itp choc trudno sie teraz niestresowac siedze jak ma szpilkach i meliske pije na uspokojenie pozdrawiam oby u was bylo ok mam nadzieje ze sie zaprzyjaznimy! buźka 😘