Gizelda;ciesz sie ze jestes plaska jak to mowiesz.. Ja dosyc szybko dostalam brzuszek z amela i teraz tez wlasnie 😞 lekarz mowi ze sie duzo wody zatrzymuje mi w organizmie co wyglada strasznie bo pod koniec ciazy wygladam jak niedzwiedz ;/ jak lezalam na podtrzymaniu w 34 tyg mialam brzuch wiekszy od pan ktore lezaly tam w 42!! i czekaly na wywolanie porodu .. wszyscy sie smiali bo pani ktora miala blizniaki miala troszke wiekszy brzuszek 😉 i tez czekala na wywolanie ...dlatego sie boje ze znow bede wygladac jak maciora 😞
Hej! Na jakie zajęcia dodatkowe chodzą Wasze 9-10 latki? Nie chodzi mi stricte o naukę np.angielskiego czy programowania, bardziej o miejsce gdzie można poznać nowych kolegów i koleżanki, jest czas na interakcje lub współpracę w grupie. Bardziej relaks,
zabawa, niż zdobywanie nowych umiejętności. Mam nadzieję, że rozumiecie o czym myślę
Witam nazywam się Mateusz mam 26 lat od dziecka jestem sobą na wózku jak i Również od dziecka interesuj mnie tematyka ciąży chciałbym móc z kimś o tym porozmawiać czy mógłbym z paniami które czytają ten post
Rekomendowane odpowiedzi
marietta12
Kerry
Jesteśmy po wizycie. Wszystko w porządku. Będziemy mieli SYNUSIA 🙂)))
Z resztą wszyscy obstawiali chłopca, nie było zaskoczenia 😁
Pauli
:-) mówiłam ! Gratulacje !