Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Tylko pozazdrościć tak szybkiego porodu 🙂 Ja to coraz gorzej śpię, chyba za dużo o tym wszystkim myślę 😞 ale czuje sie juz spokojniejsza bo od wczoraj jestem w posiadaniu wózeczka dla małego. jeden zakup a tyle radości 😁 jeszcze tylko kosmetyki dla małego 🙂 i materacyk do łóżeczka może juz w czwartek bedzie zostaje mi tylko czekać 🙂

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Zeberko, czuję sie spoko. Myślałam, że wczoraj coś się ruszy...bo zaczęło mnie kłuć w podbrzuszu, ale znów cicho... 🤔 Leżę, odpoczywam, zbieram siły do porodu 😉 Zaczęła mnie męczyć zgaga... woda z cytryną pomaga na szczęście. 😉 Kurde, ciekawe czy po następnej wizycie w sobotę (o ile dotrwam), czy gin.odeśle mnie już do szpitala 🤨 Szczerze to bardzo bym chciała...

• Mamusia
Będziesz już wtedy w 37 tygodniu więc w terminie 🙂 🙂 🙂 ja właśnie chcę dotrwać do 37 a potem mogę już rodzić jak Mała zechce już wyjść. Ciekawa jestem co powie lekarka za tydzień bo ostatnio mówiła, że Mała jest już bardzo nisko...no i nie mam jeszcze paciorkowca zrobionego i oprócz karty ciąży i grupy krwi nie mam innych wyników w domu a wymagają w szpitalu kilka..

• Mamusia
Kasia ale szybko ta Twoja kolezanka urodziła 🤪 jeszcze nie slyszalam to takim expresie 😁 😁 😁 tylko pozazdroscic 🙂
Niunieczka a Ty jak tam? trzymasz sie jeszcze 🙂?

Powiem Wam ze ja dzisiaj o 12 wstalam 🤪 bo zasnełam dopiero o 2.30 w nocy a wszystko przez mojego synka ajj az szkoda gadac...MAtko co to bedzie jak sie drugie pojawi 🤪 armagedon 😁 😁 😁 zaprowadzilam marudzącego Oliwka do przedszkola (niech panie sie pomęczą z nim troche :P :P) i położylam sie znowu spac a najgorsze jest to ze jestem taka jakas rozbita ze szok 🤢 🥴 oj cięzki dziej bedzie dzisiaj...

• Mamusia
hej 🙂co za pogoda...u mnie leje...a jeszcze bede musiala isc do przedszkola po synka,nie mam wyjscia.Dobrze ze blisko mam bo zaledwie kilka krokow od domu 😉
Kłuje mnie cos dzis podbrzusze ze zgarbiona chodze... 🤨co do nocki to szkoda słów...krece sie,wierce,bo nie moge pozycji sobie znalezc,sikam co chwile... 🤨mam dosyc 😠
Niuneczka trzymaj sie 😘 😘 😘

• Mamusia
Niunieczka moja gin powiedziała, żeby na przeziębienia pić sok z selera. Trzeba wydrążyć w selerze łyżeczka dziurkę i wsypać trochę cukru, wstawić wieczorem do lodówki i rano wypić to co powstało. I tak az się seler skończy lub robić sok np. z marchewką i selerem z sokowirówki. Właśnie wczoraj upiliśmy i się teraz opijam zdrowymi sokami ;-)

• Mamusia
Witam Was Brzuszkowe mamusie i przyszła mamusie Jestem majóweczka 2013 i mam do Was ogromna prosbe
Bardzo proszę o oddanie 3 głosów, bardzo mi zależy na tym bo pierwszy raz biorę udział w konkursie i chciałabym coś wygrać. Po prawej stronie jest "zagłosuj" i trzeba przepisać wyraz z obrazka z góry bardzo dziękuję !!! Można oddać 3 głosy jednoxześnie, wystarczy wejś jeszcze raz w link albo odświerzyć strone, z góry bardzo dziękuję

https://ww...stes/galeria/porada/6980

• Mamusia
Niunia26 wyobraź sobie ze dzisiaj rano powiedzial mi ze go boli gardełko (bo caly czas chcial pic to sie zapytalam co sie dzieje) i podobno od wczoraj go boli...jak dzisiaj nie przestanie go bolec , bo psikam mu orofarem, to jutro do lekarza pojdziemy...
Ja caly czas bym spala, w nocy przeciez normalnie spalam i mimo wszystko jestem zmęczona, jejku oby mnie tez nic nie bralo 🤨

• Mamusia
Hej dziewczyny.
Dziękuję, ze o mnie pamiętacie itd.
U mnie dzisiaj piękna pogoda, ale co z tego jak człowiek musi lezec jak kłoda...jedynie zmieniłam dzisiaj pizame na świeża. Smutno mi tak lezec...wczoraj mnie brzuch pobolewal jak na okres w nocy tez...obym dotrwala do wizyty we wtorek...chyba zrobia mi ta cc pod koniec pazdziernika tak cos czuje...; (. Goshe uwazaj na siebie.
Nie wspomne juz o tym jak wszystko boli od lezenia... 😞.
Zeberko juz Cie nie mdli? Malinka Niunia26 a Wy jak??

• Mamusia
A mnie dziewczynki leje się z nosa 🤢 Piję herbatkę z miodkiem i cytrynką i siedzę pod kocem 😉 Wczoraj myślałam, że zaczęła się akcja porodowa... zaczął boleć mnie brzuch, dostałam jakiś skurczy, ale po kilku minutach ustało. Mała ruchliwa, dała w nocy popalić. Kurdę... kiedy się zacznie na dobre 😞 niecierpliwię się 🤨
A tutaj macie foto mojego łóżeczka, bo zapomniałam się pochwalić hehehe 😁 [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images64.fotosik.pl/288/5e4545538bf275e4med.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Niunieczka przeszło mi wczoraj popołudniu jak zjadłam dwie takie małe bułki bez niczego...dziś już jest ok ale jakoś mi tak przelewa się w brzuchu... Współczuje Ci tego leżenia plackiem ale wytrzymasz jeszcze trochę. Pooglądaj zaległe filmy, poczytaj, odpocznij 🙂 ja dziś też zalegam w łóżku w piżamie..