Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2013 | Forum o ciąży

Gosia734

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

oj dziewczynki nie zazdroszcze wam tego wszystkiego, ale tak na pocieszenie ja do porodu miałam 1,5cm rozwarcia ale dostałam kroplówke no i noc nam zleciała w bólach a o 10.40 była nasza Myszka 🤪 co prawda moj poród nie nalezał do tych lekkich ale warto było jak teraz przytulam sie do Małego 😘 no tak Go Kocham Mocno ze SZOK 😘

• Mamusia
Asiuu dzieci to największy skarb na świecie.

Ja po kolejnej ciężkiej nocy. Boli mnie już nawet tyłek. Oby do wtorku. Dzisiaj przyszły mi naklejki ścienne do pokoju Matiego. Nakleje i pokoik gotowy. Fajny będzie taki kolorowy. Ale powiem wam dziewczyny, że mam piętra jak to będzie z dwójką maluchów.

• Mamusia
Hej dziewczyny. W całości nadal kurcze już chce być po. Wysypiam się ale za to w dzień masakra mała nie daje ani leżeć ani stać non stop się wierci. Córcia do mnie " MAMA POWIEDZIAŁAŚ ŻE JAK PÓJDE DO PRZEDSZKOLA TO SIĘ DZIDZIA URODZI" NO I RYBKA CZEKAMY. Moja Zuzka już robi zakupy zabawek do małej. Ciekawe czy bedzie taka wesoła jak przyjdzie na świat i bedzie jej w nocy płakać.

coś na lepszy humor 😁 Teraz po porodzie powiedziałam mojemu mężowi ze od nowa jestem dziewicą 😜 pierwszą utratę dziewictwa dostał w gratisie teraz bedzie go to drogo kosztowało 😜

Ale tu spokój, dziewczyny urodziły i już nie mają czasu nas odwiedzać 🙂 Aniu gratulacje!!! Ja pewnie będę następna 🥴 Mam się zgłosić do szpitala dziś na 20.00- jutro z samego rana mam mieć cc. Już jestem spakowana- relaksuje się 😜 Dam znać jak tylko będę mogła. Trzymajcie kciuki!!!!

ja jestem na bierzaco cały czas 😁 moja niunka w dzien spi wiec mam czas gorzej w nocy ale tak sie przestawiłam ze sama sie budze co 3 godziny 😜 zalogowałam sie na mamusie.net jesli juz wszystkie urodzimy mam nadzieje ze bedziemy zagladac podzielic sie informacjami 🤪

• Mamusia
Hej dziewczyny
Ewa gratulacje duzo zdrowia dla was
My juz w domku jestesmy 🙂 w szpitalu byla jakas masakra ,0 snu maly nie chcial jesc bo nie bardzo nylo co,na sali taka duchota ,polozne wpadaly z hukirm budzac mi dziecko ciagle. Ale wazne ze w domu jest spokoj maly spi duzo zaczol sie najadac bo mam bardzo duzo mleka . Jest taki slodki i podobny do Tatusia 🙂 tylko kurcze nie odbija mu sie za bardzo i nie wiem co robic 😞
Niestety u nas skonczylo sie cc, dlatego ze przez 11h od odejscia wod nie robilo sie rozwarcie skurcze lekkiem mimo 4 dawek oxy na szczescie az tak nie chcieli go meczyc . Rana juz prawie nie boli w poniedzialek sciaganie szwow, gorzej z moim kregoslupek boli niemilosietnie mam nadzieje ze wkrotce przestanie 🙂
Trzymam kciuki za pozostale dwupaczki oby poszlo latwo i bezbolesnie . buziaki dla,was i waszych malych skarbkow

• Mamusia
Inka trzymam kciuki będzie dobrze 🙂
Kasia wytrzymaj wtorek tuż tuż 🙂
Ewa faktycznie bardzo szybko Ci poszło super ekspres jesteś 😁
Kami super,że już w domku i że dochodzisz do siebie 🙂 nie wiem może troszę dłużej trzymaj Marcelka i poklepuj aż mu się odbije.

Jejku dziewczyny ja też już ledwo chodzę-zreszta praktycznie nie chodzę bo nie daję rady jedynie tak po domu się plątam.Tak bym już chciała ten poniedziałek i tulić ta swoja kruszynkę,ale też niesamowicie się boję jak już się raz przez cesarkę przeszło i teraz wiem co mnie czeka to aż strach,ale mam nadzieję,że tak jak po pierwszej szybko dojdę do siebie 🙂

• Mamusia
Hej mamuśki przyszłe i obecne 😁
13.09 urodziłam Tymusia 😁 3200g i 53cm. Mam już to za sobą ufff 🙃 choć było ciężko 🤢 skurcze co 5 min miałam od 4 rano ale urodziłam o 17.50, niestety bez znieczulenia bo skurcze mi osłabły, na kroczu mam gobelin ale co tam... i tak jest fajnie 😁 Jak wróce do domku to nadrobię forum... może jeszcze któraś urodzi 🙂