Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej 😁
jejku ale u mnie zimno rano bylo (o 8.10 😁 ) tylko 3 stopnie brrr
teraz sloneczko swieci i niebieściutkie nieb, zadnej chmurki 🙂 choc zimno i tak w dzien jest 🙂
Malinka mnie tak ssało dzisiaj po 4 🙃 musialam zjesc malutka kanapeczke bo bym juz nie zasnela inaczej 🙂 🙂

• Mamusia
Cześć dziewczyny wczoraj sie chyba zapomniałam wylogować 😉
ja dzisiaj tez od rana jestem na nogach musiałam jechać po odbiór wyników bo trafiła mi sie jakas głupia baba i nie chciała mi wydać w godzinach popołudniowych tyko do godz.9 musiałam po nie podjechać 😠 a tak mnie teraz spanie łamie a nie mogę się nawet zdrzemnąć bo muszę pilnować pieca zeby mi nie zgasło bo mężulek znowu na południe do pracy :p pogoda u mnie też nie fajna zachmurzone ponuro 🥴
a jak sie czujecie?

• Mamusia
Hej kochane... 🙂ja mialam dzis wizyte u poloznej...ogolnie to ok...ale brzuszek mi mierzyla i stwierdzila ze troche za maly jak na te miesiace ciazy....wiec wysla mnie na konsultacje do szpitala i prawdopodobnie zrobią jeszcze jedno usg....kazala mi sie nie martwic moze byc tak zr synek bedzie mniejszy od pierwszego...kurcze może to moja wina,malo przytylam...sama nie wiem... 😞11pazdziernika mam badanie w szpitalu...to zobaczę. .. 🤨

• Mamusia
hej dziewczyny...jakby coś to żyję, nie umarłam w nocy 😜
chociaż lekko nie było bo się obudziłam o 1:40 i dopiero po 4 udało mi się zasnąć znowu po kolejnej herbatce i apapie...
dzisiaj też już apap brałam i jakoś się nawet troszkę lepiej czuję bo jak wstałam to ledwo ciepła byłam.
kurcze, tak się cieszyłam że całą ciążę nic mnie nie ruszało a tu takie coś 😠

• Mamusia
uffff Witam kochane!!!!
nie było mnie od wczoraj tylko, a doczytać nie mogę;p, alez poszłyscie na całość! 🙂
JA wczoraj byłam z męzem na zakupach i kupiłam małej kilka rzeczy..śpioszki, kaftaniki, skarpetki, buciki emu;p, czapeczki 🙂 . Stwierdziłam, że będzie malutka i utopi mi się w tych ciuszkach co mam.., dlatego kupiłam w rozmiarze 56 , więc będę mieć 3 zestawy na początek w rozm.56 🙂.
Niestety brzuch mnie wczoraj rozbolał-nie ma już zartów 😞( i siedziałam potem w aucie , a mąż sam robił zakupy spożywcze. Po powrocie brzuszek tez bolał.. 😞, a dzisiaj rano przy sniadaniu zlapał mnie skurcz, az mi łzy stanęły o oczach..zaczęłam się naprawdę bać..jeśli to ma tak boleć i mocniej to ja dziękuję! 😞
poza tym tez mam takie dni, ze jem i ciągle mi mało..jakby uczucie wiecznego głodu..
w nocy tez jak się przebudzę to tak miewam czasem i nieraz muszę zejść, zjeść coś i dopiero śpię.
Na zgagę świetnie pomaga mi Big milk!niezastąpiony hehehe.
Jak mnie bierze przeziębienie to piję herbate z dziką różą plus miodek plus rutinacea max.

• Mamusia
Ale nasmarowałyście stron ;-) zboczuchy jedne :P Uśmiałam się ;-) Mój za mną łazi, ale mi się tak strasznie nic nie chce, skąd macie tyle energii? Byłam dziś na badaniach, a w piątek wizyta i USG ;-) Mnie też znów coś chwyta, bo rano obudziłam się z bólem gardła, a teraz troszkę pociągam nosem ;-( Ech jesień przyszła i znów choróbska zawitały.

• Mamusia
Malinka nie martw sie kochana za w czasu będzie dobrze nawet jakby malutki był troszkę mniejszy to łatwiej będzie Ci go wypchnac 😁
a Iskierka mam nadzieje że ty dojdziesz do zdrówka szybciutko 😘
mówię wam żebyście sie oszczędzały a sama dzisiaj poukładałam we wszystkich pólkach i mam juz dość ta kolka mi w kółko dokucza juz nie wiem co z nią zrobić a wizytę mam dopiero 17 😞
kobitki ale dzisiaj wielkiego ptysia obenclowałam 😜

• Mamusia
A ja dzisiaj taka słaba jestem, że szok. Nic mi się nie chce... nawet obiadu ugotować 😜 Trzeba będzie pizze zamówić 😁 Mąż już w drodze do domu więc zaraz dzwonię do pizzerii i szykuję Vitotal dla męża na "pytostój" do połknięcia... jak co wieczór 😁 😁 😁 ehh... znów mi wali... chyba poród już blisko i nie wytrzymuję psychicznie 😜 Muszę to jakoś rozładować 😁

• Mamusia
Kasia dobre pytostoj hhihi 😁 😁 😁 😁 😁
Ja z synkiem obeszlam centrum handlowe i tez mam faze...weszlam do sklepu z perfumami i obwochalam wszystkie meskie...masakra jakas... 😁 🤪 🤪 🤪i wszystkie meskie mi ladnie pachnialy... 🤪 🤪 🤪 🤪teraz padam... 😉
Mialam kupic koszule do szpitala znalazlam jedna ale stac mi sie w kolejce nie chcialo to ja odlozylam hehe.. 😜musze reszte rzeczy dokupic...staniki wynalazlam na ebayu,tylko zamowic musze... 😜a mi sie nie chce... 😜synkowi wyprawiam urodziny w sobote,musze mu jakis prezent kupic...cos przygotowac a tu weny brak... 🤨
A i juz zaczynaja sie pytania znajomych: a ty jeszcze dajesz rade chodzic...a ja odpowiadam ze jeszcze sie kulam jakos... 😁

• Mamusia
Zeberka no co Ty mowisz przeciez te koszule sa mega sexowne hehe antygwałty takie hehehh 😁 ja mam jedna wezeme wrazie czego do szpitala a w domu kupilam sobie 2 bluzki z głębokim dekoltem
cos takiego

i spodnie dlugie pizamkowe i bedzie ok 🙂 nie mam zamairu spac w tych koszulach źle sie w takich czuje 😉
Ja dzisiaj mialam jakiegos mega lenia nic mi sie nie chcialo robic. Ide zaraz uspic Oliwierka, wykapac sie i spac bo jakas taka zmeczona jestem ze szok 🙃
Kasia upojnego wieczorka zycze hehehe 😁 ja mojego tez zaraz zawijam do łóżka ☺️ tak dla lepszego snu 😁 😁 😁

• Mamusia
Ale miałam poranek. Pojechaliśmy do Lidla po buty dla młodego. Były w fajnej cenie i takie porządne. Lidl czynny od 8, my byliśmy 8.20 i zostały ostatnie 4 pary, a ludzi pełno. Dziś dzień ciuchów dla dzieci i po prostu tłumy matek ;-) Dobrze, ze udało Nam się te buciki dostać jeszcze. Dziś lenię się w łóżko, bo przeziębienie bardziej mnie chwyciło. zaraz miód, cytrynka i grzanie pod kołdrą. Ja mam do porodu taka koszulę, później przydaje się do karmienia, bo łatwo ja odpiąć, ale w domu to już w normalnej piżamce będę, tylko w szpitalu koszulę będę miała. http://allegro.pl/koszula-ciazowa-nocna-roz-s-m-rozne-wzory-hit-i3583978337.html

• Mamusia
Ja wczoraj zamówiłam z tej strony az 4 koszule;p
http://rafjolka.pl/pol_m_CIAZA-I-MACIERZYNSTWO_DLA-MAMY-183.html
zgupiałam;p, ale jedna wzięłam z długim, bo ja zmarzluch jestem 🙂.
Dzisiaj powinny przyjść staniki do karmienia zamówiłam dwa.
Kurcze mam wrazenie, że mi się brzuszek opuścił 😞...

• Mamusia
czesc dziewczynki 🙂
Dobra to dzisiaj ja ponarzekam na złą noc...Poprostu dramat dzisiaj mialam w nocy nie dosc ze 4 razy wstawalam siku (zaczyna sie, a jeszcze niedawno wstawalam tylko 1-2 razy) to od 1 do 3.30 nie moglam zasnac, maly tak jakos zle mi sie ulozyl ze za nic nie moglam znalesc odpowiedniej pozycji do snu... a jak juz zasnelam to taki mnie skurcz zlapal w prawej łydce ze myslalam mi noge urwie 🤨 😞 a biore magnez przeciez i nie pomaga 😞 i co dziwne mimo wszystko jestem wyspana 😁
Wiecie co szukalam innego wózka bo juz nie mam cierpliwosci czekac az dojdzie dostawa tamtego i znalazlam 🙂, mężowi tez sie podoba i zamawiam go zaraz 😁 co prawda jest to wozek 3w1 ale fotelika i siedziska spacerowego nie bede uzywac, zreszta fotelik juz mam 🙂 zalezy mi tylko na gondoli. Jest spora i stelaz ma dosc duze pompowane koła. Bede jej używać pół roku a pozniej kupie pożądna spacerówkę. Jezu ale ja kombinuje ale co tam hehe 😁

• Mamusia
Niunieczka to zaszalałaś 😁
Goshe wózek jest śliczny, kolor ma świetny 🙂 🙂 🙂
Ja kupiłam dwie koszule i potem czeka je kosz bo nie znoszę tego typu rzeczy 😁 ale powiem Wam, że ja w ogóle nie mam piżam jak tak teraz patrzę 😁 mam koszulki itd ale zupełnie nie zimowe i zupełnie nie do karmienia a te piżamy. Muszę sobie kupić jeszcze coś takiego fajnego żeby mieć do domu 🙂
Jak dobrać rozmiar biustonosza ciążowego??? oto jest pytanie 😁