Skocz do zawartości

listopadóweczki 2013 | Forum o ciąży

existence

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Zeberka gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪 w koncu 😁 😁 ja cos wczoraj podejrzewalam ze urodzilas 🙂 doskonale wiem jak sie czujesz bo ja z Olim tak samo jakbym zaliczyla 2 porody 12h skurczy i na koniec cc koszmar 🤨 🤨 szybkiego powrotu do formy 🙂 wstaw zdjecie malutkiej 🙂
Malinka to dobrze ze jednak poszlas do tego lekarza, szybko wyleczysz ten jeczmien

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć dziewczyny! 20 listopada o godz. 3:30 zostałam mamą prześlicznej Joaśki 🙂 Ważyła 3500g i mierzyła 56cm. Udało się urodzić naturalnie, po 21h skurczy! 🤢 ale warto było 🙂 Malutka zrobiła nam prezent na rocznicę ślubu 🙂 Gratuluje tym które urodziły, tyle mnie nie było więc ciężko będzie mi nadrobić, jak będę miała chwilkę to uzupełnię tabelkę, piszcie i wstawiajcie zdjęcia 🙂
A to moja kruszynka już w domku

• Mamusia
Czesc kobietki kurcze nie było mnie tylko z 2 dni i proszę jak sie ruszyło 🤪
wiec tak Zeberka gratulacje dużo zdrówka dla was 😘
następne gratulacje dla Natalki córeczka słodziutka 😘
Existance również najlepsze gratulacje i wszystkiego dobrego dla Ciebie i dzidziusia 😘
Gosha ślicznego masz synka i jak dobrze pamiętam to też będzie miał na imię Kacperek? 😜
a Iskierka , Niunia, Malinka i ILA mam nadzieje że nikogo nie pominęłam 😜 co zwami dziewczyny dzidziusie nadal strajkują ? 😉
kurcze tylko my mamy być nie wyspane brać chłopów w obroty kochane i od razu będziecie na porodówce 😉

• Mamusia
dziewczyny mam pytanie do mam wy też sie tak sypiecie po porodzie 😁
bo ja normalnie to tak buzia straszna zero poprawy mało tego pękł mi ząb na samym przodzie 1
makabra normalnie się rozsypuje 😁 ale już się umówiłam na wizytę do dermatologa i dentysty . aj Kobietka to zawsze ma pod górkę 🤨
mamusie a wy jak tam sobie radzicie jak wasze maleństwa?

• Mamusia
Ale nagle porodowka sie zrobila u nas 😁 😁 😁
Natalia gratuluje przesliczna córcia 🤪
Existance rowniez gratuluje 🙂 🙂
Agatka moj malutki ma na imie Fabian 😁
Dziewczyny jestem pewna ze w listopadzie urodzicie, ale racja dzidziusie uparte jak nie wiem co heh 🙂
ja w koncu w srode albo w czwartek jade na zakupy 😁 😁 bez brzuszka czuje sie taka chuda hehe

• Mamusia
Existance gratulacje... 🙂 🙂 🙂
Nasze dzieciaczki rzeczywiscie uparte...a mężę wykorzystuje i nic...wczoraj caly dzien mialam skurcze nieregularne,w nocy tez a dzis cisza jak makiem zasial... 😞
Nawet nie piszcie o braku brzuszka...jak ja wam zazdroszcze... 😉
Zaczelam brac antybiotyk,mam nadzieje ze do srody troche mi ta opuchlizna zejdzie bo jeszcze położna widzac mnie stwierdzi ze mi mąż przywalił hehe 😜
Obeirzalam film i NUDA...chce juz mojego malutkiego zobaczyc... 🤪
Czuje ze urodze jako ostatnia....w srode ublagam o wczesniejsze skierowanie do szpitala... 🤨

• Mamusia
Ja wyczytałam z książeczki zdrowia Kacperka ze I okres porodu trwał 3h, II okres 17 minut 😉 a z powikłań to nawet nie wiedziałam ze mały miał jedną pętle wokół szyjki 😞 A ile wasze dzieciaczki miały punktów???? Mój malutki 9 🤪 odjeli mu tylko za zabarwienie skóry 🤔

• Mamusia
kamisia89 napisał(a):
Ja wyczytałam z książeczki zdrowia Kacperka ze I okres porodu trwał 3h, II okres 17 minut 😉 a z powikłań to nawet nie wiedziałam ze mały miał jedną pętle wokół szyjki 😞 A ile wasze dzieciaczki miały punktów???? Mój malutki 9 🤪 odjeli mu tylko za zabarwienie skóry 🤔

To jak na pierwsze dziecko to ekspresowo urodzilas 🙂 super 🤪

Ja z Gracjanem mialam napisane 10godzin 1 okres porodu i 1godzina,15minut 2 okres porodu...ciekawe jak bedzie teraz...boje sie...tak wam zazdroszcze ze juz jestescie po... 🤨

• Mamusia
Niunia26 napisał(a):
Matko ja mam dość nocy, ciągle śnią mi się koszmary ;-(

Współczuję ci koszmarów... 😞ja też mialam kiepską noc. ..a w dodatku niedobrze mi po tym antybiotyku...narazie nie pomaga i pol buzi mnie boli...chyba dobrze że nie rodze jeszcze..moze mi troche przejdzie... 🤨jutro masaz szyjki. ..ciekawe czy cos ruszy?z gracjanem wywolalo mi to porod hmm boję sie 🤨