Skocz do zawartości

czerwcowe Maleństwa 2013:) | Forum o ciąży

MartaMartaMarta

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hullu napisał(a):
wklejam zdjęcie Kubusia, wczoraj 5 rano 😁

[IMG]http://i39.tinypic.com/2pynf51.jpg[/IMG]

😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 Śliczniutki!!!! do schrupania!!!!! 😎 😎 😎 😎 😎

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Anita0707 napisał(a):
Hej dziewczyny..my nadal na butelce, mleka tyle co kot naplakal ale cały czas odciagam, dobre i 10 ml mojego mleczka..walczymy z bólem brzuszka, mała ma zaparcia, mała płacze a ja razem z nią, wolałabym żeby mnie bolało..

to straszne patrzeć jak twoje maleństwo cierpi 😞 modlę się, żeby Młody nie miał kolek, bo będę ryczeć razem z nim 😞

• Mamusia
Też jestem ciekawa co tam słychać u naszych trzech ostatnich dziewuszek 🙂 mam nadzieję, że są już "po". Moja jakiś czas temu ostro płakała. GŁUPIA najadłam się groszku z marchewką, miałam taką ochotę, nie mogłam się powstrzymać. Miałam za swoje 2godz. z życia wyjęte 😞

Zona
gratuluję wytrwałości 🙂 !!

Hullu Kubuś jest bardzo fotogeniczny 🙂 przystojniak rośnie 😉

• Mamusia
Ale Kubuś ma sliczne usta. Moja mała zasypia ok 21.30, budzi sie po 3 godz, je ok 30 min potem zasypia i budzi sie po 2 godz a potem to róznie. Dziś to non stop śpi. Wstaje tylko na jedzenie. Wczoraj byla płaczliwa,tylko na rękach i tak od 19 do 20. Ciekawe czy to nie po truskawkach.

• Mamusia
Blue napisał(a):
Też jestem ciekawa co tam słychać u naszych trzech ostatnich dziewuszek 🙂 mam nadzieję, że są już "po". Moja jakiś czas temu ostro płakała. GŁUPIA najadłam się groszku z marchewką, miałam taką ochotę, nie mogłam się powstrzymać. Miałam za swoje 2godz. z życia wyjęte 😞

Zona

a po jakim czasie od zjedzenia te skłądniki trafiają do dziecka? bo ja chcę jutro już co nie co wprowadzać, ale nie wiem mniej więcej po jakim czasie może coś wystąpić 🙂

/ dziękuję w imieniu Kubusia dziewczynki! 🙂
a usta ma wprost do całowania 😁

• Mamusia
magdad86 napisał(a):
Blue mojej kuzynki córka tak miała, a my myśleliśmy, że to czyścioszek z niej.

Moja ma całą buzię w potówkach, albo to trądzik niemowlęcy. Co mamy z tym robić?
Na szczęście jutro się zapytam o to lekarza...

my mieliśmy tylko jedną potówkę i pozbyłyśmy się jej w prosty sposób-ściągając cieplejsze ubranko 🙂Nigdy nie przegrzewać dziecka i nie stosować oliwek,bo zbytnio natłuszczają skórkę.do kąpieli stosujemy emolienty i jest super gładka buźka 🙂

• Mamusia
TIITINKA ja wklejałam poprzez stronę imageshack.us. Tam pobrałam zdjęcie Patrycji z mojego kompa, podałam e-maila, wzięłam prześlij teraz, potem kontynuuj i na końcu link bezpośredni skopiować i wkleić na nasze forum.

• Mamusia
hullu napisał(a):
Blue napisał(a):

Zona

a po jakim czasie od zjedzenia te skłądniki trafiają do dziecka? bo ja chcę jutro już co nie co wprowadzać, ale nie wiem mniej więcej po jakim czasie może coś wystąpić 🙂

/ dziękuję w imieniu Kubusia dziewczynki! 🙂
a usta ma wprost do całowania 😁

Nie mam zielonego pojęcia, ja jem praktycznie wszystko tylko w mniejszych ilościach i obserwuję jak reaguje. Na razie źle zareagowała tylko na groszek, więc unikam rzeczy wzdymających.

• Mamusia
piękne te nasze maluszki 😁 😁 \
może zrobimy osobny wątek dla malców? 🙂
Chyba, że czekamy na reszte i spadamy na mamusie.net 😜

Blue, ja to się boję jeść wszystko, narazie trzymam sie tej lekkostrawnej, ale też dlatego, że chcę co nieco zrzucić 🙂

• Mamusia
Hugolinka napisał(a):
Moja choc w samym body na krotki rekaw to dostala potowek na szyjce jak byly te upaly. Dzis zimny wiatr wieje. mam nadzieje,ze troche ucichnie,bo na spacer chce wyjsc.

Ja mieszkam w kamienicy, więc za ciepło nie jest, młody chodzi w dłuższym body i półśpiochach, ew. pajacyk sam. 🙂
Za to u teściów w blokach (7 piętro) - gorąc- to go rozbieramy do bodziaka 🙂

• Mamusia
hullu napisał(a):

Blue, ja to się boję jeść wszystko, narazie trzymam sie tej lekkostrawnej, ale też dlatego, że chcę co nieco zrzucić 🙂

Ja w tej ciąży znowu przytyłam ok. 18-20kg połowa lub trochę mniej zleciała po porodzie, pamiętam, że jak przyszłam do domu ważyłam z 76kg a ostatnio miałam już 68,7 więc waga spada póki co. Marzy mi się 58kg, ale do tego długa droga. Ćwiczycie może z Chodakowską?? 🙂

• Mamusia
hullu napisał(a):

To tak jak ja, też dieta lekkostrawna,nic smazonego, dużo zup:-)