Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Zeberka napisał(a):
hehe no tak 😁 Ty Kasia chyba pierwsza jesteś w kolejce do porodu? 🙂 🙂
My z Malinką będziemy konkurować bo widzę, że jestesmy obie 32 tyg 4 dni 😁

Oj Zeberka moze w ten sam dzien bedziemy rodzic hihi 😆
Ja od 37tygodnia nawet siostrze okna pomyje co by szybciej ruszylo.,.i schody mam to tez sie przydadza 🤪

• Mamusia
Kurcze no faktycznie.. jestem pierwsza w kolejce :P Byle żebym wytrzymała do 15.10 (wizyta u gina) a później to będę robiła wszystko, żeby Olka szybko wyskoczyła 😜 Mycie okien, seks, mycie schodów, seks, odkurzanie, seks, wieszanie firanek, seks, pranie-prasowanie, seks... żeby mi tylko starczyło sił na gotowanie to będzie dobrze 😁 😁 😁 Czy Was też tak dźga pod prawym żebrem? Bo boję się, że mogę mieć jakieś kamienie na woreczku... :/

• Mamusia
Zeberka napisał(a):
Malinka możliwe 😁 ja też chcę dotrwać do 37 tygodnia 🙂 🙂 🙂 Tak sobie myślę, że fajnie że mamy to forum i siebie nawzajem bo dzięki temu te tygodnie lecą jakoś tak spokojniej i szybciej 🙂 🙂

dokladnie,, tu mozemy ciagle o ciazy pisac.., a tak to mojego meza tym tematem wykonczyla chyba hi 🤪bo ostatnio to ciagle o porodzie mysle i o ciąży...bo to juz tak blisko...boje sie 🤢

• Mamusia
Kasiaaa1987 napisał(a):
Kurcze no faktycznie.. jestem pierwsza w kolejce :P Byle żebym wytrzymała do 15.10 (wizyta u gina) a później to będę robiła wszystko, żeby Olka szybko wyskoczyła 😜 Mycie okien, seks, mycie schodów, seks, odkurzanie, seks, wieszanie firanek, seks, pranie-prasowanie, seks... żeby mi tylko starczyło sił na gotowanie to będzie dobrze 😁 😁 😁 Czy Was też tak dźga pod prawym żebrem? Bo boję się, że mogę mieć jakieś kamienie na woreczku... :/

przynajmniej twoj maz bedzie sie z tego sexu cieszyl...hihi 🤪moj narzeka ze ma teraz za malo...z chlopami.... 🤪

• Mamusia
Kasia ja nie wiem czy kondycja z takim brzuchem dużym pozwoli Ci na tą całą aktywność 😁 😁 Mnie też pod prawym żebrem boli często 🙂 ale to Julka chyba napiera nogami, mam wrażenie, że Ona sobie po prostu opiera stópkę na moich żebrach i prostuje nóżki w kolanach 😁 taka gimnastyka 😁

• Mamusia
ja tak właśnie czasem mam, że łapie mnie głupawka... 😁 Pewnie odreagowuje w ten sposób stres przedporodowy 😁 😁 😁 😁 Ale lepsze to niż siedzenie i zamartwianie się jak to będzie. Kocham to nasze forum 😁 Mam nadzieję, że będziemy się trzymać razem również po porodach 😉