Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agunia22 zdecydowanie okulista.
Niunia26, a czy masz przy tym problemy z oddychaniem? Jeśli nie to obstawiam na przeciążenie tej części z powodu ciąży 🙂. Mnie np. bolą barki często..w klatce tez mnie kiedyś zabolało w mostku..wszystko może promieniować od tyłu kręgosłupa.

• Mamusia
moj ma przyjsc miedzy sobotą a środą 🙂 juz sie doczekac nie moge 😁 😁 😁
Agunia a ropieją Ci przy tym oczy? ja obstawiam zapalenia spojówek bo tez tak podobnie mialam, bolące oczy, wrazliwosc na swiatlo i taka jakby ropa w oczach... musisz isc do lekarza albo kup świetlik lekarski pomaga bardzo 🙂

• Mamusia
Hej
Wozki super...az by sie juz chcialo w nich dzieciaczki zobaczyc 🙂
A ja czekam na paczke z ciuszkami z Polski,bedzie w sobote...i biore sie w koncu za pranie i prasowanie... 🙂
Zle sie dzis czuje,caly dzien leze...odrzuca mnie od jedzenia a zjedzenie czegokolwiek nie pomaga....wciaz mi niedobrze...ble 🤨 🤢 🤢w dodatku chcialabym sie w koncu wyspac...pospac jak jeszcze moge...to nie daje rady...budze sie...jak nie siku to maly sie kreci...bola mnie wszystkie kosci i chce juz listopad... 😞chce sie czuc juz normalnie... 🤨

• Mamusia
Kurcze Niunia..nio nie chce pisać, żeby Cię wystraszyć, ale się obserwuj ...może to zwykły ból od kręgosłupa tak, jak pisałam..może coś gdzies uciska i promieniuje.., a jak nie to trzeba zbadac się głeębiej..gdyby już rzeczywiście były duże problemy z oddcyhaniem to musisz iść koniecznie do lekarza. Jeszcze mi przyszło jedno do głowy.., a jak z Twoim kręgosłupem szyjnym?

• Mamusia
Kurcze Niunia..nio nie chce pisać, żeby Cię wystraszyć, ale się obserwuj ...może to zwykły ból od kręgosłupa tak, jak pisałam..może coś gdzies uciska i promieniuje.., a jak nie to trzeba zbadac się głeębiej..gdyby już rzeczywiście były duże problemy z oddcyhaniem to musisz iść koniecznie do lekarza. Jeszcze mi przyszło jedno do głowy.., a jak z Twoim kręgosłupem szyjnym?

• Mamusia
Agunia do okulisty nie trzeba mieć skierowania, podejdź do przychodni i muszą Cię przyjąć jako nagły przypadek, zwłaszcza jak jesteś w ciąży. A nie masz czasem migreny ? bo przy migrenie tak się dzieje.
Ja mam 10kg na plusie.... i też zamierzam ćwiczyć z Chodakowską jak Kasia 🙂)

• Mamusia
Super te wózeczki i juz niedlugo ich właściciele będą w nich jeździć 😁
Dziewczyny kupowałyście jakies butelki dla maluszków? bo ja nie, dostalam tylko jedna małą gratisowo z ulotkami od poloznej...i nie wiem czy kupowac czy nie tak na wszelki wypadek..i na firmą sie tez zastanawiam...

• Mamusia
a ja tam ćwiczyc nie zamierzam hehe ta jasne chciałoby mi sie jeszcze cwiczyc po calym dniu wyczerpania z dwójka maluchów 😁 😁 zreszta z Olim tez nie cwiczylam i po 3 tygodniach nie mialam juz wogole brzucha i kg doszly do wagi przed ciazy 🙂 mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie 😁

• Mamusia
goshe napisał(a):
Dziewczyny kupowałyście jakies butelki dla maluszków? bo ja nie, dostalam tylko jedna małą gratisowo z ulotkami od poloznej...i nie wiem czy kupowac czy nie tak na wszelki wypadek..i na firmą sie tez zastanawiam...[/quote

ja wrazie czego kupie chociaż z dwie butelki...napewno z aventa...przy gracjanie uzywaalam i sie sprawdzily... 🙂teraz jest seria z nowymi smoczkami to te chce... 🙂

• Mamusia
goshe napisał(a):
Dziewczyny kupowałyście jakies butelki dla maluszków? bo ja nie, dostalam tylko jedna małą gratisowo z ulotkami od poloznej...i nie wiem czy kupowac czy nie tak na wszelki wypadek..i na firmą sie tez zastanawiam...[/quote

ja wrazie czego kupie chociaż z dwie butelki...napewno z aventa...przy gracjanie uzywaalam i sie sprawdzily... 🙂teraz jest seria z nowymi smoczkami to te chce... 🙂

• Mamusia
Wózki super 🙂 🙂 🙂 No tak Goshe przy dwójce dzieci nie będziesz miała nawet siły 🙂 🙂 🙂 ja chcę poćwiczyć bo brakuje mi trochę ruchu 🙂 🙂 a to najlepsze rozwiązanie bez wychodzenia z domu 😁 Planujemy też z Małą chodzić na basen od 3 - 4 miesiąca więc mąż na zajęcia a ja na saune 😁

• Mamusia
cześć 🙂 🙂 ja dziś wstałam o 6 🙂 jakoś nie mogłam najpierw usnąć w nocy a potem rano wstałam na siku i już nie mogłam spać... jest 8:40 a ja już pranie zrobiłam, wysprzątałam kuchnię... a gdzie tam do 15 zanim mąż wróci... u mnie świeci słońce...może przejdę się na spacer...muszę iść po odżywkę do włosów bo nie mogę rozczesać bez 😁
Co do butelek ja kupiłam Lovi z dynamicznym smoczkiem i jak kupię laktator z tej firmy to tam jest druga więc będę miała dwie.
Wstawajcie dziewczynki 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Hello!
Zeberka no to wstałyśmy dzisiaj ''razem'' 🙂 Ja na 7 byłam na badaniach i wiecie co?.... babeczka nie mogla mi pobrać krwi. Kuła mi 2 ręce bo nie chciało lecieć, a jak pobrała to stwierdziła, że mam bardzo jasną krew, i wygląda na anemię 😲 Trudno mi w to uwierzyć abym miała anemię...

Ja też mam butelkę i smoczki firmy Lovi.