Ja wczoraj byłam u lekarza i jest wszystko ok, chociaż nie badał mnie, tylko sprawdził wyniki i założył kartę ciąży i skierowanie dostałam na USG bardziej szczegółowe i zobaczę mojego maluszka 🙂 Dzisiaj będę się rejestrować, już nie mogę się doczekać... ;] Najgorsze, że będę musiała się zwolnić z pracy :/ a NIE mam już ani jednego dnia wolnego, może uda się wyskoczyć na chwil parę... 🙂 Termin porodu 8.06.2013 🙂 Ktoś ma taki sam? 🙂
A jeszcze chciałam Was się zapytać dziewczynki KUPUJECIE COŚ DLA DZIDZI JUŻ? 🙂
Cześć dziewczynki. Wróciłam wczoraj z Monachium. Jestem padnięta ale bardzo szczęśliwa. Dziś lecę do labolatorium oddam krewkę a we wtorek i środę kontrolna wizyta i USG. dobrego dnia i nie chorujcie! 🙂
Ja farbowałam włosy chyba w tamtym tyg. zresztą już gdzieś o tym Wam wspominałam :] normalnie rozjaśniaczem pasemka,ale nie za dużo... ale następne farbowanie będę robić farbą a czy z amoniakiem czy bez to nie wiem...
Ja wyjeżdżam na święta i sylwester Belgia,Holandia od 21 do 8.01.2013, obawiam się, że też wrócę zmęczona :p jeszcze mojemu się auto tam popsuło i chyba trzeba będzie wracać bez ogrzewania ;/ ciężko to widzę, ale zobaczymy... ;]
Moje koleżanki też farbowały włosy, więc chyba nie ma się co martwić.
My na następny weekend chcemy jechać do Pragi, ale nie wiem jak to będzie bo w aucie trochę mnie mdli.
Ja zacznę kupować ubranka dopiero jak poznam płeć 🙂 włosów w pierwszej ciąży nie farbowałam, teraz się zastanawiam nad szamponami koloryzującymi, chyba mają mniej chemii niż farba? a czy mogę kupić sobie krem do depilacji ? nie zaszkodzi? bo już mam dosyć maszynki 😜 mam cienkie i jasne włosy szczególnie na nogach, więc krem by się idealnie sprawdził 🙂
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi