Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2013 | Forum o ciąży

Gosia734

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nasi synowie nie będą mieli zbyt wielkiego wyboru jeśli chodzi o dziewczyny hehe
Ja w czerwcu poproszę męża o przytarganie małych ubranek to kilka rzeczy będę miała po córci a resztę dokupię. Te pierwsze ubranka starałam się kupować uniwersalne bo to nigdy nic nie wiadomo 😁

no dziewczynki odebrałam wyniki. no nie sa one prefekcyjne bo chyba mam lekka anemie krew nieco ponizej normy no i bakterie w moczu ale cukrzycy nie mam to najwazniejsze. dzis moj synus mnie obudził cały brzuch mi chodził haha chyba jest juz głodny 😜 o 18 mamy wizyte zobaczymy jak serduszko (bo ostatnio nie mogł zbadac) i jaki z niego chłopczyk o ile nie okaze sie dziewczynka 😜

• Mamusia
Ja dziś na Usg, mam nadzieję, że tym razem się pokaże Maleństwo 🙃
Poza tym trzymajcie dziś za mnie kciuki, idę do lekarza i mam nadzieję, że się nade mną ulituje i da mi sick note na początek na 4 tygodnie. Ja w tym tygodniu już taka padnięta jestem, że dziś do pracy nie poszłam. W nocy się nie wysypiam o ten ból, w pracy przysypiam, z pracy wracam i od razu prysznic i łóżko. I tak wygląda mój powszedni dzień od ostatnich dwóch tygodni, bo ten ból mnie wykańcza.

• Mamusia
Dziewczyny trzymam kciuki za udane wizyty. Koniecznie odezwijcie się po 😆
Mój synuś też szaleje dziś próbowałam nawet to nagrać jak mi brzusio tańczy ale Hanie niestety mi nie pozwoliła bo próbowała aparat w raczki swoje złapać 😆

• Mamusia
Ja juz po USG, tutaj trzeba isc z pelnym pecherzem do badania i myslalam, ze sie zsiusiam na tej lezance 🤨 naszczescie wytrzymalam 🙃
Maluszek sie dzis ruszal, machal raczkami, nozkami, ale nie dal sie sfotografowac, bo uciekal operatorce, wiec mam ciutke kiepskie to zdjecie.
Z Malenstwem wsystko dobrze, tym razem byl wymierzony caly, seduszko sprawdzone i wszystko jest ok 🙂 tylko niestety nie chcial pokazac co ma miedzy nozkami 🙃 i bedziemy chyba miec niespodzianke, bo w UK to juz ostatnie usg bylo. W Polsce jak juz chce zrobic sobie 4D, ale podobno zaklad w moim miescie zamknieto 😠

• Mamusia
Karolina to super, że napatrzyłaś się na swoje dzieciątko 😆
Kasiu napisz co tam z synkiem.
Dziewczyny moja córcia dziś samodzielnie wdrapała się na 4 piętro 😆 Do tego dorwała mój telefon i dokonała wpisu na fb 😁
Hania posila się przed wspinaczką 😉
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/254/img213n6.jpg/][IMG]http://img254.imageshack.us/img254/9854/img213n6.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Zaczęlo się od tego, że mi we wtorek po południu zwymiotował. Potem i wczoraj było juz ok ale zaczął pokasływać. Dziś ma katar, kaszle i ma temperaturkę do 37,4 ale nie cały czas. Biedny taki ogolnie. Jutro chyba wyprawa do lekarza nas czeka.

Ewa to z córci zdolniacha 🙂 haha.

juz jestem po wizycie, wszystko jest wporzadku 🤪chlopak 28cm 🤪 juz postanowilam gdzie urodze teraz czekam na męża i pojedziemy na zakupy 😁

• Mamusia
Mam zwolnienie lekarskie na 4 tygodnie. Po tym czasie mam stwierdzic czy jestem w stanie wrocic do pracy i jak nie, to mam zadzwonic do przychodni i poprosic o wydrukowanie zwolnienia na kolejny okres, wiec nawet z lekarzem nie bede musiala sie widziec 🙂

• Mamusia
Ewa - super córcię masz 🙂
Ewelinka włączył Ci się syndrom wicia gniazda 😁 ja też sprzątam w każdej półce wywalam zbędne klamoty.
Wczoraj u jednego sprzedawcy na allegro kupiłam w końcu kilka rzeczy. Na razie zajęłam się akcesoriami - później ciuszki.
Póki co kupiłam : Podkłady, kołdrę i podusię, pieluchy tetrowe, komplet do manicure dla maluszka, Fridę do noska, waciki nasączone spirytusem do pępuszka, okrycie kąpielowe, prześcieradełko i rożek.
Kilka pierdół i 200 zł poszło 🙂 A gdzie tam koniec.
Ale z wielką radością wydaje się kasę na takie przyjemne zakupy.

Dziewczyny fajnie, że już po wizytach. Karolinka, pewnie na 4 d zdradzą Ci płeć 🙂
Ja po glukozie. Wyniki ok. Ale nie potrafiłam tego wypić 🙂 Pani mi wcisnęła pół cytryny i jakoś zmogłam 🙂 🙂 🙂

a mi babajagi nie pozwoliły miec ani cytryny ani wody do picia dobrze ze wytrzymałam jak cos nazygałabym im na podłoge 😜 my tez wczoraj kupilismy troszke rzeczy takich mniejszych, nie długo remont kupimy szafe to i wieksze rzeczy beda, ale w weekend bede miała juz wózek 😁

kotek widać zmęczony 😜
ja osobiście też bede miała rożek usztywniany. Kupiłam taki śliczny mięciutki kocyk w stateczki w biedronce są po 15zł 😁

• Mamusia
Ja też na pewno kupie rożek. Miałam przy Pawełku i przez pierwsze tygodnie superowo się sprawdzał. Niestety się zuużył bp Pawełek bardzo go lubił i dlugo go wykorzystywaliśmy. Lubił z nim usypiać. A o usztywnienie to chodzi o wkładęczkę wsuwaną do rożka pod plecki. Przynajmniej u mnie taka była.

• Mamusia
Ja brzuszek smaruję 50 i troszkę go do słoneczka wystawiam ale bez przesady oczywiście 😆
co do samoopalaczy to zapytaj sroczki http://www.srokao.pl/2013/05/kosmetyczny-piatek.html ta kobietka ma super wiedzę i z przyjemnością się nią dzieli 😆
Do mnie przyszły dziś ubranka ciążowe i jestem mega zadowolona 😆

• Mamusia
a ja odebrałam z labolatorium wyniki mojej morfologi,,,, tragedia za niska hemoglobina,hematokryt,stężenie i zawartość hemoglobiny w krwince czerwonej,- niskie i nie wiem co jesc zeby poprawić w końcu te wyniki ,od ostatniej wizyty u gin(miesiąc temu ) piłam soki z buraków marchwi i jabłek
nie wiem,może to za mało ??? 🥴