Hej dziewczyny, ja dzisiaj też miałam usg połówkowe i wygląda na to, że będzie córeczka 🙂 Niestety tak się ułożyła nisko główką, że nie wszystkie pomiary udało się zrobić i muszę powtórzyć usg, bo nie chciała przez całe badanie zmienić pozycji i nawet przez pochwę nie dało się zobaczyć. W czwartek wybieram się na 3D, może wtedy się uda.
Gratuluję również wszystkim pozostałym mamom, które już po połówkowym i cieszę się, że u Was wszystko w porządku 🙂
Hej dziewczyny, ja dzisiaj też miałam usg połówkowe i wygląda na to, że będzie córeczka 🙂 Niestety tak się ułożyła nisko główką, że nie wszystkie pomiary udało się zrobić i muszę powtórzyć usg, bo nie chciała przez całe badanie zmienić pozycji i nawet przez pochwę nie dało się zobaczyć. W czwartek wybieram się na 3D, może wtedy się uda.
Gratuluję również wszystkim pozostałym mamom, które już po połówkowym i cieszę się, że u Was wszystko w porządku 🙂
gratuluję córeczki 🙂 chyba w tym roku więcej dziewczynek się rodzi
igielka88 - gratuluje córki !!!
neverlosehope - jak tak patrzę to dużo chlopców się rodzi lub będzie rodzić - wszystkie moje kloleżanki, które urodziły dzieci w przeciągu ostatniego roku mają synów 😁. Zobaczymy jak będzie w naszym wątku.
Hej dziewczynki, ja tylko na moment wpadłam napisać, że jestem od czwartku rana w szpitalu. Na szczęście z synkiem ok, ze mną gorzej, choć już wracam do żywych. Trzymajcie się. Buziaki.
Hej dziewczynki, ja tylko na moment wpadłam napisać, że jestem od czwartku rana w szpitalu. Na szczęście z synkiem ok, ze mną gorzej, choć już wracam do żywych. Trzymajcie się. Buziaki.
alexia_79 trzymaj się cieplutko i wracaj do zdrowia.... Całe szczęście, że z synkiem wszystko w porządku 😘 Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej mogła wrócić do domku ale może to dobrze, że jesteś teraz pod fachową opieką.
Alexia_79 o rany... Trzymaj się dzielnie i wracaj do zdrówka! 😘 U nas też kwarantanna- Olek załapał ospę wietrzną 🥴 Ja na szczęście już przechodziłam,więc mam tylko dbać o higienę,żeby nie załapać półpaśca 🤢 Cholerny wylęg zarazków 🤢
U mnie też synek,a nie ma mnie w tabelce, mimo wszystko się liczy 😜
Hej dziewczynki, bardzo dziękuję za życzenia powrotu do zdrowia, na szczęście jutro wychodzę 🙂 Aaaa i mam newsa - mam od dziś mleko w piersiach, z córką tego nie miałam 🤪
uhasasa - przejdź proszę na 137 stronę i usuń link ze swojego cytatu z moim filmikiem - będę wdzięczna 🙂
alexia_79 Super że wracasz do domu !!! W domu jest najlepiej !!!
A ja dziś byłam na comiesięcznej kontroli i pomijając świetnie wyniki to szyjka mi się skróciła i muszę dużo leżeć 😞( i brać leki. Całe szczęście gin nie zabroniła mi się w ogóle ruszać, ale kazała bardzo dużo leżeć i się nie męczyć. Żadnego dźwigania, sprzątania i takich tam. Nie wiem jak ja to wytrzymam, ale co zrobić jak trzeba to trzeba. A młody waży ok. 380 gram - jakiś taki chyba gruby jest jak na skończone 20 tyg. 😁
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
igielka88
neverlosehope
gratuluję córeczki 🙂 chyba w tym roku więcej dziewczynek się rodzi
sloneczna627
neverlosehope - jak tak patrzę to dużo chlopców się rodzi lub będzie rodzić - wszystkie moje kloleżanki, które urodziły dzieci w przeciągu ostatniego roku mają synów 😁. Zobaczymy jak będzie w naszym wątku.
biedronka123
alexia_79
igielka88
alexia_79 trzymaj się cieplutko i wracaj do zdrowia.... Całe szczęście, że z synkiem wszystko w porządku 😘 Trzymam kciuki, żebyś jak najszybciej mogła wrócić do domku ale może to dobrze, że jesteś teraz pod fachową opieką.
Lippi
sloneczna627
beata8811
U nas, czerwcówek wg danych z tabelki jest po równo, czyli 4 chłopców i 4 dziewczynki na razie 🤪
alexia_79 o rany, szpital… 😞 Współczuję i szybkiego powrotu do zdrowia i domu życzę!!!
emiliaeem
U nas też kwarantanna- Olek załapał ospę wietrzną 🥴 Ja na szczęście już przechodziłam,więc mam tylko dbać o higienę,żeby nie załapać półpaśca 🤢 Cholerny wylęg zarazków 🤢
U mnie też synek,a nie ma mnie w tabelce, mimo wszystko się liczy 😜
beata8811
Sprawa na razie wygląda następująco: mamy 4 dziewczynki i 5 chłopców 🤪
Ciekawe co będzie u uhasasa i u ancia_pancia 😉
uhasasa
Dziewczę 🙂 najprawdopodobniej.. 🙂 czyli 5:5 🙂
alexia_79
Aaaa i mam newsa - mam od dziś mleko w piersiach, z córką tego nie miałam 🤪
uhasasa - przejdź proszę na 137 stronę i usuń link ze swojego cytatu z moim filmikiem - będę wdzięczna 🙂
beata8811
Wow!!! 🤪 Ja w pierwszej ciąży też tego nie miałam 😉
Super, że jutro wychodzisz 🙂
sloneczna627
A ja dziś byłam na comiesięcznej kontroli i pomijając świetnie wyniki to szyjka mi się skróciła i muszę dużo leżeć 😞( i brać leki. Całe szczęście gin nie zabroniła mi się w ogóle ruszać, ale kazała bardzo dużo leżeć i się nie męczyć. Żadnego dźwigania, sprzątania i takich tam. Nie wiem jak ja to wytrzymam, ale co zrobić jak trzeba to trzeba. A młody waży ok. 380 gram - jakiś taki chyba gruby jest jak na skończone 20 tyg. 😁