Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Iskierko, weź letni prysznic. Może poczujesz się lepiej, bo jeżeli masz nawet gorączkę to ją zbijesz chłodniejszą wodą. Ciepła herbatka z cytrynką i wspomnianym wcześniej imbirem..i do wyrka 😉 Lepiej dmuchać na zimne, tym bardziej w tym okresie ciąży w którym teraz jesteśmy.

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Iskierko, weź letni prysznic. Może poczujesz się lepiej, bo jeżeli masz nawet gorączkę to ją zbijesz chłodniejszą wodą. Ciepła herbatka z cytrynką i wspomnianym wcześniej imbirem..i do wyrka 😉 Lepiej dmuchać na zimne, tym bardziej w tym okresie ciąży w którym teraz jesteśmy.

• Mamusia
Gdyby nie to, że jesteśmy w ciąży to ja mam przepis na "syropek" który stawia na nogi w ciągu kilku godzin. Sporządzam go mężowi jak już jest "pociągający". 50-100ml wódki, sok z cytryny z połówki, i łyżeczka miodu. Wypić i kłaść się do łóżka. Każdy po nim wstaje jak nowo narodzony. Możecie profilaktycznie stosować u swoich mężczyzn, żeby Was nie zawiedli w tym ważnym dniu... bo wiadomo...te pogody robią swoje.

• Mamusia
iskierka napisał(a):
ok... zrobiłam sobie herbatkę z sokiem domowej roboty... powinna postawić mnie na nogi 😉

ja ci powiem jak sie ostatnio leczylam:mleczko gorace z dwoma zabkami czosnku,dwoma lyzeczkami miodu dwa razy dziennie...troche smierdzi hi ale mi pomoglo... 🤪do tego duzo herbatki z miodem i cytryna...naprawde kilka dziennie... 🤪 🤪,na gardelko polecam tymanek z podbialem pastylki w ciazy mozna bo konsultowalam to z lekarzem... 🙂krople homeopatyczne do nosa kurcze nie pamietam nazwy cos na n... chyba... 😮wyleczylam sie w trzy dni... 🙂wiec polecam 🙂

Dziewczyny bylam synka wykapac a tu z piec stron naklepane...ale z tym seksem to sie usmialam... 🙂 🙂 🙂 🤪 🤪 🤪ja mojego tez za rogi chwyce tak fest w 37tygodniu i bedziemy dzialac...bo co racja to racja ze potem dlugi celibat bedzie... 🤪my to z moim po pierwszym porodzie to odliczalismy tygodnie i po rownych 6tyg...moj mi juz zyc nie dal he... 😜 😜 😜

• Mamusia
ktoś tu ma chcicę 🤪
a tak poważnie to lody pomagają na anginę bo to cholerstwo trzeba zamrozić i po kłopocie... tylko trzeba dobrze ocenić czy to na pewno angina... ojciec mnie tak leczył jak miałam kilka lat.. jak już całkiem zaniemówiłam to mnie zabrał do McDonald's na lody i mi przeszło tak po prostu

• Mamusia
O kochane ale żeście stron natrzepały zanim to wszystko przeczytałam a co do seksu to się uśmiałam jak nie wiem wariatki z was 😜 ja to od paru miesięcy żyje w celibacie bo albo byłam na potrzymaniu a moj mężulek na razie nie chce seksiku bo się boij o maleństwo więc trochę jestem zaniedbana 😞 ale co do porodu jak dotrwam do 37 tyg.to tez się wezmę za przyspieszenie porodu 😜

• Mamusia
jezusiu ile stron a jak sie fajnie czytalo hehehhe
Matko ile Wy tego do szpitala macie 🙃 ja nic nie potrzebuje bo u mnie wszystko daja ale i tak wezme kilka swoich rzeczy 😁
Co do sexu to ja powiem Wam ze mi teraz nawet w pozycji na łyzeczke niewygodnie 🙃 maly zawsze sie musi krecic a ja przez to nie moge sie skupic 😞 😁 ale poki co codziennie daje rade 😁 😁 bo od 36tc to koniec ze swintuszeniem heheh bo w 38tc cesarka i nie chce wywolac porodu przed czasem 😁
Iskierka ja bym tam lodow nie jadla lepiej idz do lekarza 🙂

• Mamusia
no bo lekarze to na wszystko tylko antybiotyki daja nie potrafia leczyc innymi sposobami 🤢 kuruj sie kochana 😘 😘
tez lece do lozka bo mąż ma jutro na 5 rano do pracy 😲 😲 i o 4 musze mu kanapeczki zrobic heh niech korzysta poki moze bo po porodzie juz nie bedzie takich przywilejów heh 😁
dobranoc kochane 😘